درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ سلام، اختلال کندن مو به دلیل قرار گرفتن در معرض فشار زیاد، استرس و اضطراب بروز میکند و عملی وسواسی، مکرر و غیرقابل کنترل است، که فرد برای کاهش سطح اضطراب و استرس خود به آن میپردازد. خود این کار باعث تشدید استرس و اضطراب و کاهش اعتمادبهنفس میشود. متاسفانه هر اندازه درمان این اختلال به تعویق بیفتد، درمان نیز سختتر و علائم شدیدتر خواهند شد . درمان این اختلال از طریق رواندرمانی، رفتاردرمانی و دارو درمانی انجام میشود. بنابراین بهتر است به روانشناس و روانپزشک مراجعه شود، موفق باشید. سلام این اختلال نوعی وسواس محسوب می شود متاسفانه هر اندازه درمان این اختلال به تعویق بیفتد، درمان نیز سختتر و علائم شدیدتر خواهند شد و در صورت عدم درمان حتی ممکن است موجب کاهش و شکننده شدن موهایتان شود حتما جهت درمان با روانپزشک و روانشناس مشاوره داشته باشید.. با سلام با توجه به شدت وضعیت کندن مو درمان دارویی روانپزشکی و هم مراجعه به روانشناس همزمان کمک کننده است.. با سلام جهت کاهش علایم و کنترل آن نیاز به درمان دارویی و رواندرمانی می باشد.. سلام مورد فوق یک اختلال وسواسی جبری است و نیاز به درمان طولانی مدت و پیگیری دارد. لطفا از یک روانپزشک کمک بگیرید. با سلام و وقت بخیر. طبق آخرین طبقه بندی ها زیرمجموعه اختلالات وسواسی است. درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری (کنترل محرک) و پسخوراند زیستی. قبل از هر چیز می بایست منابع اضطراب در منزل؛ همسالان؛ والدین و مدرسه شناسایی شود؛ چون جز عوامل راه انداز رفتار موکنی است. هر گونه فشار و تذکر بیش از حد به کودک؛ با افزایش اضطراب کودک؛ قطعا نتیجه عکس خواهد داد. در بعد رفتاری ابتدا باید تمام موقعیتهای مکانی و راه انداز افزایش تکانه و میل برای کندن در طول یک هفته به دقت شناسایی و یادداشت شود. موقعیتهای تحریک کننده (مثلا جلوی تلویزیون) حذف و یا رفتارهای جایگزین و معکوس طراحی گردد (انقباض و انبساط عضلات؛ مشت کردن دستها؛ استفاده از دستکش؛ شستن ظرف یا هر چیزی که دستها را درگیر نگاه دارد و .). در بعد هیجانی؛ باید با تمارین ذهن آگاهانه به تماشای هیجانها نشست و از بعد رفتاری بویژه ورزش منظم فعالسازی را افزایش داد. واقع بین باشید و حتی موفقیتهای کوچک در کنترل تکانه را تقویت کنید. تعاملات اجتماعی کودک می بایست هر چه بیشتر شود. کتاب سنجش و درمان اختلال موکنی با رویکرد شناختی رفتاری دکتر قهاری توسط والدین مطالعه شود.. سلام به شما . این اختلال نوعی اختلال وسواسی است که در زمره اختلالات اضطرابی قرار می گیرد و درمانهای دارویی و رواندرمانی در بهبود آن موثر خواهد بود.. سلام این اختلال به صورت یک نوع وسواس یا اصطراب در شرایط خاصی در افراد دیده می شود درمان به صورت درمان دارویی و غیر دارویی می باشد که با مراجعه به روانپزشک مشکل شما به راحتی قابل حل است. سلام، وقت بخیر. حتما توصیه میشود به رواندرمانگر مراجعه داشته باشید، دارودرمانی هم در کنار رواندرمانی میتواند برایتان مفید باشد..

