آزمایش حساسیت به شیر گاو چگونه است؟

دختر۴۵روزه دارم زیاد گریه میکرد یه دکتر گفت حساسیت به شیر گاو دارهلبنیات نخور.یه دکتر دیگه گفت حساسیت نیس رفلاکس داره امپرازول داد یکهفته اپرازول دادم رفلاکسش بهتر شد.میخوام یه تست دیگه واسه حساسیت بده تا مطمئن شم این تست چجوریه؟درضمن چندروزه هم لبنیات مصرف میکنم هم امپرازول رو قطع کردم ودر مدفوعش خون دیدم.

-1

تست نمیخواد دیگه شما وقتی لبنیات میخورین بچه خون دفع میکنه یعنی صد در صد حساسیت به پروتیین گاو وجود داره دیگه تست نه لازم داره نه تست دیگه ای هست در ضمن حساسیت به پروتیین گاو و رفلاکس غالبا با هم و همزمان وجود دارن و باید هم درمان رفلاکس کرد هم مادر پرهیز از پروتیین گاو کنه شما خودت میگی با امپرازول بهتر شد بعد خودت میگی لبنیات خوردی بچه خون دفع کرد پس سوال دیگه برای چیه؟

دکتر آوید میرشکرایی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر آوید میرشکرایی
0

سلام بهترین تست همون پاسخ مناسب و عدم مشاهده خون در مدفوع بعد از قطع لبنیات هست . لطفا تا 6 ماهگی از لبنیات پرهیز کنید و امپرازول بچه رو ادامه بدید. خودتون هم مکمل کلسیم مصرف کنید تا دچار کمبود نشین.

دکتر نیره طوسی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نیره طوسی
-1

سلام تشخیص با شرح حال کفایت میکنه مواردمشکوک تست پچ با شیر انجام میشه

دکتر حبیب سهیلی

رتبه اول بورد فوق تخصصی آسم و آلرژیعضو آکادمی آسم و آلرژی آمریکا
دکتر حبیب سهیلی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تست حساسیت به شیر گاو معمولاً بر روی پوست انجام می شود که شامل قرار دادن یک قطره شیر گاو بر روی پوست و سپس کرختن یا زدن الیاف کوچک به پوست است. اگر پوست خراش یا قرمز شود، ممکن است کودک حساسیت به شیر داشته باشد. علائم دیگر حساسیت به شیر گاو می تواند شامل عوارض شدید تر مانند اسهال، استفراغ، بیش فعالی، وزن کم، خون در مدفوع، و احتیاج به خروسیدن زیاد باشد. اگر شما خون در مدفوع کودک می بینید، حتماً باید با پزشک او تماس بگیرید.

برای تشخیص حساسیت به پروتئین شیر گاو، پزشکان معمولاً از ترکیبی از سابقه خانوادگی، راهنمایی‌های بالینی، و گاهی از تست‌های خاص مانند آزمایش‌های خون یا تست پوستی آلرژی استفاده می‌کنند. آبورد ظاهری خون در مدفوع، واکنش پوستی بعد از مصرف فرآورده‌های لبنی، و بهبودی علائم پس از عدم مصرف شیر می‌تواند نشانه‌هایی از یک حساسیت باشد. توجه داشته باشید که قطع و مجدد مصرف لبنیات بدون نظارت پزشک متخصص ممکن است به تشدید علائم منجر شود، به ویژه اگر حساسیت واقعی وجود داشته باشد. در هر صورت، بهترین راهکار مشورت با یک متخصص آلرژی یا متخصص گوارش است. امپرازول، که برای رفلاکس تجویز شده، ممکن است علائم رفلاکس را موقتاً رفع کند اما دلیل اصلی حساسیت را درمان نمی‌کند. در صورتی که هرگونه خون در مدفوع مشاهده کردید، باید به سرعت با پزشک خود مشورت نمایید. انجام تست‌های حساسیت با مشاوره‌ی پزشک و در زمان مناسب می‌تواند به تشخیص دقیق کمک کند.