دیسک کمر دارم و درد سیاتیک دارم در پریودی کمردرد و پادرد دارم راهنمایی می کنید؟ سلام در د پریود و درد عصب ساتیک ارتباطی به هم ندارند. جهت تشخیص و درمان مناسب بررسی بیشتری لازم دارید.. نیاز به توانبخشی فعال ستون فقرات جهت تکمیل ردمان دارید و کاهش درد شما بخاطر تغییرات هورمونی و خلق و خوی شماست و رابطه علت و معلولی ندارد.. با سلام درد عصب سیاتیک و درد پریود ارتباط مستقیمی ندارند.

کمر , سیاتیک , دیسک , دیسک_کمر , درد_سیاتیک

سلام . مدت چند سال هست که دیسک کمر دارم و درد سیاتیک دارم . ولی در زمان که پریود میشم درد کمرو پا هام بوضوح کمتر میشه و بعضی ماه ها در اون تایم اصلا درد ندارم.مدتیه جراحی بسته برای دیسک کمرم انجام دادم ولی کمر درد و درد پاها به همآن شدته و باز فقط در زمان پریودی درد ندارم. پارسال آزمایش هورمونی و سونو انجام دادم همه نرمال بود . لطفا راهنمایی کنید .( و درضمن از چند روز قبل از پریودی هم مخاط بینی هم خونی میشه). ممنون

3
0

دیسک کمر دارم و درد سیاتیک دارم در پریودی کمردرد و پادرد دارم راهنمایی می کنید؟ کمر , سیاتیک , دیسک , دیسک_کمر , درد_سیاتیکسلام در د پریود و درد عصب ساتیک ارتباطی به هم ندارند. جهت تشخیص و درمان مناسب بررسی بیشتری لازم دارید.

0

دیسک کمر دارم و درد سیاتیک دارم در پریودی کمردرد و پادرد دارم راهنمایی می کنید؟ کمر , سیاتیک , دیسک , دیسک_کمر , درد_سیاتیکنیاز به توانبخشی فعال ستون فقرات جهت تکمیل ردمان دارید و کاهش درد شما بخاطر تغییرات هورمونی و خلق و خوی شماست و رابطه علت و معلولی ندارد.

0

دیسک کمر دارم و درد سیاتیک دارم در پریودی کمردرد و پادرد دارم راهنمایی می کنید؟ کمر , سیاتیک , دیسک , دیسک_کمر , درد_سیاتیکبا سلام درد عصب سیاتیک و درد پریود ارتباط مستقیمی ندارند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با توجه به تجربیات شما, به نظر می رسد در دوران پریود, هورمون های منسترال تاثیر مثبتی بر کاهش درد شما دارند. اگرچه دلیل دقیق آن کاملاً مشخص نیست, اما ممکن است برخی از تغییرات هورمونی که در این زمان اتفاق می افتند, درد را کاهش دهند. در مورد مخاط بینی خونی, این می تواند نتیجه تغییرات هورمونی در بدن شما باشد که به عنوان بخشی از چرخه منسترال رخ می دهد. اگر این مسائل با وجود جراحی بسته برای دیسک کمر ادامه داشته باشد, می توانید با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید روش های دیگر مدیریت درد را بررسی کنید.

کاهش درد دیسک کمر و سیاتیک در دوره پریودی می‌تواند به دلیل نوسانات هورمونی باشد که بر روی سیستم اعصاب و درد تأثیر می‌گذارد. هورمون‌های استروژن و پروژسترون ممکن است به صورت طبیعی به عنوان مسکن عمل کنند و درد را کاهش دهند. از آنجا که آزمایش‌های شما نرمال بوده، مشکلی جدی از نظر هورمونی وجود ندارد. اما توصیه می‌شود که همچنان با یک متخصص ارتوپدی و یا نورولوژی مشورت کنید تا از نزدیک مشکل بررسی شود. جراحی بسته ممکن است نتیجه‌ی فوری ندهد و گاهی نیاز به زمان بیشتری برای بهبود باشد. برای جلوگیری از خونریزی بینی که ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی باشد، استفاده از رطوبت‌ساز در محیط و مراقبت از سلامت عمومی دستگاه تنفسی توصیه می‌شود. در هر صورت، پیگیری وضعیت با پزشک متخصص برای اقدامات دقیق‌تر بسیار مهم است.