درمان , کندن , موی

سلام. من اختلال کندن موی سر دارم. خصوصا در مواقع درس خواندن و یا فکر کردن. به طوری که قسمت وسط و جلوی سرم خالی از مو شده. بارها هم پیش میاد که مورد سرزنش دیگران قرار میگیرم. اما نمیتونم این کار رو ترک کنم

9
0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویسلام، اختلال کندن مو به دلیل قرار گرفتن در معرض فشار زیاد، استرس و اضطراب بروز میکند و عملی وسواسی، مکرر و غیرقابل کنترل است، که فرد برای کاهش سطح اضطراب و استرس خود به آن میپردازد. خود این کار باعث تشدید استرس و اضطراب و کاهش اعتمادبهنفس میشود. متاسفانه هر اندازه درمان این اختلال به تعویق بیفتد، درمان نیز سختتر و علائم شدیدتر خواهند شد . درمان این اختلال از طریق رواندرمانی، رفتاردرمانی و دارو درمانی انجام میشود. بنابراین بهتر است به روانشناس و روانپزشک مراجعه شود، موفق باشید

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویسلام این اختلال نوعی وسواس محسوب می شود متاسفانه هر اندازه درمان این اختلال به تعویق بیفتد، درمان نیز سختتر و علائم شدیدتر خواهند شد و در صورت عدم درمان حتی ممکن است موجب کاهش و شکننده شدن موهایتان شود حتما جهت درمان با روانپزشک و روانشناس مشاوره داشته باشید.

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویبا سلام با توجه به شدت وضعیت کندن مو درمان دارویی روانپزشکی و هم مراجعه به روانشناس همزمان کمک کننده است.

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویبا سلام جهت کاهش علایم و کنترل آن نیاز به درمان دارویی و رواندرمانی می باشد.

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویسلام مورد فوق یک اختلال وسواسی جبری است و نیاز به درمان طولانی مدت و پیگیری دارد. لطفا از یک روانپزشک کمک بگیرید

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویبا سلام و وقت بخیر. طبق آخرین طبقه بندی ها زیرمجموعه اختلالات وسواسی است. درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری (کنترل محرک) و پسخوراند زیستی. قبل از هر چیز می بایست منابع اضطراب در منزل؛ همسالان؛ والدین و مدرسه شناسایی شود؛ چون جز عوامل راه انداز رفتار موکنی است. هر گونه فشار و تذکر بیش از حد به کودک؛ با افزایش اضطراب کودک؛ قطعا نتیجه عکس خواهد داد. در بعد رفتاری ابتدا باید تمام موقعیتهای مکانی و راه انداز افزایش تکانه و میل برای کندن در طول یک هفته به دقت شناسایی و یادداشت شود. موقعیتهای تحریک کننده (مثلا جلوی تلویزیون) حذف و یا رفتارهای جایگزین و معکوس طراحی گردد (انقباض و انبساط عضلات؛ مشت کردن دستها؛ استفاده از دستکش؛ شستن ظرف یا هر چیزی که دستها را درگیر نگاه دارد و .). در بعد هیجانی؛ باید با تمارین ذهن آگاهانه به تماشای هیجانها نشست و از بعد رفتاری بویژه ورزش منظم فعالسازی را افزایش داد. واقع بین باشید و حتی موفقیتهای کوچک در کنترل تکانه را تقویت کنید. تعاملات اجتماعی کودک می بایست هر چه بیشتر شود. کتاب سنجش و درمان اختلال موکنی با رویکرد شناختی رفتاری دکتر قهاری توسط والدین مطالعه شود.

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویسلام به شما . این اختلال نوعی اختلال وسواسی است که در زمره اختلالات اضطرابی قرار می گیرد و درمانهای دارویی و رواندرمانی در بهبود آن موثر خواهد بود.

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویسلام این اختلال به صورت یک نوع وسواس یا اصطراب در شرایط خاصی در افراد دیده می شود درمان به صورت درمان دارویی و غیر دارویی می باشد که با مراجعه به روانپزشک مشکل شما به راحتی قابل حل است

0

درمان اختلال کندن مو چگونه است؟ درمان , کندن , مویسلام، وقت بخیر. حتما توصیه میشود به رواندرمانگر مراجعه داشته باشید، دارودرمانی هم در کنار رواندرمانی میتواند برایتان مفید باشد.