درد کمر چه دلیلی دارد؟ با سلام کمر درد و درد مچ پا اگر تیر کشنده باشه ممکنه بدلیل درگیری عصب سیاتیک یا تنگی کانال نخاعی باشه درد مچ دست ممکن بدلیل درگیری عصب مدین باشه نیاز به ویزیت و معاینه می باشد. ویزیت همکار محترم نرولوژیست مراجعه نمایید. سلام درد گردن و دست میتواند ناشی از دیسک گرده و یا تنگی کانال مچ دست(سندرم تول کارپال )باشد. همچنین درد کمر که با ایستادن به پا انتشار پیدا میکند و همراه با درد پا و بی حسی و گز گز باشد میتوانی ناشی از مشکلات دیسک کمر و سیاتیک باشد. بهتر است معاینه شوید و در صورت لزوم نوار عصب و عضله انجام گردد. میتوانید به متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کنید.. با سلام. نیاز به معاینه و بررسی علت می باشد. توسط متخصص طب فیزیکی و یا مغز و اعصاب ویزیت شوید..

کمر , بایستم , درد کمر , درد گردن

وقتی زیاد بایستم مچ پا و وسط کمرم درد داره و موقع کامپیوتر گردن درد و سردرد و درد دست راست بعلت استفاده از موس کامپیوتر

3
0

درد کمر چه دلیلی دارد؟ کمر , بایستم , درد کمر , درد گردنبا سلام کمر درد و درد مچ پا اگر تیر کشنده باشه ممکنه بدلیل درگیری عصب سیاتیک یا تنگی کانال نخاعی باشه درد مچ دست ممکن بدلیل درگیری عصب مدین باشه نیاز به ویزیت و معاینه می باشد. ویزیت همکار محترم نرولوژیست مراجعه نمایید

0

درد کمر چه دلیلی دارد؟ کمر , بایستم , درد کمر , درد گردنسلام درد گردن و دست میتواند ناشی از دیسک گرده و یا تنگی کانال مچ دست(سندرم تول کارپال )باشد. همچنین درد کمر که با ایستادن به پا انتشار پیدا میکند و همراه با درد پا و بی حسی و گز گز باشد میتوانی ناشی از مشکلات دیسک کمر و سیاتیک باشد. بهتر است معاینه شوید و در صورت لزوم نوار عصب و عضله انجام گردد. میتوانید به متخصص طب فیزیکی و توانبخشی مراجعه کنید.

0

درد کمر چه دلیلی دارد؟ کمر , بایستم , درد کمر , درد گردنبا سلام. نیاز به معاینه و بررسی علت می باشد. توسط متخصص طب فیزیکی و یا مغز و اعصاب ویزیت شوید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درد کمر پس از زمان طولانی نشستن یا بایستن معمولاً به دلیل نشستن نادرست، ضعیفی عضلات کمر و وزن اضافی ایجاد می‌شود. همچنین استفاده نادرست از میز کامپیوتر و نشستن بدون پشتیبانی مناسب می‌تواند به درد گردن و سر درد منجر شود. برای پیشگیری از این مشکلات، توجه به نحوه نشستن صحیح، انجام تمرینات تقویتی برای عضلات کمر و گردن، استفاده از صندلی با پشتیبانی مناسب و استراحت منظم پیشنهاد می‌شود. اگر دردها پایدار باشد، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا علت دقیق آن مشخص شود و درمان مناسب صورت گیرد.