درمان خود ارضایی چیست؟ سلام خودارضایی بیماری نیست. ولی اگر دچار بی حوصلگی و علائم دیگری است به روانپزشک مراجعه کنید.. درود بر شما. همانطور که همکار بزرگوارم فرمودند خودارضایی بیماری نیست بلکه نشانه وجود یک مشکل است . برای فرزند 17 ساله شما طبیعی است. بی ارادگی و بیحوصلگی وی با کمک روانشناس مرتفع می گردد .بیاد داشته باشید اضطراب فرزند شما سبب می شود تعداد خودارضایی بیشتری باشد با جلسات مشاوره بخودی خود این عمل به تعداد نرمال می رسد. باسلام واحترام جهت تکمیل فرمایشات همکاران خود ارضایی یک فعالیت طبیعی که درتمام مرحله زندگی از شیر خوارگی تا پیری وجوددارد ودر مردان بیشتر از زنان شایع میباشد توصیه میشود خونسرد بوده به روان شناس مراجعه کرده تا با استفاده از رفتاری درمانی درمان صورت گیرد( که چه چیزهای وی را تحریک میکند وچگونه بتواند ان را کنترل کند). خودارضایی بیماری نیست و لی اگر دفعات آن زیاد مثلا چند بار در روز باشد پاتولوژیک و وسواس گونه تلقی میشود و نیاز به درمان دارد، درمان آن نیز دارویی و رواندرمانی است، بعلاوه بی خوصلی یا دپرشن و اضطراب هم گاها خودارضایی را تشدید می کند، خلاصه آنکه فرزندتون میبایست توسط رواتپزشک و درمانگر جنسی بررسی و ارزیابی شود و با توجه به شرایطشون درمان مناسب اتخاذ گردد.. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. خودارضایی در صورتی که وسواس گون و غیرقابل کنترل نباشد به عنوان اختلال در نظر گرفته نیمشود. رابطه اضطراب و مشکلات خلقی و خودارضایی هم؛ تعاملی و غیرخطی است که البته تا حدی با توجه به سن فرزند شما طبیعی است.. با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. خودارضایی در صورتی که وسواس گونه و غیرقابل کنترل نباشد به عنوان اختلال در نظر گرفته نمی شود. رابطه اضطراب و مشکلات خلقی و خودارضایی هم؛ تعاملی و غیرخطی است که البته تا حدی با توجه به سن فرزند شما طبیعی است.. با سلام در تکمیل فرمایشات همکاران خود ارضایی بیماری نیست. همچنین فرزند شما در دوره نوجوانی است و در این دوره در فکر ،هیجانات و جسم خوددچار تغییرات گسترده ای شده است . کاهش خلق و اضطراب در این سن تا حدی طبیعی است .در این سن می توان جهت سازگاری و انطباق بیشتر با شرایط محیطی اجتماعی و فیزیولوژیکی فرزندتان از یک روانشناس نوجوان جهت آموزش و بهبود مدیریت هیجان و ارتقا مهارتهای زندگی کمک بگیرید. با سلام همانطور که همکاران محترم گفتند خودارضایی بیماری نیست اما تعداد آن مهم است اگر چندبار در روز باشد بیمارگون تلقی میشود و باید درمان شود.با توجه به سن فرزندتون و تغییرات فیزیلوژیک و بحران نوجوانی احتمال بی حوصله شدن و پایین آمدن خلق به دلیل تغییرات هورمونی وجود دارد. البته اگر فرزند شما اضطرابی باشد خود اضطراب باعث تشدید خودارضایی میشود پیشنهاد می کنم به یک روانشناس نوجوان مراجعه کنید خانوه دکتر سارا اکبرزاده در کلینیک ویان می تونن به شما کمک کنند. 02122905283 02122909210. سلام به شما. خودارضایی در این سن یک پدیده طبیعی است و اگر حالت وسواسی و مفرط نداشته باشد اختلال یا بیماری محسوب نمی شود. اما از لحاظ بی حوصلگی و بی اراده بودن لازم است بررسی دقیقتری توسط روانپزشک صورت گیرد تا در صورت نیاز مداخلات درمانی که می تواند شامل درمان دارویی و یا روان درمانی باشد تجویز گردد..

