0

سلام بخش بزرگی از لجبازی به خانواده بر میگردد نیاز به مصاحبه بالینی هست، خودتان به روانشناس بالینی مراجعه کنید.

دکتر طاهره محمودیان دستنایی

روانشناس بالینی
دکتر طاهره محمودیان دستنایی
0

سلام حتما دلیل خاصی دارد که باید توسط روانشناس متخصص کودک بررسی گردد. سعی کنید دانش خود را درمورد کودکتان افزایش دهید مهارتهای فرزندپروری برایتان مفید است.

دکتر فرزانه حاجی زاده

دکترای تخصصی روانشناسی
دکتر فرزانه حاجی زاده
0

با سلام پرخاشگری یک علامت هست و نیاز به بررسی و ارزیابی می باشد تا درمان مناسب انجام گیرد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام پرخاشگری علل مختلف دارد که نیاز به بررسی بیشتر دارد

مریم شهرستانکی

روانشناس و مشاور خانوادهدانش آموخته ICEEFT کانادا ،زوج درمانگ...
 مریم شهرستانکی
0

سلام روز بخیر لجبازی در کودکان می توانند علتهای زیادی داشته باشد از جمله شیوه های تربیتی والدین. معمولا این کودکان از شنیدن نه متنفر هستند و بازی های روانی زیادی شروع می کنند تا والدین وادار به انجام خواسته های خود کنند برای درمان لجبازی کودکان بهتر است یک دوره رفتار درمانی با روانشناس کودک داشته باشید. تا شروع درمان بهتر است نسبت بعضی رفتارها بی توجهیی داشته باشید و نسبت به بعضی رفتارها و درخواستهای کودک پاسیخ های قاطع بدهید و اگر تنبیه کردید به صورت محروم سازی سعی کنید تا پایان تنبیه ادامه دهید مهرشاد محمدی روانشناس کودک

مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید

سیدمحمد مومنی ، روانشناس بالینی
مرکز مشاوره روانشناختی کاغذ سپید
0

سلام : توضیحات شما بسیار کلی و کم است و جهت تشخیص درست ، آیتم های زیادی باید بررسی تا بتوان تشخیصی درست و بر اساس واقعیت عنوان نمود. پیشنهاد میشود حتما جهت بررسی به روان درمانگری حاذق مراجعه نمایید تا بدون نظریه پردازی صرفا بر اساس ذهن، علت مشکل شناسایی و رفع گردد.

محمد مظلومی راد

روانشناس و مشاورروان درمانگر و روانشناس بالینی - مشاور
 محمد مظلومی راد
0

با سلام و وقت بخیر. همان طور که همکاران من به درستی فرمودند؛ مراجعه به روانشناس و آشنایی با شیوه های فرزندپروری راه حل موثری است، لیکن برای شروع به موارد زیر توجه داشته باشید : 1.توجه ناکافی، توجه افراطی، توجه مشروط و توجه منفی همگی از شیوه های سبب ساز لجبازی و پرخاش در کودکان میباشد که سبب ساز اصلی آن سبکهای غلط فرزند پروری است. 2.تفاوتهای فردی کودکان را بپذیرید و انتظارات بیش از حد و مقایسه های تخربیگر را به حداقل برسانید. 3.علل زمینه ای خشم کودک را در ناکامی های محیطی جستجو کنید (مثل تولد فرزند جدید، اختلافات والدین، فشار تحصیلی و یا همسالان قلدر). 4.فراموش نکنید الگوی اصلی کودکان رفتار (و نه گفتار) شماست. 5.از سیکل معیوب ارتباط کلامی (تهدید، تنبیه، تحقیر، نصیحت و امر و نهی دائمی) خارج شوید. 6.انتظارات خود را در قالب دستورالعملهای دقیق و قابل فهم رفتاری به کودک ارائه دهید. 7.با رعایت موارد فوق الذکر و بهره گیری از اصول دقیق تقویت میتوانید، رفتار ناهنجار کودک خود را تا حد قابل توجهی در کنترل.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

با سلام نیاز به شرح حال دقیق تری از وضعیت ایشان و نیز خانواده می باشد. توصیه می کنم توسط روانپزشک کودک و نوجوان بررسی صورت گیرد. تا طبق تشخیص درمان مناسب صورت گیرد و در صورت نیاز به مشاور کودک ارجاع شوید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام به شما. لازم است توسط یک روانشناس کودک بررسی های لازم صورت گیرد و اقدامات درمانی مناسب تجویز گردد.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو