برای مشکل عصبی شدن و پرخاشگری به روانشناس یا روانپزشک مراجعه شود؟

سلام من مادرم فردی عصبی و پرخاشگری هست و به مرور زمان با افزایش سنش بیشتر و بدتر هم شده درحالی پرخاشگری مادرم روی سایر اعضای خانواده هم تاثیر گذاشته.بنظر شما مشکل مادر من یه روانپزشک میتواند حل کند یا روانشناس؟؟؟

0

با سلام و وقت بخیر. هم آموزش دیگر اعضای خانواده؛ هم دارودرمانی و هم تکنیکهای رفتاری مشکل ایشان را بهبود خواهد داد. به همکاران روانشناس و روانپزشک مراجعه داشته باشید در صورت نیاز ارجاع خواهید شد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام به یک روانشناس مراجعه کنید در صورت لزوم شما رو به یک روانپزشک ارجاع خواهند داد شاد باشید

رزینا عبدی سلاله

مشاور خانواده، روان درمانگر کودک و نو...مشاوره تحصیلی ، افسردگی ، اضطراب ، وسواس
 رزینا عبدی سلاله
-1

با سلام، روانپزشک می تواند با تجویز دارو علائم بیمار را ظرف مدت کوتاهی آرام کند و در عین حال با آموزش تکنیکهای کنترل خشم و مشاوره به بهبود وضعیت ایشان یاری رساند.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
-1

با سلام دارودرمانی در کنار رواندرمانی کمک کنندست.

دکتر مونا فلسفی

روانشناس کودک
دکتر مونا فلسفی
0

با سلام میتوانید به روانپزشک یا روانشناس مراجعه نمایید. همکاران روانشناس در حوزه رواندرمانی فعالیت میکنند و چنانچه به آنها مراجعه نمایید در صورت نیاز به درمان دارویی بیمار را به روانپزشک ارجاع میدهند. روانپزشکان از هر دو روش درمان دارویی و رواندرمانی برای بهبود بیمار استفاده میکنند.و در صورت لزوم به بررسی مشکلات طبی زمینه ای در بیمار نیز میپردازد

دکتر طاهره محمدی

متخصص اعصاب و روان (روانپزشک)
دکتر طاهره محمدی
-1

با سلام واحترام در تکمیل فرمایشات همکارانم طبق تعریف اختلال یک گروه سمپوتمهای هیجانی احساسات ،شناختی یا رفتاری است که باعث رنجش شخصی میشود براسایس تعریف توصیه میشود در مرحله اول به روانپزشک بعد به روان شناس مراجعه شو د

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی(روان درمانگر باروش C...
 شاهین کریم پور
-1

سلام با توجه به این مساله که همیشه تحریک پذیری و پرخاشگری وجود داشته و در حال حاضر تشدید شده احتمال این که به هر دو درمان دارویی و غیر دارویی ( روان درمانی و مشاوره ) به طور همزمان نیاز باشد زیاد است. چون درمان دارویی در کوتاه مدت سریعتر در بهبودی علایم کمک کننده است و روان درمانی در بهبودی طولانی مدت تاثیر بسزایی خواهد داشت. همانطور که همکاران محترم هم این مساله رو بیان کردند، در صورت مراجعه به روان پزشک هر دو روش درمان دارویی و غیر دارویی توسط ایشان برای شما انجام می شود و در صورت مراجعه به همکار روانشناس باید برای گرفتن درمان دارویی هم همزمان به یک روان پزشک مراجعه کنید.

دکتر زینب صائمی

متخصصص اعصاب و روان - روانپزشکروان درمانگر تحلیلی - زوج درمانگر - م...
دکتر زینب صائمی
1

سلام به شما. در قدم اول بهتر است مراجعه به روانپزشک مد نظر باشد. علل مختلفی از جمله افسردگی برای ایشان مطرح است که پس از بررسی و تشخیص، از طریق درمان دارویی قابل درمان خواهد بود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
1

خشم و عصبانیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد: افت قند خون و کمبود ریز و درشت مغذی ها در بدن، کم خونی، مشکلات مرتبط با تیروئید ( کم کاری و پرکاری) و مشکلات هورمونی دیگر، مصرف محرکهایی مانند کافئین و اختلال مصرف الکل و مواد، ویژگی های شخصیتی زودرنج بودن ، اختلال بیش فعالی نقص توجه، اختلالات خلقی مانند افسردگی و و سایر اختلالات روانپزشکی ، جهت بررسی علت و برنامه درمانی مناسب مراجعه به روانپزشک توصیه میشود .

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی