علت پرخاشگری پسرم چیست؟ با سلام و وقت بخیر. همان طور که خودتان هم با هوشمندی اشاره ای کرده اید؛ رفتار؛ هیجانات و ویژگیهای بنیادین کودکان؛ چیزی جز تعاملی پیچیده از وراثت و تربیتی که هر دو را نیز از والدین به ارث میبرند؛ نیستند. پس برای بهبود وضعیت کودک؛ بازنگری و بهبود سبکهای فرزندپروری هر دو والد؛ تا حد زیادی راهگشا خواهد بود. مراجعه حضوری داشته باشید. بخش کودکان دشوار و پرخاشگری را نیز از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم از دکتر گاربر ترجمه پرفسور سهامی مطالعه بفرمایید.. کودکان از همه فرهنگ ها در مسیر رشد و کشف خود ، گاهی سطوحی از پرخاشگری را نشان می دهند . ولی مساله مهم این است که آیا کودک در شرایط خشونت آمیز و پرخاشگری زندگی می کند.آیا گاهی کودک در معرض پرخاشگری قرار می گیرد. خودتان را الگو قراردهید مهم نیست که چقدر عصبانی هستید، سعی کنید داد نزنید، آسیبی وارد نکنید، و با فرزندتان بدرفتاری نکنید. به جای اینکه بخواهید رفتار فرزندتان را عوض کنید به سادگی با رفتار خود این را آموزش دهید، با کنترل رفتار خود، الگوی خوبی برایش باشید و با آرامی او را از رفتار خشونت آمیز دور کنید . سریع عکس العمل نشان دهید وقتی که رفتار پرخاشگرانه با شما یا دیگران دارد همان موقع اول عکس العمل نشان دهید . مثلا نگذارید تا چند بار رفتاری را انجام دهدد بعد بگویید بسه/ کافیه نکن . در همان ابتدای امر او را از ادامه رفتار پرخاشگرانه با رفتاری آرام برحذر دارید بهتر است فورا متوجه شود که او رفتاری اشتباه انجام داده است. در مقابل رفتار پرخاشگرانه باید بداند که عکس العملی از شما خواهد دید مثلا برنامه مورد علاقه اش را نمی تواند ببیند. می بایست بداند پیامد رفتار بد او از دست دادن چیزهایی است که دوست دارد با کودک خود صحبت کنید اجازه دهید خشم او فروکش کند و سپس به آرامی از او بخواهید بگوید اتفاقی افتاده است. بهترین زمان اصولا در حالت ایده آل، 30 دقیقه تا یک ساعت بعد از رفتار پرخاشگرانه است. بپرسید آیا او می تواند توضیح دهد که چه چیزی باعث شده ناراحت شود . در سنین بالاتر برایش توضیح دهید که گاهی افراد عصبانی می شوند ولی کتک زدن، لگد زدن و .راه حل مناسبی نیست. می توانید مثلا بالشتی را برای این کار بگذارید که به آن مشت بزند و بیان کند که چه شده است .اگر به شما اجازه می دهد، بازوی خود را دور او قرار دهید که ادامه ندهد . سپس با آرامش در مورد آنچه اتفاق افتاده صحبت کند. به رفتارهای خوبش جایزه دهید و او را تشویق کنید. تنها رفتارهای پرخاشگرانه او را نبینید. برای بررسی سبک فرزند پروری خود به روانشناس مراجعه کنید .. با سلام اساسا پرخاشگری در کودکان علل مختلفی دارد. از جمله؛ کم خونی، سو تغذیه، افسردگی، بیش فعالی در کودکان، oDD، مشکلات رفتاری و . لذا به نظر میرسد درمرحله اول نیاز به ارزیابی دقیق و احتمالا انجام آزمایش باشد و در گام بعدی بر مبنای تشخیص پروتکول درمان تعیین گردد.. سلام به شما. این مساله نیازمند بررسی دقیقتری است و در کنار آن لازم است رفتار شما و همسرتان نیز به صورتی باشد که الگویی برای پرخاشگری برای فرزندتان نباشید. توصیه می کنم در قدم اول به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه داشته باشید..

پرخاشگری , نیمش , خسته

با سلام و خسته نباشید
پسرم سه سال و نیمش است وخیلی زود عصبی میشودو پرخاشگری میکند،با کوچکترین چیزی عصبی کیشود، البته خودم و پدرش هم عصبی هستیم مخصوصا پدرش ولی من خیلی اروم شدم وسعی میکنم ارومش کنم ولی اصلا فایده نداره و دوست داره فقط عصبانیتشو با زدن ما خالی بکنه،نمیدونم چیکار کنم،حتی اگر ابریزش بینی هم داشته باشه عصبانی میشه و داد میزنه،چیکار کنم من واقعا صبوری میکنم ولی چیکار کنم؟

4
0

علت پرخاشگری پسرم چیست؟ پرخاشگری , نیمش , خستهبا سلام و وقت بخیر. همان طور که خودتان هم با هوشمندی اشاره ای کرده اید؛ رفتار؛ هیجانات و ویژگیهای بنیادین کودکان؛ چیزی جز تعاملی پیچیده از وراثت و تربیتی که هر دو را نیز از والدین به ارث میبرند؛ نیستند. پس برای بهبود وضعیت کودک؛ بازنگری و بهبود سبکهای فرزندپروری هر دو والد؛ تا حد زیادی راهگشا خواهد بود. مراجعه حضوری داشته باشید. بخش کودکان دشوار و پرخاشگری را نیز از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم از دکتر گاربر ترجمه پرفسور سهامی مطالعه بفرمایید.

0

علت پرخاشگری پسرم چیست؟ پرخاشگری , نیمش , خستهکودکان از همه فرهنگ ها در مسیر رشد و کشف خود ، گاهی سطوحی از پرخاشگری را نشان می دهند . ولی مساله مهم این است که آیا کودک در شرایط خشونت آمیز و پرخاشگری زندگی می کند.آیا گاهی کودک در معرض پرخاشگری قرار می گیرد. خودتان را الگو قراردهید مهم نیست که چقدر عصبانی هستید، سعی کنید داد نزنید، آسیبی وارد نکنید، و با فرزندتان بدرفتاری نکنید. به جای اینکه بخواهید رفتار فرزندتان را عوض کنید به سادگی با رفتار خود این را آموزش دهید، با کنترل رفتار خود، الگوی خوبی برایش باشید و با آرامی او را از رفتار خشونت آمیز دور کنید . سریع عکس العمل نشان دهید وقتی که رفتار پرخاشگرانه با شما یا دیگران دارد همان موقع اول عکس العمل نشان دهید . مثلا نگذارید تا چند بار رفتاری را انجام دهدد بعد بگویید بسه/ کافیه نکن . در همان ابتدای امر او را از ادامه رفتار پرخاشگرانه با رفتاری آرام برحذر دارید بهتر است فورا متوجه شود که او رفتاری اشتباه انجام داده است. در مقابل رفتار پرخاشگرانه باید بداند که عکس العملی از شما خواهد دید مثلا برنامه مورد علاقه اش را نمی تواند ببیند. می بایست بداند پیامد رفتار بد او از دست دادن چیزهایی است که دوست دارد با کودک خود صحبت کنید اجازه دهید خشم او فروکش کند و سپس به آرامی از او بخواهید بگوید اتفاقی افتاده است. بهترین زمان اصولا در حالت ایده آل، 30 دقیقه تا یک ساعت بعد از رفتار پرخاشگرانه است. بپرسید آیا او می تواند توضیح دهد که چه چیزی باعث شده ناراحت شود . در سنین بالاتر برایش توضیح دهید که گاهی افراد عصبانی می شوند ولی کتک زدن، لگد زدن و .راه حل مناسبی نیست. می توانید مثلا بالشتی را برای این کار بگذارید که به آن مشت بزند و بیان کند که چه شده است .اگر به شما اجازه می دهد، بازوی خود را دور او قرار دهید که ادامه ندهد . سپس با آرامش در مورد آنچه اتفاق افتاده صحبت کند. به رفتارهای خوبش جایزه دهید و او را تشویق کنید. تنها رفتارهای پرخاشگرانه او را نبینید. برای بررسی سبک فرزند پروری خود به روانشناس مراجعه کنید .

0

علت پرخاشگری پسرم چیست؟ پرخاشگری , نیمش , خستهبا سلام اساسا پرخاشگری در کودکان علل مختلفی دارد. از جمله؛ کم خونی، سو تغذیه، افسردگی، بیش فعالی در کودکان، oDD، مشکلات رفتاری و . لذا به نظر میرسد درمرحله اول نیاز به ارزیابی دقیق و احتمالا انجام آزمایش باشد و در گام بعدی بر مبنای تشخیص پروتکول درمان تعیین گردد.

0

علت پرخاشگری پسرم چیست؟ پرخاشگری , نیمش , خستهسلام به شما. این مساله نیازمند بررسی دقیقتری است و در کنار آن لازم است رفتار شما و همسرتان نیز به صورتی باشد که الگویی برای پرخاشگری برای فرزندتان نباشید. توصیه می کنم در قدم اول به همکاران فوق تخصص روانپزشکی کودک مراجعه داشته باشید.