ارضایی , درمان , جدیدا

با سلام
ما جدیدا متوجه شدیم پسرمان (۱۷ ساله ) چندین سال است دچار بیماری خود ارضایی شده و در عین حال بی اراده و بی حوصله هم شده است. آیا درمان گفتاری یا روش دیگر درمانی برای این بیماری و بی ارادگی وجود دارد؟ و راه حل چیست؟

9
0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیداسلام خودارضایی بیماری نیست. ولی اگر دچار بی حوصلگی و علائم دیگری است به روانپزشک مراجعه کنید.

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیدادرود بر شما. همانطور که همکار بزرگوارم فرمودند خودارضایی بیماری نیست بلکه نشانه وجود یک مشکل است . برای فرزند 17 ساله شما طبیعی است. بی ارادگی و بیحوصلگی وی با کمک روانشناس مرتفع می گردد .بیاد داشته باشید اضطراب فرزند شما سبب می شود تعداد خودارضایی بیشتری باشد با جلسات مشاوره بخودی خود این عمل به تعداد نرمال می رسد

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیداباسلام واحترام جهت تکمیل فرمایشات همکاران خود ارضایی یک فعالیت طبیعی که درتمام مرحله زندگی از شیر خوارگی تا پیری وجوددارد ودر مردان بیشتر از زنان شایع میباشد توصیه میشود خونسرد بوده به روان شناس مراجعه کرده تا با استفاده از رفتاری درمانی درمان صورت گیرد( که چه چیزهای وی را تحریک میکند وچگونه بتواند ان را کنترل کند)

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیداخودارضایی بیماری نیست و لی اگر دفعات آن زیاد مثلا چند بار در روز باشد پاتولوژیک و وسواس گونه تلقی میشود و نیاز به درمان دارد، درمان آن نیز دارویی و رواندرمانی است، بعلاوه بی خوصلی یا دپرشن و اضطراب هم گاها خودارضایی را تشدید می کند، خلاصه آنکه فرزندتون میبایست توسط رواتپزشک و درمانگر جنسی بررسی و ارزیابی شود و با توجه به شرایطشون درمان مناسب اتخاذ گردد.

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیدابا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. خودارضایی در صورتی که وسواس گون و غیرقابل کنترل نباشد به عنوان اختلال در نظر گرفته نیمشود. رابطه اضطراب و مشکلات خلقی و خودارضایی هم؛ تعاملی و غیرخطی است که البته تا حدی با توجه به سن فرزند شما طبیعی است.

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیدابا سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. خودارضایی در صورتی که وسواس گونه و غیرقابل کنترل نباشد به عنوان اختلال در نظر گرفته نمی شود. رابطه اضطراب و مشکلات خلقی و خودارضایی هم؛ تعاملی و غیرخطی است که البته تا حدی با توجه به سن فرزند شما طبیعی است.

-1

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیدابا سلام در تکمیل فرمایشات همکاران خود ارضایی بیماری نیست. همچنین فرزند شما در دوره نوجوانی است و در این دوره در فکر ،هیجانات و جسم خوددچار تغییرات گسترده ای شده است . کاهش خلق و اضطراب در این سن تا حدی طبیعی است .در این سن می توان جهت سازگاری و انطباق بیشتر با شرایط محیطی اجتماعی و فیزیولوژیکی فرزندتان از یک روانشناس نوجوان جهت آموزش و بهبود مدیریت هیجان و ارتقا مهارتهای زندگی کمک بگیرید

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیدابا سلام همانطور که همکاران محترم گفتند خودارضایی بیماری نیست اما تعداد آن مهم است اگر چندبار در روز باشد بیمارگون تلقی میشود و باید درمان شود.با توجه به سن فرزندتون و تغییرات فیزیلوژیک و بحران نوجوانی احتمال بی حوصله شدن و پایین آمدن خلق به دلیل تغییرات هورمونی وجود دارد. البته اگر فرزند شما اضطرابی باشد خود اضطراب باعث تشدید خودارضایی میشود پیشنهاد می کنم به یک روانشناس نوجوان مراجعه کنید خانوه دکتر سارا اکبرزاده در کلینیک ویان می تونن به شما کمک کنند. 02122905283 02122909210

0

درمان خود ارضایی چیست؟ ارضایی , درمان , جدیداسلام به شما. خودارضایی در این سن یک پدیده طبیعی است و اگر حالت وسواسی و مفرط نداشته باشد اختلال یا بیماری محسوب نمی شود. اما از لحاظ بی حوصلگی و بی اراده بودن لازم است بررسی دقیقتری توسط روانپزشک صورت گیرد تا در صورت نیاز مداخلات درمانی که می تواند شامل درمان دارویی و یا روان درمانی باشد تجویز گردد.