علت عصبی و پرخاشگری کودک چیست؟

با سلام خواهر من ۷ ساله است و اصلا نمی تواند اعصابش را کنترل کند برای هرچیزی که میخواهد صبر ندارد و سریع زیر گریه میزند و جیغ و داد. آنقدر گریه میکند تا به سرفه کردن میافتد.حتی بدلیل داد و فریاد زیاد دچار تورم لوزه شده و مدام سرما میخورد.واقعا من از اخلاقش خسته شدم برای هرچیزی کوچکی نمی تواند به اعصابش مسلط شود حتی من که خواهرش هستم نمیتوانم درست با او ارتباط برقرار کنم و اگر حرفی خلاف میلش زدم شروع به گریه میکند. ولی در کل دختر با محبت و دلسوزی ست.ممنون میشم راهنماییم کنید که چه کار کنیم؟

1

با سلام رابطه ایشان با اعضای خانواده چطور است، با همسالان و در مدرسه چطور، می توانید قوانینی وضع کنید، و پیامد انجام ندادن را از قبل مشخص کنید، در صورت انجام قوانین نیز ایشان را تشویق کنید. تا جایی که انکان دارد واکنش به گریه های او نداشته باشید تا این رفتارش تقویت نشود.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

با سلام پرخاشگری و کج خلقی علل متفاوتی دارد که با گرفتن شرح حال کامل و یا در صورت لزوم با بهره گرفتن از تست های تشخیصی، می توان علت را یافت ولی در مجموع یکی از علل مهم پرخاشگری در این سنین بیش فعالی کودکان است که باید مد نظر قرار گیرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
1

با سلام و وقت بخیر. وقتی کودکی دست به پرخاش میزند؛ یعنی در دست یافتن به نیازی ناکام مانده است. یا روش ارتباط مناسبی را پیدا نمیکند. یا توجه کافی دریافت نمیکند و پرخاش تنها راهی است که نگاهها به سمت او بازمیگردد. و یا فشاری را در محیط خانه؛ همسالان؛ مدرسه و غیره احساس میکند که قادر به بیان نیست. و یا الگویی است که در محیط خانه دیده و یاد گرفته است. در هر حال پرخاش گاها همراه با برخی اختلالات خلقی و اضطرابی است و برای رها شدن از آن باید تمامی اعضای خانواده؛ بخواهند و روشهای یادگیری را تمرین کنند. کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم از دکتر گاربر را تهیه و تمارین بخشهای خشم و مشکلات رفتاری را به دقت و در طولانی مدت اجرا کنید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام پرخاشگری کودک علاوه بر خلق و خو ریشه عمیق در رابطه با والدین دارد کودکی که صدای هیجانش شنیده نشود برای گرفتن توجه قشقرق به پا می کند اولویت کودک گرفتن توجه مثبت از والدین است و اگر آن را نگیرد به توجه منفی راضی می شود کودک وقتی بلد نیست احساس هایش را بیان کند یا آنها را به صورت اضطراب و افسردگی درونی سازی می کند یا به صورت پرخاشگری برونی سازی.پله اول ایجاد رابطه با کبفیت با والدین است رفتاری که در کودک به آن توجه شود در کودک تقویت و رفتاری که نادیده گرفته شود خاموش می شود.یکی از مهمترین نقش های والدین آموزش مهارت همدلی و پذیرش احساسات کودک است.کودکی که صدای هیجانش شنیده شود آنرا با جیغ و داد بیان نمی کند برای آموزش صحیح رفتار با کودک از روانشناس کودک کمک بگیرید.

دکتر مونا فلسفی

روانشناس کودک
دکتر مونا فلسفی