درمان لجبازی کودک 4 ساله چیست؟

با سلام و خسته نباشید پسر ۴ ساله ام به شدت لجبازه و حرف گوش نکن وقتی میریم مهمونی کسی خلاف میلش عمل کنه قهر میکنه و از اونجا بیرون میره انقدر جیغ میزنه و گریه میکنه تا مجبور بشیم بریم خونه و هیچ جوره آروم نمیشه بچه اول هست من ۲۵ ساله هستم و به خاطر نداشتن مادر در کودکی و نوجوانی احساس میکنم من هم بی تقصیر نیستم در مورد اخلاق هاش ممنون میشم یه راه کار جلوی پام بزارید شوهرم کاملا با مشاوره مخالف بخاطر همین اینجا سوالمو مطرح کردم .ممنون از پاسخ گویتون.

-1

بدون مشاوره احتمال موفقیت شما خیلی کم خواهد بود. می تونید از همکارانی روانشناس که مشاوره آنلاین می دهند استفاده کنید

دکتر محمد رضایی

فوق تخصص ریه ، متخصص کودکان (اطفال)آسم و بیماریهای تنفسی کودکان
دکتر محمد رضایی
0

سلام، لجبازی در این سنین ناشی از کنجکاوی کودک و وسیله ای برای محک زدن رفتار والدین است. غالبا بدلایلی از قبیل تفاوت سبک تربیتی والدین با یکدیگر، مشاجره های والدین در حضور کودک، آزاد گذاریهای بیش از حد و . بروز میکند. والدین باید ضمن اصلاح موارد مذکور، سعی کنند در این شرایط عصبی نشده و ضمن پرهیز از هرگونه تنبیه، بصورت آرام دلیل کودک را جویا شوند، و در صورت رویت رفتارهای پسندیده او را مورد تشویق قرار دهند. مطالعۀ کتابهای مفید و مشاوره در زمینۀ تربیت فرزند به شما کمک میکند، موفق باشید

دکتر پریچهر اشرف

روانشناس و مشاور
دکتر پریچهر اشرف
1

کودکان لجباز نیاز شدیدی به تصدیق و شنیدن دارند. بنابراین گای این رفتارها اغلب برای مورد توجه قرار گرفتن است مخصوصا در میهمانی و . همه بچه ها عصبانی می شوند و کودکان لجباز بیشتر این کار را انجام می دهند. گاهی این ویژگی آنها که دوست دارند کارها را با سرعت خود انجام دهند باعث می شود فکر کنید دارند لجبازی می کنند. سعی کنید آرام باشید و به کودکان گوش دهید . ارتباط یک خیابان دو طرفه است. اگر می خواهید فرزندتان به حرف های شما گوش دهد ، باید اول مایل باشید که به حرف های او گوش دهید. کودکان لجباز ممکن است عقاید قوی داشته و تمایل به بحث و گفتگو داشته باشند. کودکان دیدگاه خودشان از دنیا را دارند سعی کنید از چشم آنها به دنیا و مسائل نگاه کنید. آنها را مجبور به کاری که دوست ندارند نکنید. در میهمانی ها و جلوی دیگران به آنها احترام بگذارید. اگر کنجکاوی آنها مدیریت کنید می توانند افراد مستقل و متعهدی شوند .

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
1

سلام دوست عزیز بهتره سعی کنید با آرامش در این مواقع برخورد کنید از تنبیه جلوگیری کنید. کتاب های فرزند پروری در این زمینه به شما کمک می کنن اگرچه که بهتر است کودک شما ارزیابی بیشتر شود. موفق باشید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
-1

با سلام در درجه اول باید بدانید این حالت فرزند شما در این سن کاملا طبیعی هست شما با در نظر گرفتن این موضوع با او رفتار کنید. بعتر با یث روانشناس کودک هم مشاوره داشته باشید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام مهمترین عامل لجبازی بچه ها ، لجبازی والدین است .پدر و مادر لجباز فرزند لجباز پرورش میدن، اولین گام این هست پدر و مادر از لجبازی و خودخواهی و پافشاری حداقل هنگام حضور کودک بپرهیزند. در نهایت با توجه به سن فرزندتان ممکنه استقلال و خودمرکز بینی بچه کاملا طبیعی باشد.تا حدی که فرزندتان به خودش آسیب نمیزنه و منجر به آسیب به دیگران نمیشه اجازه تصمیم گیری رو به خودش بدید.

وحید مرادی

روانشناسی و مشاورروانشناس کودک و نوجوان
 وحید مرادی
1

سلام دوست عزیز چند نکته قابل توجه است اینکه وقتی مادر سره بچه داد میزند و عصبانیتش را خیلی شدید نشان می دهد قطعا که بچه هم آن را تکرار خواهد کرد نکته مهمتر رابطه شما با همسرتان است. آیا شما توجه لازم و محبت را از همسر خود دریافت می کنید شما باید اون توجه رو ازسمت همسر دریافت کنید تا با آرامش بیشتر به فرزند خود رسیدگی کنید نکته بعدی اینکه چون شما از داشتن مادر محروم بودین یکسری تله های زندگی ممکنه در شما شکل گرفته باشد این نیز در رفتار شما با کودکان تاثیر گذار است.بچه سالم در این سن شیطنت و شلوغی دارد و این طبیعی است عزیزم سعی کنید در روز برای او وقت بگذارید و بازی کنید و رفتارهای صحیح رو در غالب داستان و نمایش برایش بگویید

آزاده رحیمی آشتیانی

روانشناس بالینی
 آزاده رحیمی آشتیانی