راه کاهش لجبازی کودک چیست؟

پسرم دو سال و سه ماهشه به شدت لجبازه و حرف گوش نمیکنه
هر جا به صرفش هست حرف گوش میکنه در غیر این صورت کار خودشو میکنه همش نق میزنه دائما
سر هر چیزی بهانه گیری میکنه اذیت میکنه غر ونق میزنه دائما
واقعا عصبیم کرده نمیدونم چی کار کنم خسته شدم
هر کاری میگم برعکسشو میکنه

0

باسلام، تقریبا دراین سنین استقلال طلبی و لجبازی اغاز می شود، لازم است مهارتهای تربیتی خود را بیشترکنید. می توانید از کتابهای فرزندپروری از جمله چگونه با کودکم رفتارکنم؟ استفاده کنید. از مشاوره بامتخصص نیز می توانید استفاده کنید.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

سلام : از طرفی میتوان علت رفتار کودک تان را در سبک فرزند پروری جست و از طرفی دیگر در شیوه رفتار اعضای خانواده با هم. چرا که کودک در این سن بسیار تاثیر پذیر و یادگیرنده است و بسیاری از رفتارها و آنچه تحت آموزش فرا میگیرد را درون سازی و همانگونه رفتار میکند. پیشنهاد میشود حتما با روانشناس کودک مشورت نمایید تا با ارائه تکنیکهای لازم راهنمایی تان نماید.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

بهتر است والدین در خصوص مهارت های فرزند پروری بیشتر بدانند و با توجه به سن کودک بیش از حد حساس نباشن

نورعلی خسروی بابادی

روانشناس و مشاورروانشناس بالینی
 نورعلی خسروی بابادی
0

سلام علت رفتار کودک تان به سبک فرزند پروری و دانش اگاهی والدین از روند رشد فرزندشان دارد حتما دانش و مهارت خود را در این زمینه افزایش دهید.

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

با درود لجبازی از ویژگی های طبیعی این سن استبهتر است از یک روان شناس کودک مشورت بگیرید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

سلام روز بخیر لجبازی در کودکان می توانند علتهای زیادی داشته باشد از جمله شیوه های تربیتی والدین. معمولا این کودکان از شنیدن نه متنفر هستند و بازی های روانی زیادی شروع می کنند تا والدین وادار به انجام خواسته های خود کنند برای درمان لجبازی کودکان بهتر است یک دوره رفتار درمانی با روانشناس کودک داشته باشید. تا شروع درمان بهتر است نسبت بعضی رفتارها بی توجهیی داشته باشید و نسبت به بعضی رفتارها و درخواستهای کودک پاسیخ های قاطع بدهید و اگر تنبیه کردید به صورت محروم سازی سعی کنید تا پایان تنبیه ادامه دهید مهرشاد محمدی روانشناس کودک

مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید

سیدمحمد مومنی ، روانشناس بالینی
مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید
0

با سلام و وقت بخیر. لجبازی بخشی طبیعی از فرآیند رشد کودک 2 ساله و نیم؛ در جهت افزایش احساس خودمختاری و کارآمدی کودک است، البته (احتمال) اختلالاتی همچون بیش فعالی و نافرمانی مقابله ای را نیز باید در نظر داشت. نادیده گرفتن، اصولی دارد که در صورتی که به دقت رعایت نشود و مستمر نباشد؛ تاثیر محسوسی ندارد. توصیه های زیر را به صورت کلی در نظر داشته باشید: -بهره گیری از برنامه دقیق غذایی، استراحت و تکالیف برای کودک. -تعیین نظام تقویت و تنبیه دقیق برای شکل دهی رفتارهای مطلوب و عدم تقویت رفتارهای نامناسب. -به حداقل رساندن محرکهای مزاحم. -افزایش سطح فعالیت بدنی کودک و آموزش در جهت شیوه تقسیم مناسب انرژی کودک. -بررسی دقیق منابع تنش احتمالی کودک در محیط خانه (اختلاف والدین، تولد فرزند جدید و .). -صبر داشته باشید، تفاوتهای فردی کودکتان را بپذیرید، توقعات کمالگرایانه را کنار بگذارید، انتظارات خود را تعدیل کنید و بابت پیشرفتهای کوچک، کودک را تقویت کنید. در کنار مراجعه به متخصص مربوطه (روانپزشک فوق تخصص کودکان و یا روانشناس مجرب در حوزه کودک) میتوانید (بخش لجبازی و نافرمانی) از کتاب چگونه با کودکم رفتار کنم (نوشته دکتر گاربر و ترجمه پرفسور سهامی) را مطالعه بفرمایید. تمارین لینک زیر را خودتان پیگیری و انجام دهید : https://drpournikdast.com/cbt-ex/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام لجبازی در این سن طبیعی است ولی لازم است نحوه برخورد شما مناسب باشد. می توانید کتاب هایی در زمینه اصول صحیح فرزندپروری مطالعه کنید و یا از مشاور کودک کمک بگیرید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام به شما. لجبازی از خصوصیات طبیعی کودکان در این سن است و با رفتار مناسب قابل اصلاح خواهد بود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو