درمان پرخاشگری و خودزنی و راهکارهای ترک آن چیست؟ با سلام انسان ازهمان بدو تولد بدنبال خودسودمندی و لذت جویی و البته نوعی خودمحوری است . وقتی عوامل و یا موانعی بر سر رسیدن به این اهداف بوجو بیاید کودک واکنش هایی از جمله خشم از خود نشان می دهد. با توجه به اینکه واقعیت دنیا چیز دیگری است و همه چیز در راستای رسیدن به اهداف به همان شکلی که می خواهیم پیش نمی رود لذا با این توصیف چنین رفتاری جای نگرانی ندارد ولی با این حال باید کودک را با دنیای واقعی آشنا کرد و گاهی اوقات خواسته های اورا به تعویق انداخت. شما برای چنین رفتارهایی که بنظرتان غیر معمول است با رویی خوش و مهربانی مانع شوید و تسلیم قشقرق های او نشوید.با این شکل او کم کم یاد می گیرد که رفتار های منابی را انجام دهد. پرخاشری اغلب نوعی یادگیری است که در کنش و واکنش های تربیتی اتفاق می افتد. شما البته باید به چگونگی رفتار های درون خانوادگی خود مانند رفتار شما همسرتان و اگر فرزندی دارید و سایر ویژگی های خلقی خودتان هم توجه کنید، گاهی اوقات پرخاشگری و یار رفتار دیگر کودک واکنشی است به رفتار های والدین و یا مراقبین او. البته توضیح بیشتر موضوع در اینجا امکان پذیر نیست.. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکار مترم. بخش کودکان دشوار و پرخاشگری و قلدری کودکان را از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم نوشته گاربر ترجمه پرفسور سهامی را مطالعه بفرمایید.. سلام به نظر من به روانپزشک مراجعه کنید تا درصورتی که ایشان دچار اختلال خاصی باشند سریعتر تشخیص داده شود. با سلام چون فرزند شما علاوه بر پرخاشگری خودزنی هم دارد همانطور که همکار محترم فرمودند حتما به روانپزشک کودک مراجعه فرمایید.. سلام به شما. رفتارهای کودک معمولا با واکنشهای اطرافیان تقویت یا تخفیف می یابد. سعی کنید در چنین مواقعی واکنش هیجانی نشان ندهید و این رفتا را تا حد امکان و تا جایی که آسیبی به خود وارد نمی کند نادیده بگیرید و وقتی آرام شد به خواست او توجه نمایید..

پرخاشگری , خودزنی , درمان

سلام پسر۵ساله ای دارم که خیلی پرخاشگری میکنه اگر چیزی برخلاف میلش باشه وناراحت بشه خودشو میزنه چنگ تو صورتش میندازه وحتی منم که مادرشم رو میزنه میهواستم بدونم چطوری باید باهاش رفتار کنم که این رفتارش ترک بشه لطفا راهنماییم کنید؟

5
0

درمان پرخاشگری و خودزنی و راهکارهای ترک آن چیست؟ پرخاشگری , خودزنی , درمانبا سلام انسان ازهمان بدو تولد بدنبال خودسودمندی و لذت جویی و البته نوعی خودمحوری است . وقتی عوامل و یا موانعی بر سر رسیدن به این اهداف بوجو بیاید کودک واکنش هایی از جمله خشم از خود نشان می دهد. با توجه به اینکه واقعیت دنیا چیز دیگری است و همه چیز در راستای رسیدن به اهداف به همان شکلی که می خواهیم پیش نمی رود لذا با این توصیف چنین رفتاری جای نگرانی ندارد ولی با این حال باید کودک را با دنیای واقعی آشنا کرد و گاهی اوقات خواسته های اورا به تعویق انداخت. شما برای چنین رفتارهایی که بنظرتان غیر معمول است با رویی خوش و مهربانی مانع شوید و تسلیم قشقرق های او نشوید.با این شکل او کم کم یاد می گیرد که رفتار های منابی را انجام دهد. پرخاشری اغلب نوعی یادگیری است که در کنش و واکنش های تربیتی اتفاق می افتد. شما البته باید به چگونگی رفتار های درون خانوادگی خود مانند رفتار شما همسرتان و اگر فرزندی دارید و سایر ویژگی های خلقی خودتان هم توجه کنید، گاهی اوقات پرخاشگری و یار رفتار دیگر کودک واکنشی است به رفتار های والدین و یا مراقبین او. البته توضیح بیشتر موضوع در اینجا امکان پذیر نیست.

0

درمان پرخاشگری و خودزنی و راهکارهای ترک آن چیست؟ پرخاشگری , خودزنی , درمانبا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکار مترم. بخش کودکان دشوار و پرخاشگری و قلدری کودکان را از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم نوشته گاربر ترجمه پرفسور سهامی را مطالعه بفرمایید.

0

درمان پرخاشگری و خودزنی و راهکارهای ترک آن چیست؟ پرخاشگری , خودزنی , درمانسلام به نظر من به روانپزشک مراجعه کنید تا درصورتی که ایشان دچار اختلال خاصی باشند سریعتر تشخیص داده شود

0

درمان پرخاشگری و خودزنی و راهکارهای ترک آن چیست؟ پرخاشگری , خودزنی , درمانبا سلام چون فرزند شما علاوه بر پرخاشگری خودزنی هم دارد همانطور که همکار محترم فرمودند حتما به روانپزشک کودک مراجعه فرمایید.

0

درمان پرخاشگری و خودزنی و راهکارهای ترک آن چیست؟ پرخاشگری , خودزنی , درمانسلام به شما. رفتارهای کودک معمولا با واکنشهای اطرافیان تقویت یا تخفیف می یابد. سعی کنید در چنین مواقعی واکنش هیجانی نشان ندهید و این رفتا را تا حد امکان و تا جایی که آسیبی به خود وارد نمی کند نادیده بگیرید و وقتی آرام شد به خواست او توجه نمایید.