برای زنده ماندن پس از خوردن قرص برنج چه کار باید کرد؟

ایا کسی که قرص برنج خورده راهی برای زنده موندن داره؟

-1

سلام، پاسخ دهی به این سوال از حساسیت خاصی برخوردار است که به همان دلیل از ذکر جزئیات پاسخ معذورم. مریض خود را بدون یک لحظه فوت وقت به بیمارستان لقمان ببرید.

دکتر فاطمه نیک پور

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر فاطمه نیک پور
1

با سلام. نیاز به انتقال سریع به بیمارستان دارد

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مسعود نامجو
0

سلام عزیزم. بلافاصه بیمار رابه بیمارستان مسمومین یا نزدیکترین بیمارستان انتقال دهید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
3

سلام عزیزم، بهترین توصیه انتقال سریع فرد مسموم به بیمارستان می باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
2

مرگ با قرص برنج از نوع مرگ سلولی است و این یعنی هر یک از بافتها و سلولها که عناصر تشکیل دهنده جسم میباشند میمیرند. این قرص ظرف سه تا چهار ساعت سیستم تنفسی و مغز را دچار مشکل میکند و فرد در اثر مرگی دردناک و زجرآور خواهد مرد. در صورتی که فرد قرص برنج را بخورد یا بوی آن را استشمام کند مسموم می شود و اگر سم از بدن وی خارج نشود مرگ در پی خواهد داشت. علائم آن با میزان دوز مصرفی و زمان متفاوت است. ولی ابتدا از کار ایستادن سیستم گردش خون است که بر لایه ماهیچه ای میانی قلب اثر مستقیم میگذارد و به غده فوق کلیوی آسیب میرساند. توصیه می کنم در صورت مشاهده خلق پایین ، مشکلات در خانواده حتما از مشاوران روانشناس استفاده کنید. ( پیشگیری برای سلامت روان خود و خانواده )

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

اگر کسی قرص برنج خورده است، فورا باید به بیمارستان مراجعه کند. عوارض قرص برنج شامل عفونت‌های خطرناک، بیماری‌های کلیوی و کبدی می باشد. فوریت در درمان این موضوع بسیار حیاتی است و هر چه سریعتر به بیمارستان بروید، احتمال زنده ماندن بیشتر می شود.

مصرف قرص برنج (فسفید آلومینیوم) یک وضعیت اورژانسی است و نیاز به مراقبت پزشکی فوری دارد. این ماده شیمیایی می‌تواند به سرعت باعث مسمومیت شدید و کشنده شود. در صورتی که فردی قرص برنج مصرف کرده، باید بلافاصله با خدمات اورژانس تماس گرفته و بیمار را به نزدیک‌ترین مرکز درمانی منتقل کرد. درمان‌های حمایتی شامل استفاده از زغال فعال به منظور کاهش جذب سم، مدیریت تنفسی، و مایعات و الکترولیت‌ها برای حفظ عملکرد ارگان‌های حیاتی است. همچنین ممکن است نیاز به تهویه مکانیکی و داروهایی برای حمایت از عملکرد قلب و فشار خون باشد. در برخی مطالعات نشان داده شده است که استفاده از برخی آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است کمک کننده باشد، اما هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است. به‌طور کلی، زمان در این موقعیت‌ها حیاتی است و هرچه سریع‌تر به بیمارستان مراجعه شود، احتمال بهبود بیشتر است.