عزت نفس پایین کودک و دوست داشتن برای مرکز توجه بودن؟

سلام دختر۵ساله دارم با اعتماد به نفس پایین.دلش میخواد باهمه بچه هادوست باشه ولی اصلا روحیه ارتباط برقرار کردن نداره و مرتب کارهایی میکنه که بتونه مرکز توجه باشه
عادت بدی که داره سعی میکنه تمام وسایل خونه و وسایل شخصی از لباس تا وسایل آشپزخونه رو به دیگران نشون بده و هرچه تلاش میکنم با حرف زدن متوجه بد بودن موضوعش بکنم نمیشه و گاهی باعث میشه کنترلم از دست بدم
خواهش میکنم راهنماییم کنید.

0

سلام البته سؤال شما کاملا به حیطه روانشناسی کودک مربوط می شود ولی من فکر می کنم مطالعه کتاب انضباط

دکتر فائزه حسن زاده

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فائزه حسن زاده
0

کتاب انضباط مؤثر برای کودکان دو تا دوازده سال به شما کمک کند

دکتر فائزه حسن زاده

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فائزه حسن زاده
-1

سلام کودک شما نیاز به یادگیری مهارت دارد حتما پیگیر باشید خود شما هم لازم است مهارتهای لازم در مورد کودکتان را بیاموزید که با شرکت در کارگاه و مراجعه به روانشناس متخصص کودک ممکن می شود.

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

سلام و نور. سبک تربیتی شما کاملا درست است ولی مناسب این سن نیست.مناسب دختر ۱۵ ساله است. مقداری تغییرات در تربیت ایجاد کنین.و کودک رو به روانشناس ببرین تا حرفهای شما رو بصورت تناسب سنی از روانشناس بشنوه.

محسن نقی زاده

روانشناس بالینیدانش آموخته ICEEFT کانادا
 محسن نقی زاده
0

با سلام نصیحت را کنار بگذارید و به دخترتان توجه بیشتری کنید، برای بازی کردن با او وقت بیشتری بگذارید، روانشناس کودک هم در آموزش مهارت میتواند موثر باشد.

یلدا ذاکری

روانشناس و مشاور
 یلدا ذاکری
2

سلام لطفا به روانپزشک و رواندرمانگر کودک و نوجوان مراجعه کنید.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
1

سلام دخترتون نیاز به توجه ووقت بیشتر از جانب شماداره،وقتی از شما وپدر به اندازه کافی توجه ببینه لازم نیست تا بخواد توجه دیگران رو جلب خودش بکنه ، سعی کنیدذرهبین را روی نکات مثبتش بگذارید وکارهای حتی به ظاهر کوچکش را بزرگ جلوه داه وتشویق کنید، بگذارید درانجام بعضی کارها مشارکت کنه مثلا در پاک کردن عدسهاویا برنج.وکارش رو بزرگ جلوه بدید وپیش پدر ودیگران تعریف کنید،از جروبحث ومشاجره در مقابل کودک بپرهیزیداورا بیشتر ببوسیدو در آغوش بگیرید واز کلمات مثبت استفاده کنید،بیشتر باهم بازی کنید.سرزنش تنبیه تحقیر توهین ، مقایسه وبکن و نکن هاوفریاد برسر کودک باعث ضعف عزتنفس واعتمادبنفس وبروز مشکلات تربیتی در آینده نزدیک خواهد شد.

معصومه شریعت کیایی

روانشناس کودک و نوجوان
 معصومه شریعت کیایی
0

سلام . دوست عزیز در رابطه با اینکه آیا فرزند شما به مهدکودک می روید یا خیر توضیحی ندادید. سعی کنید حتما کودک شما تعاملات اجتماعی بیشتر با گروه همسال در یک مکان آموزشی مانند مهدکودک داشته باشد . در آنجا مهارتهای برقراری ارتباط را بخوبی فرا خواهد گرفت. ضمنا در رابطه با روش مناسب فرزند پروری توصیه میکنم حتما همواره مشاوره تخصصی با روانشناس کودک در بازه های مختلف یسی کودکتان از حالا تا بلوغ داشته باشید تا علاوه بر یاد گیری شیوه صحیح فرزند پروری ، بتوانید با کودک خود ارتباط خوبی برقرار کنید . ارتباطی بر مبنای درک کودک در مراحل مختلف سنی از طریق یادگیری ویژگیهای کودک در هر مرحله سنی ، تا بتوانید عضو مفیدی را به جامعه اهدا کنید

