ارتباط کودی کمر و تغیرشکل زانو چیست؟ گودی کمر (Hyperlordosis) ستون فقرات صاف نمی باشد بلکه 4 انحنا دارد که در ناحیه گردنی به سمت عقب، در ناحیه سینه ای به سمت جلو، در ناحیه کمری به سمت عقب و در ناحیه ساکرال به جلو تعقر دارد. این انحناها توانائی ستون فقرات برای ایفای نقش در موارد زیر را بیشتر می کند: 1-توانائی ایستادن 2-جذب شوک و ضربات 3-حرکات در دامنه های متفاوت 4-قدرت بیشتر ما تا حد زیادی مدیون انحناها هستیم! میزان انحنای ستون فقرات در یک ناحیه، بر سایر قسمتها اثر می گذارد و سبب تغییر آنها می شود. در حالت عادی به انحنای کمر که به سمت جلو تعقر دارد لوردوز می گویند حال وقتی میزان انحنای کمر به حدی بیشتر از میزان طبیعی آن برسد اصطلاحا آن را هایپرلوردوزیس یا گودی بیش از حد می گویند. در هیپرلوردوز قوس ستون فقرات کمری به جلو بیشتر شده، شکم به جلو آمده و باسن به عقب می رود با افزایش انحنای ستون فقرات در ناحیه کمری مهره ها به سمت جلو کشیده می شود در نتیجه این تغییر فاصله بین دو مهره در ناحیه قدامی نسبت به وضعیت طبیعی افزایش واز ناحیه خلفی این فاصله کاهش می یابد در موارد پیشرفته ممکن است این عارضه باعث له شدگی قسمت خلفی دیسک کمری و اتصال مهره هابه یکدیگر شود. زمانی که انحنای کمری افزایش می یابد مرکز ثقل بدن ازنزدیک مرکز به قسمت پشت مهره ها انتقال می یابد و زائده های شوکی مهره ها به یکدیگر نزدیک و در نتیجه از اندازه مجرای بین مهره ای که اعصاب نخاعی از آنجا می گذرد کاسته می شود و ممکن است به اعصاب فشار وارد کرده و ایجاد کمر درد نماید. به همین دلیل مهمترین عامل ایجاد بیشتر کمردرد ها و دردهای پایین و پشت، وجود قوس زیاد کمری می باشد. وجه برای خانم ها: گودی بیش از حد کمر در خانم ها شایع تر است. به علت این که قوز پشتی و ناهنجاریهای ستون فقرات در خانمها بیشتر دیده میشود، گودی بیش از حد کمر هم در آنها نسبتا بیشتر است. خانمها در سنین پایین تری دوره رشد ناگهانی بلوغ خود را طی میکنند و همین امر شاید علت بالاتر بودن ناهنجاریهای اسکلتی عضلانی در آنها باشد. استفاده از کفشهای پاشنه بلند مهم ترین عامل ابتلا به گودی بیش از حد کمر در خانم ها است. نمیتوان گفت که خانم ها کفش پاشنه بلند نپوشند، اما حداقل کفشی را بپوشند که بیشتر از3 تا 5 سانتیمتر پاشنه نداشته باشد. علاوه بر این، حتما باید پاشنه کفش، پهن و لژدار باشد. بارداری در زنان، یکی از عوامل ابتلا به هایپرلورودزیس است. در دوران بارداری شکم به جلو آمده و عضلات آن شل میشود. از آن پس مادر باید تا دو سال به کودک خود شیر بدهد که وضعیت غلط شیردهی به کودک هم یکی دیگر از عوامل ابتلا به هایپرلوردوزیس در زنان به شمار میرود. به مادرانی که کودک شیرخوار دارند، توصیه میشود هنگام شیردهی بالشی را روی پای خود قرار دهند و کودک خود را روی آن قرار داده سپس شیر دهند. همچنین در بعضی از فواصل به حالت خوابیده به کودک خود شیر دهند..

