برای سقط مکرر چکار کنم؟ با سلام، با بررسی مجموع شرایط بهترین کار برای شما pgd هست.موفق باشید. سلام بهتر است ivfشوید و ان شاالله باردار میشوید. سلام بهتر است ivfشوید و ان شاالله باردار میشوید. سلام بهتر است ivfشوید و ان شاالله باردار میشوید.

سقط , برای , شمامن

با سلام خدمت شما.من از شهر قم مزاحمتون میشم از کمکی ک بهم میکنید پیشاپیش ممنونم.
من ۱۱سال از ازدواجم گذشته دوبارداری صد درصد و دوبارداری مشکوک داشتم .یکی از سقط هام درسال ۹۰ در یازده هفتگی بود و دیگری درسال ۹۲ در ۱۴ هفتگی که صدای ضربان قلبش رو شنیدم در ۷هفته و ۶روز اما در سیزده هفتگی برای قربال گری رفتم جنین در ۸هفتگی مرده بود و منجر ب سقط شد.بعد از اون ازمایش کاریوتایپ به خواست خودم دادم که همسرم سالم بود کروموزوم هاش اما من مشگل تریزومی کروموزوم داشتم مشاوره ژنتیک مرکززینلی رفتم و سراه برای بارداری ب من پیشنهاد کردن اول اینکه خودم باردار بشم تا بتونم ی فرزند سالم بدنیا بیارم ک درصورت بارداری و منجر ب سقط نشدن آمینو سنتز جنین باید انجام بشه.راه دوم PGD و راه حل سوم استفاده از تخمک اهدایی.بعد از رفتن ب مشاوره دکتر برای من گونال تجویز کرد که با مصرف چند ماه من باردار نشدم چندتا دکتر من رو از PGD هم نا امید کردن خودم هم مایل ب تخمک اهدایی نیستم چون همسرم میگه من میخوام بچه ام شبیه خودت باشه میترسم در اینده با مشگل مواجه بشم راهنماییم کنید چ کار کنم من عکس کاریوتاپ رو هم ضمینه سوال کردم خواهشن جوابمو بدید؟

4
0

برای سقط مکرر چکار کنم؟ سقط , برای , شمامنبا سلام، با بررسی مجموع شرایط بهترین کار برای شما pgd هست.موفق باشید

-1

برای سقط مکرر چکار کنم؟ سقط , برای , شمامنسلام بهتر است ivfشوید و ان شاالله باردار میشوید

-2

برای سقط مکرر چکار کنم؟ سقط , برای , شمامنسلام بهتر است ivfشوید و ان شاالله باردار میشوید

0

برای سقط مکرر چکار کنم؟ سقط , برای , شمامنسلام بهتر است ivfشوید و ان شاالله باردار میشوید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

برای مقابله با سقط های مکرر، ابتدا توصیه می‌شود که ارزیابی کاملی از وضعیت ژنتیکی شما و همسرتان انجام شود. تریزومی کروموزومی که در شما تشخیص داده شده است می‌تواند احتمال سقط جنین را افزایش دهد. انجام آمینوسنتز یا استفاده از روش‌های پیشگیری از انتقال ژن‌های معیوب مانند PGD (Preimplantation Genetic Diagnosis) می‌تواند در این موارد به شما کمک کند. در صورتی که PGD مناسب نباشد یا تخمک اهدایی برای شما قابل قبول نیست، مشاوره با یک پزشک متخصص ناباروری برای بررسی دیگر راه‌حل‌های ممکن، از جمله داروهای تقویت باروری و تکنیک‌های پیشرفته IVF استراتژی پیشنهادی بعدی خواهد بود.