علت کندن ناخن دست و پا توسط کودک چیست؟

. سلام خسته نباشیدپسربچه هشت ساله ای دارم که تا حالا ناخن هایش را کوتاه نکرده ام همیشه ناخن هایش را با دست میکند خودم حس میکنم که به خاطر استرس است دیر باهوش عاقل هست و مشکل دیگری ندارد خواهش میکنم من راهنمایی کنید .با استرس بچه ها چطور رفتار کنیم که استرس از آنها دور باشد با تشکر.

0

با سلام ناخن جویدن کودکان از شکایات شایع والدین میباشد که در علم روانپزشکی به عنوان نشانه ای از یک تنش و استرس درونی شناخته میشود. اقدام درمانی اصلی یافتن منبع اضطراب کودک و بر طرف نمودن آن میباشد. از روشهای رفتار درمانی و تغییر عادات کودک از جمله روشهای تشویقی همچون؛ نشان دادن انگشتان با ناخن بلند، کمک به کودک در شناسایی زمانها و مکانهایی که ناخن میجوند و . لذا جهت ارزیابی تشخیصی دقیق تر و درمان به یکی از همکاران متخصص مراجعه نمایید.

دکتر سعید انصاری

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر سعید انصاری
2

یک ازمایش کامل خونی اهن نیاز داره

دکتر مهرناز شهرستانی

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر مهرناز شهرستانی
1

سلام کندن ناخن با دست ،کندن پوست اطراف ناخن ،ناخن جویدن و مکیدن انگشت نشان دهنده اضطراب در کودک هستند.ممکن است کودک شما در حین کندن ناخن از شما توجه گرفته باشد. زمانی می توانیم بر روی مشکلات کودکان کاری انجام دهیم که بستر رشدی کودک هم اصلاح شود. مهارتهای فرزند پروری در کنار روشهای مدیریت فکر هیجان و رفتار و آموزش مهارتهای زندگی به کودکان سازگاری آتها را با محیط استرس زا افزایش می دهد. از یک روانشناس کودک با رویکرد شناختی رفتاری کمک بگیرید

سارا امیریان

روانشناس کودک و نوجوان
 سارا امیریان
1

با سلام کندن ناخن یا ناخن جویدن منشا اضطرابی دارد علت و ریشه اضطراب باید پیدا شود و درمان شود می توانید از درمانگر شناختی رفتاری و نوروفیدبک کمک بگیرید کتاب چگونه هیولای اضطراب خود را گرسنه بگذاریم نوشته کیت کالینز ترجمه مریم خلیلی نژاد و سید مرتضی ارجمندی نسب،انتشارات ارجمند می تواند به فرزند شما کمک کند.

دکتر مونا فلسفی

روانشناس کودک
دکتر مونا فلسفی
1

سلام خشکی پوست و اضطراب از علل اصلی هستند. به مشاور بالینی کودکان مراجعه کنید

دکتر حبیب سهیلی

رتبه اول بورد فوق تخصصی آسم و آلرژیعضو آکادمی آسم و آلرژی آمریکا
دکتر حبیب سهیلی
5

باسلام و احترام بالا بودن اضطراب در کودکان خود را به صورت کندن ناخن نشان می دهد که می تواند با بازی درمانی و روش های شناختی رفتاری برای کودک و اصلاح سبک فرزندپروری والدین درمان شود تا زمان مراجعه به روان شناس کودک، شما می توانید یک شب درمیان وقتی کودک خواب است ناخن هایش را با ناخن گیر یا سوهان ناخن مرتب کنید و فردا از مرتب بودن و صاف بودن ناخن هایش تعریف کنید و ابراز محبت داشته باشید همچنین علت اضطراب کودک را شناسایی کنید( درس، رفتار والدین، دوستان، حساس و زودرنج بودن کودک و یا .)

دکتر سمیه محمدتبار

روانشناس کودک ، نوجوان و خانواده
دکتر سمیه محمدتبار
-1

با سلام از علل شایع این حالت، اختلالات اضطرابی می باشد. جهت بررسی کامل و معاینه جسمی توصیه میکنم به روانپزشک کودک و نوجوان مراجعه نمایید تا درمان غیر دارویی و در صورت لزوم درمان دارویی مناسب شروع گردد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
4

باسلام. از علل مهم این کندن ناخن ، اضطراب و استرس کودک است. جهت بررسی تشخیصی به روانپزشک مراجعه کنید و از درمان غیر دارویی و در صورت لزوم درمان دارویی استفاده کنید در درمان غیر دارویی ، زمان هایی که ناخن کندن تشدید میشود شناسایی شده، رفتار جایگزین انتخاب میشود و در صورت موفقیت کودک از تشویق استفاده میشود

دکتر فاطمه شایگان شریف

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر - بورد تخصصی از دانشگاه ...
دکتر فاطمه شایگان شریف
1

ریشه های اضطراب در کودک باید به دقت بررسی شود؛ هر چند که با توضیحات محدود مطرح شده (بویژه در مورد مادر کودک) تا حدودی قابل پیش بینی و تبیین است. در شرایط فوق الذکر پدر و مادر نیز به تغییرات اساسی در سبک زندگی و گاها یادگیری مهارتهایی در حوزه مدیریت اولویتها و غلبه بر استرس نیاز دارند. پیشنهاد بنده ملاقات حضوری با همکاران متخصص در حوزه مذکور است.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
2

سلام همانطور که اشاره کردید معمولا اضطراب در زمینه این رفتار وجود دارد که نیاز به شناسایی و رفع است. بهتر است به روانپزشک کودک مراجعه شود

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام کندن ناخن ها یا جویدن آن ها در اکثریت موارد منشا اضطرابی دارند ، حهت بهبود شرایط خیلی مهم است که محیطی که کودک در آن زندگی میکند جو متشنجی نداشته باشد و کودک در آن احساس آرامش کند اگر اسکرین تایم کودک زیاد است( تایم استفاده از گوشی، تلویزیون و…) محدود شود فعالیت های دست ورزی مانند گل بازی، خمیر بازی و… برای تخلیه انرژی دست کودک کمک کننده است اینها همه مانند چسب زخم عمل میکنند ، اگر نتیجه نگرفتید به یک روانشناس کودک مراجعه کنید تا کمک تخصصی دریافت کنید

فاطمه جعفری

روانشناس کودک و نوجوان
 فاطمه جعفری