علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ باید از نظر میوپاتی بررسی بشید.نیاز به چک آنزیم های عضلانی و تیرویید و انجام نوار عصب و عضله هست. سلام .توصیه میکنم برای معاینه از نطر کمر و عضلات مراجعه کنید.. کاهش وزن قابل توجه دارید. حتما از نظر تیرویید بررسی شوید.. سلام از نظر دیسک کمر و تنگی کانال نخاعی بررسی بشین. سلام باید از نطر اعصاب محیطی و عصب سیاتیک و مشکلات ستون فقرات و همچنین بیماری های عضلانی بررسی شوید. میتوانید به متخصص طب فیزیکی مراجعه کنید.. سلام،با توجه به اینکه درد هنگام ایستادن ایجاد میشه و با خم شدن به جلو بهتر میشه از نظر وضعیت کانال نخاعی و دیسکوپاتی بهتره بررسی بشین.با آرزوی سلامتی شما.

ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پا

سلام. نمیتونم زیاد بایستم و جلوی ران، و پشت پاهام در قسمت زانو به پایین درد میکنه. چکاپ و اکو و.نرمال.
ضعف پیدا میکنم موقع زیاد ایستادن و هی خودمو خم میکنم تا بهتر بشه. سمت قلب هم کم میاره و ضعف

6
0

علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پاباید از نظر میوپاتی بررسی بشید.نیاز به چک آنزیم های عضلانی و تیرویید و انجام نوار عصب و عضله هست

1

علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پاسلام .توصیه میکنم برای معاینه از نطر کمر و عضلات مراجعه کنید.

1

علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پاکاهش وزن قابل توجه دارید. حتما از نظر تیرویید بررسی شوید.

1

علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پاسلام از نظر دیسک کمر و تنگی کانال نخاعی بررسی بشین

0

علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پاسلام باید از نطر اعصاب محیطی و عصب سیاتیک و مشکلات ستون فقرات و همچنین بیماری های عضلانی بررسی شوید. میتوانید به متخصص طب فیزیکی مراجعه کنید.

1

علت ضعف پا در ایستادن چیست؟ ضعف , بایستم , جلوی , درد پا , ضعف پاسلام،با توجه به اینکه درد هنگام ایستادن ایجاد میشه و با خم شدن به جلو بهتر میشه از نظر وضعیت کانال نخاعی و دیسکوپاتی بهتره بررسی بشین.با آرزوی سلامتی شما

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با توجه به شرح حال شما، ممکن است شما دچار آسیب به عصب ها، مسائل دیسک کمر، یا کمبود ویتامین D باشید. آنها می توانند باعث بروز تراش و ضعف در پاها شود. این حالت می تواند با ورزش های خاص، مکمل های غذایی، درمان های دارویی و گاهی اوقات جراحی کنترل شده و درمان شود. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید.

ضعف پا هنگام ایستادن می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. یکی از دلایل شایع، مشکلات مربوط به عروق خونی مانند واریس است که باعث گردش خون نامناسب در پاها می‌شود. همچنین اختلال در سیستم عصبی یا بیماری‌های عضلانی مانند پلی‌میوزیت می‌تواند تاثیرگذار باشد. کمبود مواد مغذی مهم مانند ویتامین D، کلسیم و منیزیم نیز می‌تواند منجر به ضعف عضلانی شود. برای تشخیص دقیق‌تر، بهتر است به یک پزشک متخصص مراجعه کرده و احتمالا به آزمایشات بیشتر مانند آزمایش خون، تصویربرداری یا مشاوره با متخصص قلب و عروق نیاز خواهید داشت. همچنین، فیزیوتراپی و ورزش‌های تقویتی می‌تواند به بهبود عضلات پا کمک کند. دریافت مشاوره غذایی جهت تضمین تعادل مواد مغذی در رژیم غذایی نیز ممکن است مفید باشد.