معصومه بامدادی نژاد

روانشناس و مشاورروان درمانگر - زوج درمانگر - مشاوره خ...
 معصومه بامدادی نژاد
0

با سلام بازی و ایفای نقش بیش از توضیح دادن برای کودکان خردسال موثر است. دلیل این رفتار کودک، رابطه خودتان با او و حتی الگوهایی که در خانواده وجود دارد نیاز به بررسی دارد. برای نحوه رفتار موثر با کودک می توانید همانطور که همکاران محترم هم اشاره داشتند به روانشناس کودک مراجعه نمایید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری
2

با سلام و وقت بخیر. اول توجه داشته باشید که بسیاری از خصوصیات رفتاری کودکان تابع ژنتیک و متغیرهای زیستی و با ثبات قابل توجهی در طول عمر میباشد؛ یعنی باید تا حدودی تفاوتهای فردی کودکان را پذیرفت و انتظارات تغییر را تعدیل کرد. البته این به معنای عدم امکان تغییرات نیست! 1.گاهی عدم تمایل کودک به شرکت در تعاملات و به اصطلاح سکوت یا فرار در جمع؛ به علت عدم توانایی در مهارتهایی همچون ابراز وجود و . است؛ برای تقویت این گونه مهارتها باید تعاملات کودک را تا حد ممکن افزایش دهید؛ کلاسهای ورزشی؛ تفریحی و . 2.در خانه در قالب بازی و یا داستان؛ مهارتهای ارتباطی را با کودک تمرین کنید، گاهی خودتان به عنوان یک فرد جراتمند نقش بازی کرده و در مرحله بعد این نقش را به کودک محول کنید؛ خواندن داستانهایی با قهرمانان جراتمند با موقعیت مشابه سنی؛ از حیث الگوگیری مفید میباشد. 3.تا حد امکان به او مسئولیتهای جدید بدهید و او را حتی در صورت پیشرفتهای کوچک بصورت کلامی و یا غیرکلامی تشویق و تقویت کنید. 4.او را با محیطهای جدید آشنا کنید البته لازم است قبل از ورود به محیط جدید کمی به کودک توضیح بدهید و در صورت امکان یک بازدید اولیه داشته باشید. 5.مهمانی های خانودگی و رفت و آمد با دوستان همسن را به حداکثر برسانید (میشه ازش خواست تا یک قصه کوتاه رو برای دوستانش تعریف کنه و جایزه بگیره). 6.البته مراقب قلدری همسالان نیز باشید. ضعف او را به صورت برچسب دائمی به او گوشزد نکنید!!! صبر داشته باشید و به هیچ وجه بویژه در نقطه ضعف کودک او را با همسالان مقایسه نکنید!!! 7.خودتان الگوی کمرویی نباشید؛ وقتی با کودک تنها هستید با او مکررا صحبت کنید. از او راجع به مسائل مورد علاقه اش سوال کنید؟ و یا از او بخواهید داستانهایی کوتاه را فی البداهه و با صدای بلند بخواند و هر تلاش او را در این راستا تقویت کنید. 8.کودک را در کلاسهای رزمی ثبت نام کنید و داستانهایی از قهرمانانی که مسیر قهرمانی و قدرت را پله پله طی کرده اند برایش بخوانید. 9.هیچ وقت کودک را بخاطر ضعفهایش سرزنش نکنید و روشهایی را برای مدیریت بحران و کمک خواستن از بزرگترها به هنگام تنش را به او در قالب بازی و نقش یاد دهید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست