آیا بیخوابی موجب نشان دادن کمی کاذب پرولاکتین میشود؟

روز سوم قاعدگی آزمایش انجام دادم.میخواستم بدونم ایا خواب ۴ ساعت و نیم الی ۵ ساعت شبانه و ۱ ساعت و نیم بیدار بودن قبل از آزمایش موجب میشود آزمایشم به صورت کاذب کم یا نرمال نشان داده باشه?موارد دیگه رو رعایت کردم.مشکلی از نظر نظم قاعدگی هم ندارم.و اینکه من ۴ یا ۵ دور قبل یک سقط خود به خودی داشته ام آیا اکنون آزمایشم نرمال است?گروه خونی ام oمثبت است دنبال دلیل سقط هایم و عدم بارداری موفق در ۵ سال هم بوده ام?

2

با عرض ادب، تمامی آزمایشات انجام شده در محدوده ی طبیعی قرار دارد. برای آزمایش پرولاکتین باید 2 ساعت قبل از زمان نمونه گیری از خواب بیدار شده باشید، ولی به نظر نمی رسد مشکل خاصی در جوابدهی بوجود آمده باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با سلام و احترام در مورد آزمایش پرولاکتین باید 8 صبح بیدار شوید و ساعت 10 تا 11 صبح به آزمایشگاه بروید و قبل از آن نباید آمیزش داشته باشید و نباید نوک پستان تحریک شود و استرس و اضطراب نیز نباید داشته باشید با شرح حال شما فکر نمیکنم مشکلی داشته باشید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
-1

سلام عزیزم برای آزمایش باید دو ساعت بیدار بوده سه شب نزدیکی نداشته و تا قبل از 10 صبح آزمایش انجام شود در حال حاضر آزمایش شما نرمال است

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

با سلام. ازمایشات شما نرمال است و جای نگرانی وجود ندارد.

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

خواب ناقص یا بیخوابی می تواند برفراز کردن سطح پرولاکتین در بدن تأثیر بگذارد، اما این تاثیر معمولاً موقتی است و باید بیان کنم که خواب کم ممکن است نتیجه آزمایش شما را تحت تاثیر قرار دهد. احتمالاً برای بدست آوردن نتایج دقیق تر، باید آزمایش را در شرایط معمول خود انجام دهید. برای نگرانی های شما در مورد سقط و عدم باروری، با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. در مورد سوابق سقط شما، ممکن است با استفاده از آزمایشات و توصیه های پزشک، علت آن را پیدا کنید.

بی‌خوابی و کمبود خواب می‌تواند بر میزان هورمون‌های بدن تأثیر بگذارد، اما معمولاً تأثیر آن بر سطح پرولاکتین به طور مستقیم تأیید نشده است. به طور کلی، پرولاکتین هورمونی است که تحت تأثیر استرس و برخی از داروها می‌تواند تغییر کند. توصیه می‌شود که برای دقت بیشتر در آزمایش‌ها، به اصول آماده‌سازی قبل از آزمایش از جمله استراحت کافی توجه داشته باشید. در مورد سابقه سقط‌های خودبخودی و مشکلات باروری، مشاوره با پزشک متخصص زنان و زایمان و انجام آزمایش‌های تکمیلی برای بررسی علل زمینه‌ای بسیار مهم است. آزمایش‌ها و پیگیری‌های مختلف از جمله بررسی پروفایل هورمونی، ساختار رحمی و عوامل ژنتیکی ممکن است نیاز باشد. بهترین فرد برای تفسیر و مشاوره بر اساس وضعیت سلامت و سابقه پزشکی شما پزشک متخصص است.