حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ با سلام و وقت بخیر. اگر نمیخواهید از معافیت استفاده کنید به هر حال باید در نظر داشته باشید؛ خدمت به عنوان یک عامل استرس محسوب میشود؛ هر چند که در حین خدمت هم در صورت وجود مشکل جدی معمولا همکاری و مساعدت برای کاهش فشار وجود دارد. اما در مورد اینکه زودتر درمان را شروع کنید با شما کاملا موافقم.. با سلام پیشنهاد می کنم اولا مشکل پنیک رو درمان کنید و بعد برید خدمت،خدمت و درس خوندن جفتش استرس زاست می تونید با مراجعه به روانپزشک با سرعت بیشتری جواب بگیرید و بعد تصمیم بگیرید خدمت رو انتخاب کنید یا ادامه ی تحصیل رو.. درود بر شما. من هم مورد اینکه زودتر درمان را شروع کنید مانند همکار بزرگوارم با شما کاملا موافقم.. با سلام اگر تشخیص پانیک دارید و البته حالتی که بصورت تردید در تصمیم گیری تجربه می کنید نیاز به مراجعه به روان شناس دارید. با سلام، دوست عزیز پیشنهاد می کنم برای تسریع در روند بهبودی تان حتما به روانپزشک مراجعه فرمایید. چند ماه دارو درمانی می تواند روی وضعیتی که توصیف کردید تاثیر خیلی خوبی بگذارد.. سلام به شما. افسردگی و حملات پانیک اختلالاتی هستند که می بایست به چشم یک بیماری به آن نگاه کنید. اگر فرضا به یک بیماری قلبی دچار شوید آیا می گویید که بعنوان مثال چند سال بعد برای درمان مراجعه کنم؟ اختلالات روانی نیز به همین صورت باید به آنها نگاه شود. طبیعتا وقتی حملات پانیک و یا انواع دیگر حالات اضطرابی مکررا اتفاق می افتند بدلیل اینکه یک حس ناامنی در ذهن شما ایجاد می کنند به مرور باعث کاهش لذت های شما از زندگی می شوند. چرا که داشتن حس امنیت یکی از اولیه ترین نیازهای هر فردی است. وقتی که از سویی لذت های زندگی کاهش یافته باشند و از سوی دیگر حس امنیت روانی وجود نداشته باشد به مرور افسردگی و احساس پوچی و بی انگیزگی اتفاق می افتد. در حالی که با درمان این اختلالات می توان هم زندگی با کیفیت تری را تجربه نمود و هم از سوی دیگر پیامدهای ناگوار اضطراب و افسردگی که از جمله آن کاهش تمرکز است و در روند تحصیل شما نیز ایجاد مشکل خواهد نمود، کاهش داد. پس توصیه می کنم مراجعه به روانپزشک و شروع درمان را در اولویت قرار دهید..

حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابی

سلام چند سالی هست به دلایلی افسردگی دارم و بعضی اوقات حالتی شبیه حملات اضطرابی دارم بعد از حملات تا یه مدتی احساس پوچی بهم دست میده و زندگی برام بی معنی میشه الان میخوام برم خدمت،میترسم در حین خدمت اینجور بشم از طرفی نمیخوام دنبال معافیت پزشکی باشم چون درس خوندم به نظر شما چیکار کنم تا حالا پیش دکتر نرفتم اگه ارشد بخونم و برم پیش دکتر برا درمان بعدا برم خدمت بهتر نیست

6
0

حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابیبا سلام و وقت بخیر. اگر نمیخواهید از معافیت استفاده کنید به هر حال باید در نظر داشته باشید؛ خدمت به عنوان یک عامل استرس محسوب میشود؛ هر چند که در حین خدمت هم در صورت وجود مشکل جدی معمولا همکاری و مساعدت برای کاهش فشار وجود دارد. اما در مورد اینکه زودتر درمان را شروع کنید با شما کاملا موافقم.

0

حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابیبا سلام پیشنهاد می کنم اولا مشکل پنیک رو درمان کنید و بعد برید خدمت،خدمت و درس خوندن جفتش استرس زاست می تونید با مراجعه به روانپزشک با سرعت بیشتری جواب بگیرید و بعد تصمیم بگیرید خدمت رو انتخاب کنید یا ادامه ی تحصیل رو.

0

حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابیدرود بر شما. من هم مورد اینکه زودتر درمان را شروع کنید مانند همکار بزرگوارم با شما کاملا موافقم.

0

حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابیبا سلام اگر تشخیص پانیک دارید و البته حالتی که بصورت تردید در تصمیم گیری تجربه می کنید نیاز به مراجعه به روان شناس دارید

0

حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابیبا سلام، دوست عزیز پیشنهاد می کنم برای تسریع در روند بهبودی تان حتما به روانپزشک مراجعه فرمایید. چند ماه دارو درمانی می تواند روی وضعیتی که توصیف کردید تاثیر خیلی خوبی بگذارد.

0

حملات اضطرابی و پانیک دارم با توجه به شرایطم چه کنم؟ حملات , اضطرابی , پانیک , حملات اضطرابیسلام به شما. افسردگی و حملات پانیک اختلالاتی هستند که می بایست به چشم یک بیماری به آن نگاه کنید. اگر فرضا به یک بیماری قلبی دچار شوید آیا می گویید که بعنوان مثال چند سال بعد برای درمان مراجعه کنم؟ اختلالات روانی نیز به همین صورت باید به آنها نگاه شود. طبیعتا وقتی حملات پانیک و یا انواع دیگر حالات اضطرابی مکررا اتفاق می افتند بدلیل اینکه یک حس ناامنی در ذهن شما ایجاد می کنند به مرور باعث کاهش لذت های شما از زندگی می شوند. چرا که داشتن حس امنیت یکی از اولیه ترین نیازهای هر فردی است. وقتی که از سویی لذت های زندگی کاهش یافته باشند و از سوی دیگر حس امنیت روانی وجود نداشته باشد به مرور افسردگی و احساس پوچی و بی انگیزگی اتفاق می افتد. در حالی که با درمان این اختلالات می توان هم زندگی با کیفیت تری را تجربه نمود و هم از سوی دیگر پیامدهای ناگوار اضطراب و افسردگی که از جمله آن کاهش تمرکز است و در روند تحصیل شما نیز ایجاد مشکل خواهد نمود، کاهش داد. پس توصیه می کنم مراجعه به روانپزشک و شروع درمان را در اولویت قرار دهید.