کمر , کودی , ارتباط

سلام ایاممکن علت زانوی پرانتزی وضربدرد داشتن کودی کمرباشه

1
0

ارتباط کودی کمر و تغیرشکل زانو چیست؟ کمر , کودی , ارتباطگودی کمر (Hyperlordosis) ستون فقرات صاف نمی باشد بلکه 4 انحنا دارد که در ناحیه گردنی به سمت عقب، در ناحیه سینه ای به سمت جلو، در ناحیه کمری به سمت عقب و در ناحیه ساکرال به جلو تعقر دارد. این انحناها توانائی ستون فقرات برای ایفای نقش در موارد زیر را بیشتر می کند: 1-توانائی ایستادن 2-جذب شوک و ضربات 3-حرکات در دامنه های متفاوت 4-قدرت بیشتر ما تا حد زیادی مدیون انحناها هستیم! میزان انحنای ستون فقرات در یک ناحیه، بر سایر قسمتها اثر می گذارد و سبب تغییر آنها می شود. در حالت عادی به انحنای کمر که به سمت جلو تعقر دارد لوردوز می گویند حال وقتی میزان انحنای کمر به حدی بیشتر از میزان طبیعی آن برسد اصطلاحا آن را هایپرلوردوزیس یا گودی بیش از حد می گویند. در هیپرلوردوز قوس ستون فقرات کمری به جلو بیشتر شده، شکم به جلو آمده و باسن به عقب می رود با افزایش انحنای ستون فقرات در ناحیه کمری مهره ها به سمت جلو کشیده می شود در نتیجه این تغییر فاصله بین دو مهره در ناحیه قدامی نسبت به وضعیت طبیعی افزایش واز ناحیه خلفی این فاصله کاهش می یابد در موارد پیشرفته ممکن است این عارضه باعث له شدگی قسمت خلفی دیسک کمری و اتصال مهره هابه یکدیگر شود. زمانی که انحنای کمری افزایش می یابد مرکز ثقل بدن ازنزدیک مرکز به قسمت پشت مهره ها انتقال می یابد و زائده های شوکی مهره ها به یکدیگر نزدیک و در نتیجه از اندازه مجرای بین مهره ای که اعصاب نخاعی از آنجا می گذرد کاسته می شود و ممکن است به اعصاب فشار وارد کرده و ایجاد کمر درد نماید. به همین دلیل مهمترین عامل ایجاد بیشتر کمردرد ها و دردهای پایین و پشت، وجود قوس زیاد کمری می باشد. وجه برای خانم ها: گودی بیش از حد کمر در خانم ها شایع تر است. به علت این که قوز پشتی و ناهنجاریهای ستون فقرات در خانمها بیشتر دیده میشود، گودی بیش از حد کمر هم در آنها نسبتا بیشتر است. خانمها در سنین پایین تری دوره رشد ناگهانی بلوغ خود را طی میکنند و همین امر شاید علت بالاتر بودن ناهنجاریهای اسکلتی عضلانی در آنها باشد. استفاده از کفشهای پاشنه بلند مهم ترین عامل ابتلا به گودی بیش از حد کمر در خانم ها است. نمیتوان گفت که خانم ها کفش پاشنه بلند نپوشند، اما حداقل کفشی را بپوشند که بیشتر از3 تا 5 سانتیمتر پاشنه نداشته باشد. علاوه بر این، حتما باید پاشنه کفش، پهن و لژدار باشد. بارداری در زنان، یکی از عوامل ابتلا به هایپرلورودزیس است. در دوران بارداری شکم به جلو آمده و عضلات آن شل میشود. از آن پس مادر باید تا دو سال به کودک خود شیر بدهد که وضعیت غلط شیردهی به کودک هم یکی دیگر از عوامل ابتلا به هایپرلوردوزیس در زنان به شمار میرود. به مادرانی که کودک شیرخوار دارند، توصیه میشود هنگام شیردهی بالشی را روی پای خود قرار دهند و کودک خود را روی آن قرار داده سپس شیر دهند. همچنین در بعضی از فواصل به حالت خوابیده به کودک خود شیر دهند.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تغییرات در نحوه راه رفتن به علت مشکلات کمری می‌تواند باعث افزایش فشار بر زانوها شود و منجر به وجود درد و تغییر شکل آنها گردد. راهکارهایی مانند تحرک مفاصل کمری، تمرینات تقویتی و کنترل وزن می‌توانند به بهبود علائم زانوی پرانتزی کمک کنند.