آیا مصرف قرص آهن باعث کاهش خونریزی پریود می شود؟ سلام عزیزم، 1- مصرف قرص آهن اصولا تاثیری بر میزان و مقدار خونریزی قاعدگی ندارد. 2- شدید بودن خونریزی در قدم اول نیازمند بررسی و تشخیص علت آن می باشد. موقتا می توانید جهت کاهش خونریزی از کپسول مفنامیک اسید یا قرص ایبوپروفن400 میلی گرمی هر 8 ساعت یک عدد استفاده بفرمایید. 3- تاثیر مصرف غذاهای با طبع گرم بر حجم خونریزی قاعدگی از نظر علمی اثبات نشده محسوب می گردد..

آهن , کاهش

سلام خدمت پزشکان عزیز. سه تا سوال داشتم ، اول اینکه مصرف قرص آهن(قرص فیفول یا فرسولفات و یا هر نوع دیگری از آهن) در دوران پریود، باعث کاهش خونریزی میشه یا افزایش خونریزی؟ دوم اینکه اگه خونریزی شدید و زیاد بود چه کار میتونیم انجام بدیم تا کم بشه؟ سوم اینکه آیا خوردن خوراکی هایی با طبع گرم باعث افزایش خونریزی میشه یا نه؟
خواهش میکنم سریع تر راهنمایی کنید.
ممنون که وقت خودتون رو میزارید و جواب میدید، سپاس گذارم.

1
0

آیا مصرف قرص آهن باعث کاهش خونریزی پریود می شود؟ آهن , کاهشسلام عزیزم، 1- مصرف قرص آهن اصولا تاثیری بر میزان و مقدار خونریزی قاعدگی ندارد. 2- شدید بودن خونریزی در قدم اول نیازمند بررسی و تشخیص علت آن می باشد. موقتا می توانید جهت کاهش خونریزی از کپسول مفنامیک اسید یا قرص ایبوپروفن400 میلی گرمی هر 8 ساعت یک عدد استفاده بفرمایید. 3- تاثیر مصرف غذاهای با طبع گرم بر حجم خونریزی قاعدگی از نظر علمی اثبات نشده محسوب می گردد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف قرص آهن در دوران پریود، مستقیما باعث کاهش یا افزایش خونریزی نمی شود؛ هدف از مصرف آن جبران خون از دست رفته در طول پریود است. در صورت خونریزی شدید، باید با پزشک مشورت کنید؛ ایشان می توانند داروهایی را تجویز کنند که خونریزی را کنترل می کنند. در مورد خوراکی های با طبع گرم، هیچ شواهد علمی ای وجود ندارد که نشان دهد باعث افزایش خونریزی می شوند، اما هرگز نباید بدون مشورت با پزشک عمل کنید.

مصرف قرص آهن به طور مستقیم تأثیری بر میزان خونریزی پریود ندارد. این قرص‌ها عموماً برای پیشگیری و درمان کم‌خونی فقر آهن استفاده می‌شوند. در برخی موارد، افراد ممکن است به اشتباه تصور کنند که مصرف قرص آهن باعث افزایش خونریزی می‌شود اما این موضوع به صورت علمی اثبات نشده است. برای کاهش خونریزی شدید در دوران پریود، می‌توانید از روش‌های زیر کمک بگیرید: 1. مصرف داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن که می‌توانند خونریزی را کاهش دهند. 2. مراجعه به پزشک برای دریافت داروهای هورمونی یا قرص‌های ضد حاملگی که موجب تنظیم قاعدگی می‌شوند. 3. مصرف غذاهای غنی از ویتامین C که جذب آهن را بهبود می‌دهد و می‌تواند به بهبود وضعیت کلی بدن کمک کند. در مورد خوراکی‌هایی با طبع گرم، شواهد علمی قطعی وجود ندارد که نشان دهد این خوراکی‌ها مستقیماً باعث افزایش خونریزی می‌شوند. با این حال، مصرف متعادل و توجه به واکنش بدن به این غذاها توصیه می‌شود. isgoodforotherpeopleingoogle: 89