علت پرش پا در خواب در کودکان چیست؟

باسلام.پسر هشت ماهه ای دارم از بدو تولد توی خواب پشت سر هم وثانیه به ثانیه پرش پا داشت. و با صدای کوچیکی از خواب میپرید وباحالت ترس چشماش چند ثانیه باز باز می موندن ودستاش به دو طرف باز میشدن. مدتی قط شد الان که هشت ماهست دوباره این علایم شروع شدن علایمی دیگه نداره وبقیه چیزاش نرمالن. دوست ندادم الکی قرص بدم. آیا ممکنه صرع باشه این پرش پا؟تورو خدا با این اوضاع کرونا جواب مشخصی بهم بدید ؟میشه ویزیت آنلاین بشه پسرم؟؟

-1

,سلام بی قراری در خواب علل مختلفی دارد رشد و تکامل شیرخوار بررسی بشه از حالات کودک فیلم بگیرید

دکتر پانته آ تاجیک

فوق تخصص گوارش کبد تغذیه رشد کودکان و...متخصص کودکان (اطفال)
دکتر پانته آ تاجیک
1

با سلام بهتر هست فیلم گرفته شود و به همکاران فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید

دکتر محمدرضا اسلامیان

فوق تخصص غدد و رشد کودکانمتخصص کودکان (اطفال)
دکتر محمدرضا اسلامیان
0

بهتر است از مشکل با گوشی موبایل فیلم تهیه کنید و با همکاران اعصاب کودکان مطرح کنید

دکتر محمد رضایی

فوق تخصص ریه ، متخصص کودکان (اطفال)آسم و بیماریهای تنفسی کودکان
دکتر محمد رضایی
0

سلام میتونید از پرش ها فیلم بگیرید وان لاین مشاوره بشید.

دکتر مژده ریاحی

متخصص کودکان و نوزادان (اطفال)
دکتر مژده ریاحی
0

با سلام بهتر است با متخصص مغز اعصاب مشورت کنین

دکتر فرشته روحی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر فرشته روحی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

پرش پا در خواب در کودکان ممکن است ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله حالت تحریک عصبی. دربعضی از موارد می‌تواند نشان دهنده حالت‌های نورولوژیکی مانند صرع باشد اما تنها علامت صرع نیست و باید در نظر داشت که تشخیص صرع توسط پزشک بر اساس مجموعه‌ای از علائم و تست‌های تشخیصی صورت می‌گیرد. بهتر است با پزشک خود تماس بگیرید و در مورد این مشکلات با آن‌ها صحبت کنید. با توجه به شرایط کرونا، بسیاری از پزشکان خدمات مشاوره‌ی آنلاین را ارائه می‌دهند.

پرش پا در خواب کودکان می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله پرش‌های موزونی (myoclonic jerks) باشد که در نوزادان و کودکان خردسال شایع است. این حالت اغلب بی‌ضرر است و با رشد کودک، کاهش می‌یابد. اما در برخی موارد خاص، این علائم ممکن است به اختلالات حرکتی یا حتی صرع مربوط باشند. با توجه به سن کودک و تکرار علائم، توصیه می‌شود به یک پزشک متخصص اطفال یا نورولوژیست مراجعه کنید تا از طریق بررسی‌های دقیق تشخیصی، علت اصلی مشخص شود. استفاده از روش‌های تشخیصی از جمله EEG ممکن است ضروری باشد. با توجه به شرایط فعلی و نگرانی‌ها از مراجعه حضوری به دلیل شیوع کرونا، بسیاری از پزشکان امکان ویزیت آنلاین را نیز فراهم کرده‌اند که می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای شروع باشد.