آیاذاختلالات مو کندن باعث پرخاشگری و عصبی؟

سلام دخترم اختلالات مو کندن داره پرخاش گر و خیلی زود عصبی میشه نگرانشم لطفا راهنمایی کنید

0

سلام : نیاز به اطلاعاتی بیشتر است و یقینا جهت بررسی و معاینه وضعیت روانی و ارزیابی سایر مولفه ها، میبایست به روانشناس و یا روانپزشک مراجعه نمایید تا در صورت وجود اختلال و یا شناسایی عامل بوجود آورنده و تشدید کننده، اقدامات لازم صورت گیرد.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

سلام حتما جهت بررسی تشخیصی به روانشناس یا روانپزشک مراجعه بفرمایید تا عامل بوجود آورنده بررسی شناسایی گردد و اقدامات لازم صورت گیرددر صورت بی توجهی ممکن است علائم تشدید گردد.

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

سلام وقت بخیر بهتر هست جهت ارزیابی به پزشک متخصص اعصاب و روان(روانپزشک) مراجعه کنید،درمان اختلال کندن مو شامل رفتاردرمانی و دارو درمانی است. پرخاشگری و عصبانیت هم در کودکان میتواند به دلیل اضطراب باشد که در افراد مبتلا به اختلال کندن مو شایع است و باید بررسی و درمان شود

دکتر متینا پورقاسم

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر متینا پورقاسم
0

باسلام، لازم است توسط روانپزشک ویزیت شوند وضمن ارزیابی کامل، درمان دارویی مناسب دریافت کنند.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

سلام باید برای ارزیابی نشانه ها و شروع درمان به روانشناس مراجعه کنید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
0

با سلام تریکوتیلومانیا و یا کندن مو نوعی اختلال وسواسی محسوب می شود همچنین پرخاشگری علل متفاوتی دارد که نیاز به بررسی می باشد تا درمان مناسب صورت گیرد. به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام و وقت بخیر. طبق آخرین طبقه بندی ها زیرمجموعه اختلالات وسواسی است. درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری (کنترل محرک) و پسخوراند زیستی. قبل از هر چیز می بایست منابع اضطراب در منزل؛ همسالان؛ والدین و مدرسه شناسایی شود؛ چون جز عوامل راه انداز رفتار موکنی است. هر گونه فشار و تذکر بیش از حد به کودک؛ با افزایش اضطراب کودک؛ قطعا نتیجه عکس خواهد داد. در بعد رفتاری ابتدا باید تمام موقعیتهای مکانی و راه انداز افزایش تکانه و میل برای کندن در طول یک هفته به دقت شناسایی و یادداشت شود. موقعیتهای تحریک کننده (مثلا جلوی تلویزیون) حذف و یا رفتارهای جایگزین و معکوس طراحی گردد (انقباض و انبساط عضلات؛ مشت کردن دستها؛ استفاده از دستکش؛ شستن ظرف یا هر چیزی که دستها را درگیر نگاه دارد و .). در بعد هیجانی؛ باید با تمارین ذهن آگاهانه به تماشای هیجانها نشست و از بعد رفتاری بویژه ورزش منظم فعالسازی را افزایش داد. واقع بین باشید و حتی موفقیتهای کوچک در کنترل تکانه را تقویت کنید. تعاملات اجتماعی کودک می بایست هر چه بیشتر شود. کتاب سنجش و درمان اختلال موکنی با رویکرد شناختی رفتاری دکتر قهاری توسط والدین مطالعه شود. https://drpournikdast.com/cbt-ex/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام علایم فوق می تواند در کنار هم و همزمان وجود داشته باشد. توصیه می کنم توسط روانپزشک کودک و نوجوان ویزیت شوند و درمان مناسب شروع گردد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام به شما.تریکوتیلومانیا باعث پرخاشگری نمی شود. بلکه به نظر می رسد یک زمینه اضطرابی در فرزند شما باعث هردوی این مسائل است که لازم است توسط روانپزشک بررسی و درمان شود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو