آیا خود ارضایی باعث کاهش دید یا سیاه شدن دور چشم ها می شود؟

پسر۲۰ساله هستم.زیاد خودارضایی میکنم.آیا باعث کاهش دید یا سیاه شدن دور چشم میشود؟

1

مطالعه ثابت شده ای که نشان دهد این کار باعث کاهش دید یا سیاه شدن دور چشم شود وجود ندارد.برای اطلاعات بیشتر به سایتlasik20.ir مراجعه کنید

دکتر مهرداد محمدپور

جراح و فلوشیپ قرنیه ، استاد دانشگاه ت...لیزیک ، آب مروارید ، فمتولیزیک ، اسما...
دکتر مهرداد محمدپور
-4

با عرض سلام و وقت بخیر. سوای مبحث ارزشی و اعتقادی در بحث فوق الذکر، خودارضایی در صورتی که بیش از حد، وسواس گونه و مختل کننده عملکرد فرد قلمداد نشود، به عنوان فعالیت بیمارگون و آسیب زا طبقه بندی نمیشود. فراموش نکنید مشغولیت ذهنی و احساس گناه شدید از این عمل نه تنها به ترک آن کمکی نخواهد کرد، بلکه معمولا با افزایش اضطراب، بسامد و شدت آن را نیز افزایش خواهد داد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
1

همانطور که دکتر محمدپور فرمودند باعث کاهش دید و یا گفته عوام کوری نمی شود . استمنا یک رفتار عادی در افرادی است که به مرحله بلوغ جنسی رسیده اند . نیاز به «درمان» نیست مگر اینکه به نوعی زندگی ، رابطه جنسی و کار شما را تحت تاثیر خود قرار داده باشد. معتاد به استمنا اگر چندین بار در روز دست به این کار بزنید مغز شما می تواند به انتشار مواد شیمیایی لذت بخش آن معتاد شود. و بدین ترتیب، ممکن است مجبور باشید بعد از مدتی برای اینکه به اوج لذت برسید تعداد انجام آن را بیشتر کنید . از لحاظ زیست شناختی، استمنا زیاد می تواند بر سلامت مغز و بدن تاثیر بگذارد، زیرا می تواند باعث تولید بیش از حد هورمون های جنسی و انتقال دهنده های عصبی گردد. تحقیقات نشان داده اند که از انجایی که استمنا باعث می شود تولید تستوسترون افزایش یابد آنگاه به تولید DHT ارتباط دارد که این مساله باعث ریزش موی مردان می گردد . از لحاظ شخصیتی: تمایل به انزوا را در شما بیشتر می کند . زود عصبی و تحریک می شوید . بر عملکرد کاری تاثیر می گذارد زیرا در طول روز دچار تخیل انجام این امر میشوید . عدم تمایل در مشارکت فعال در امور کاری و زندگی از دیگر موارد می باشد .

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
2

خودارضایی در صورتی که بیش از حد، وسواس گونه و مختل کننده عملکرد فرد قلمداد نشود، به عنوان فعالیت بیمارگون و آسیب زا طبقه بندی نمیشود. فراموش نکنید مشغولیت ذهنی و احساس گناه شدید از این عمل نه تنها به ترک آن کمکی نخواهد کرد، بلکه معمولا با افزایش اضطراب، بسامد و شدت آن را نیز افزایش خواهد داد.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست