چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ باید حواس خود را پرت کنید و سرگرم کار دیگری شوید. سلام شرح حالتون کامل نیستمیتونین به درمانگاه دولتی مراجعه کنید یا از مشاوره های آنلاین کمک بگیرید. شما اضطراب دارید بهتر هست مراجعه کنید. با سلام مراجعه به روانپزشک برای تشخیص درست و گرفتن شرح حال درست کمک کننده است اینکه شرایط امکاتش را دارید یا خیر یا انتخابتان چه است بسته به انتخاب خودتان میباشد.. سلام دوست عزیز این مسئلهای که مطرح کردید واقعا با چند جمله در این پلتفرم حل نمیشود نه شرح حال خاصی ما از شما داریم نه راهنمایی بابت این مسئله بدون در نظر گرفتن خیلی مسائل از نظر ما میشود انجام داد بنابراین مراجعه شما به روانشناس فقط بستگی به انتخاب شما و اولویتهای زندگی شما دارد و قطعا هزینههایی انجام میشود که اولویت شما را مشخص میکند و به جز این مسئله روانشناسهایی هستند مکانهایی و مشاورههایی هست که به صورت رایگان یا با هزینههای بسیار کم این کار انجام میشود و در نهایت این خود شما هستی که بدون اینکه بخواهید خودتان را گول بزنید و بازی افکارتان را بخورید حتما بررسی نسبت به شرایط داشته باشید و پیگیری کنید تا حل شود.. با سلام و وقت بخیر. گاهی افراد دچار مشغولیت های فکری افراطی می شوند، در این حالت می توان این فرضیه را دنبال کرد که آیا فرد دچار درجاتی از افسردگی و اضطراب است یا خیر؟ توجه داشته باشید که ذهن انسان به طور کلی خاصیت جذب موضوع منع شده و هراس انگیز را دارد و نه طرد آن!!! پس تلاش نکنید که به افکار منفی خود فکر نکرده و یا آن را فراموش کنید که معمولا نتیجه عکس خواهد داشت؛ گاهی لازم است تنها پردازش اضافی بر روی افکار وسواس گونه انجام نگیرد، گاهی مواجهه با ریشه ها لازم است و یا می بایست ذهنتان را به شکل اختیاری از موضوعی به موضوع دیگر حرکت دهید. برای دستیابی به این مهارتها نیاز به آموزش تکنیکهای فراشناختی نزد درمانگر مجرب در این حوزه دارید. کارتهایی با موضوعات آرامش بخش تهیه کرده و به طور روزانه و بویژه به وقت نگرانی مطالعه بفرمایید، توجه کنید باید یاد بگیرید فقط این محتواها را تماشا میکنید و نه کنترل و پردازش بیشتر. زمانی را برای نگرانی در نظر بگیرید؛ به عنوان مثال روزی نیم ساعت با افکار خود روبرو شوید و در صورت نیاز آنها را یادداشت کنید؛ در زمانهای دیگر از تعویق اندازی زمان نگرانی بهره. علاوه بر دریافت درمان دارویی، دریافت کمک تخصصی از روانشناسانی با رویکرد شناختی و معناگرایی و مطالعه کتاب غلبه بر افکار وسواسی (نوشته کلارک، ترجمه کریمی از نشر فراانگیزش) پیشنهاد میگردد.بدر.

ذهنم , میره

سلام.مثلا دارم تو ذهنم تصویر سازی میکنم که از اتفاقات،یا دارم کتاب میخونم یکباری ذهنم میره به یک سمتی بعد اون تصویر سازیه رو از نوع مخرب میسازه که همه چی خراب میشه و داغون و اینا.در واقع منفی میشه.الان اینو باید چکارش کنم؟
لطفا نگید با مشاور صحبت کن.اگه هزینش بود اینجا نمیپرسیدم.راهنماییم کنید لطفا

6
0

چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ ذهنم , میرهباید حواس خود را پرت کنید و سرگرم کار دیگری شوید

0

چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ ذهنم , میرهسلام شرح حالتون کامل نیستمیتونین به درمانگاه دولتی مراجعه کنید یا از مشاوره های آنلاین کمک بگیرید

0

چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ ذهنم , میرهشما اضطراب دارید بهتر هست مراجعه کنید

0

چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ ذهنم , میرهبا سلام مراجعه به روانپزشک برای تشخیص درست و گرفتن شرح حال درست کمک کننده است اینکه شرایط امکاتش را دارید یا خیر یا انتخابتان چه است بسته به انتخاب خودتان میباشد.

0

چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ ذهنم , میرهسلام دوست عزیز این مسئلهای که مطرح کردید واقعا با چند جمله در این پلتفرم حل نمیشود نه شرح حال خاصی ما از شما داریم نه راهنمایی بابت این مسئله بدون در نظر گرفتن خیلی مسائل از نظر ما میشود انجام داد بنابراین مراجعه شما به روانشناس فقط بستگی به انتخاب شما و اولویتهای زندگی شما دارد و قطعا هزینههایی انجام میشود که اولویت شما را مشخص میکند و به جز این مسئله روانشناسهایی هستند مکانهایی و مشاورههایی هست که به صورت رایگان یا با هزینههای بسیار کم این کار انجام میشود و در نهایت این خود شما هستی که بدون اینکه بخواهید خودتان را گول بزنید و بازی افکارتان را بخورید حتما بررسی نسبت به شرایط داشته باشید و پیگیری کنید تا حل شود.

0

چرا ذهنم بیشتر به سمت تصویر مخرب منحرف می شود؟ ذهنم , میرهبا سلام و وقت بخیر. گاهی افراد دچار مشغولیت های فکری افراطی می شوند، در این حالت می توان این فرضیه را دنبال کرد که آیا فرد دچار درجاتی از افسردگی و اضطراب است یا خیر؟ توجه داشته باشید که ذهن انسان به طور کلی خاصیت جذب موضوع منع شده و هراس انگیز را دارد و نه طرد آن!!! پس تلاش نکنید که به افکار منفی خود فکر نکرده و یا آن را فراموش کنید که معمولا نتیجه عکس خواهد داشت؛ گاهی لازم است تنها پردازش اضافی بر روی افکار وسواس گونه انجام نگیرد، گاهی مواجهه با ریشه ها لازم است و یا می بایست ذهنتان را به شکل اختیاری از موضوعی به موضوع دیگر حرکت دهید. برای دستیابی به این مهارتها نیاز به آموزش تکنیکهای فراشناختی نزد درمانگر مجرب در این حوزه دارید. کارتهایی با موضوعات آرامش بخش تهیه کرده و به طور روزانه و بویژه به وقت نگرانی مطالعه بفرمایید، توجه کنید باید یاد بگیرید فقط این محتواها را تماشا میکنید و نه کنترل و پردازش بیشتر. زمانی را برای نگرانی در نظر بگیرید؛ به عنوان مثال روزی نیم ساعت با افکار خود روبرو شوید و در صورت نیاز آنها را یادداشت کنید؛ در زمانهای دیگر از تعویق اندازی زمان نگرانی بهره. علاوه بر دریافت درمان دارویی، دریافت کمک تخصصی از روانشناسانی با رویکرد شناختی و معناگرایی و مطالعه کتاب غلبه بر افکار وسواسی (نوشته کلارک، ترجمه کریمی از نشر فراانگیزش) پیشنهاد میگردد.بدر