برای رژیم مادر شیرده که نوزادش به پروتئین گاوی حساسیت داره به چه صورتی میباشد؟ سلام. شما مجاز به مصرف همه جور پروتئین گاوی هستین و برای درمان اگزمای نوزادتان به پزشک فوق تخصص آلرژی مراجعه کنید. در این حد اگزما رژیم دادن به مادری که خودش نیاز به تقویت داره مجاز نیست و ضمنا اگزما در این حد اصلا با آلرژی غذایی ارتباط ندارد.. مامان جان ضایعات پوستی صورت هم میتونه درماتیت آتوپیک باشه که اصا ارتباطی به تغذیه مادر نداره و هم میتونه آلرژی باشه.اگر ضایعات کمه اقدامی نمیخواد اما اگر زیاده لبنیات گاوی و کوسفندی باید قطع بشه.مرغ و ماهی و بز،شتر مجاز هست.حتما کلسیم و ویتامین د مصرف کنید. خانم دکتر لبنیات گوسفندی هم؟ پس برای صبحانه در رژیم غذایی چی بگزارم؟ دکترم گفت لبنیات گاوی و گوشت گاو و گوساله، برای همین پنیر و ماست گوسفندی تهییه کردم،ولی طبق گفته شما گوسفندی هم قدغنه پس چه کنم. سلام درصورت الرژی شدید به پروتیین شیرگاو ،معمولا حذف لبنیات گاوی (و حتی گوسفندی ،چون ناخالصی زیاد دارند) کافی است .و مادر شیرده باید روزانه قرص کلسیم و آهن مصرف کند. حذف سایر مواد غذایی باید تحت نظرپزشک آلرژی انجام شود. البته بهتر است از مصرف سویا هم پرهیز شود..

رژیم , حساسیت , شیرده

حساسیت نوزاد به پروتئین گاوی
سلام نوزادم ۳۲ روزشه امروز بردم معاینه دکترم گفت جوش های زیادی که روی گونه و گوش و پشت گوش و گردن نوزاد زده به علت حساسیت به پروتئن گاویه و بهم گفت لبنیات و گوشت گاو و گوساله باشه حذف کنم و به جاش گوسفندی و بز بخورم، آیا لبنیات گوسفندی مجازم؟ گوشت قرمز فقط گوسفندی میتونم بخورم؟ دوغ با شیر شتر چی؟ممنون میشم جایگزین و رژیم صحیح رو بگید چون نوزادم با شیر من تغذیه میشه

4
1

برای رژیم مادر شیرده که نوزادش به پروتئین گاوی حساسیت داره به چه صورتی میباشد؟ رژیم , حساسیت , شیردهسلام. شما مجاز به مصرف همه جور پروتئین گاوی هستین و برای درمان اگزمای نوزادتان به پزشک فوق تخصص آلرژی مراجعه کنید. در این حد اگزما رژیم دادن به مادری که خودش نیاز به تقویت داره مجاز نیست و ضمنا اگزما در این حد اصلا با آلرژی غذایی ارتباط ندارد.

-1

برای رژیم مادر شیرده که نوزادش به پروتئین گاوی حساسیت داره به چه صورتی میباشد؟ رژیم , حساسیت , شیردهمامان جان ضایعات پوستی صورت هم میتونه درماتیت آتوپیک باشه که اصا ارتباطی به تغذیه مادر نداره و هم میتونه آلرژی باشه.اگر ضایعات کمه اقدامی نمیخواد اما اگر زیاده لبنیات گاوی و کوسفندی باید قطع بشه.مرغ و ماهی و بز،شتر مجاز هست.حتما کلسیم و ویتامین د مصرف کنید

0

برای رژیم مادر شیرده که نوزادش به پروتئین گاوی حساسیت داره به چه صورتی میباشد؟ رژیم , حساسیت , شیردهخانم دکتر لبنیات گوسفندی هم؟ پس برای صبحانه در رژیم غذایی چی بگزارم؟ دکترم گفت لبنیات گاوی و گوشت گاو و گوساله، برای همین پنیر و ماست گوسفندی تهییه کردم،ولی طبق گفته شما گوسفندی هم قدغنه پس چه کنم

1

برای رژیم مادر شیرده که نوزادش به پروتئین گاوی حساسیت داره به چه صورتی میباشد؟ رژیم , حساسیت , شیردهسلام درصورت الرژی شدید به پروتیین شیرگاو ،معمولا حذف لبنیات گاوی (و حتی گوسفندی ،چون ناخالصی زیاد دارند) کافی است .و مادر شیرده باید روزانه قرص کلسیم و آهن مصرف کند. حذف سایر مواد غذایی باید تحت نظرپزشک آلرژی انجام شود. البته بهتر است از مصرف سویا هم پرهیز شود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

حساسیت نوزاد به پروتئین گاوی باید جدی گرفته شود. برای مادر شیرده، رژیم غذایی بر اساس جایگزین های مناسب تنظیم می شود. به طور کلی، لبنیات گوسفندی، گوساله، و شیر شتر مجاز هستند. برای گوشت، توصیه می شود که فقط گوشت گوسفندی استفاده کنید. دوغ با شیر شتر نیز می تواند یک گزینه مناسب باشد. توجه داشته باشید که هر تغییری در رژیم غذایی باید تحت نظر دکتر انجام شود.

زمانی که نوزادی به پروتئین گاوی حساسیت دارد، مهم است که مادر شیرده از مصرف محصولات حاوی پروتئین گاوی پرهیز کند، زیرا این پروتئین‌ها می‌توانند از طریق شیر مادر به کودک منتقل شوند و علائم حساسیت را تحریک کنند. **رژیم مناسب شامل:** 1. **حذف لبنیات و گوشت گاو و گوساله:** این شامل شیر، پنیر، ماست، کره و گوشت گاو و گوساله است. 2. **مصرف گوشت گوسفند و بز:** این منابع پروتئینی می‌توانند جایگزین مناسبی برای گوشت گاو باشند. 3. **لبنیات گوسفندی:** برخی از نوزادان ممکن است به محصولات لبنی گوسفند واکنش نشان ندهند، اما بهتر است ابتدا با پزشک مشورت کنید. 4. **شیر شتر و دوغ با شیر شتر:** این محصولات معمولاً برای نوزادان حساس، بی‌خطر هستند، اما قبل از مصرف، تأیید متخصص اطفال ضروری می‌باشد. 5. **تنوع در منابع پروتئینی و ویتامین‌ها:** مصرف ماهی، تخم‌مرغ، مرغ و حبوبات برای تأمین نیازهای غذایی شما لازم است. در نهایت، توصیه می‌شود برای هر گونه تغییر در رژیم غذایی، حتماً با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا نیازهای تغذیه‌ای شما و نوزادتان کاملاً برآورده شوند.