فرزند 17 ساله ام خیلی پرخاشگر است لطفا کمک می کنید؟

سلام.من یک پسری دارم که۱۷سال سن داره و بسیاربسیار پرخاشجو هستش و خیلی سریع عصبانی میشه در واقع در ۹۹ درصد موارد و در کل روز عصبیه با اینکه ما هیچ مشکل مالی نداریم و از کودکی همه چیز طبق میلش حاضر و آماده بوده ولی رفتارهای بسیار بی شرمانه ای داره از جمله اینکه در همه طول روز بسیارکفرمیگه و حرفهای خیلی زشتی به من و پدرش میزنه حتی چندبار هم پدرش رو با ضربه های شدیدمیزدو الان هم ما رو تهدید به زدن میکنه خیلی سعی کردیم که با روشهای مختلف راهنماییش کنیم ولی هر دفعه باعصبانیت ما رو پس میزنه.لطفاکمک کن

-2

سلام فرزند شما در دوران پر التهاب نوجوانی است خود این دوران به دلیل تحولات فیزیکی و روانی که در فرد اتفاق می افتد دوران به شدت پر فراز و نشیبی هست حالا فردی که مشکل پرخاشگری و رفتار مقابله ای داشته و روش های ناصحیح فرزندپروری در موردش به کار رفته است این دوران را با آشوب بیشتری پشت سر میگذارد برای جلوگیری از مشکلات جدی تر حتما به روانشناس مراجعه کنید

مونا اسبقی

روانشناس
 مونا اسبقی
-2

با سلام. با توجه به شدت علایمی که در مورد پسرتان بیان کردید، لازم است علاوه بر مسایل و بحران های نوجوانی، به سایر اختلالات دوران نوجوانی مانند اختلالات خلقی نیز توجه شود، حتما جهت ارزیابی بیشتر به روانپزشک مراجعه کنید.

دکتر ستاره آرام

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکمشاوره فردی - رواندرمانی تحلیلی / روا...
دکتر ستاره آرام
-3

با سلام همانطور که اشاره کردید فرزند شما بدون هیچ کم و کسری بزرگ شده و این خود می تواند به اندازه ای فردی که با هیچ بزرگ شده تاثیر یکسان و حتی بدتری داشته باشد. نکته ای که باید در نظر داشته باشید این است که فرزند شما نوجوان است و هیجانات بروجود او احاطه دارن. بخشی از مشکل او به عدم رفتار مناسب و کنش و واکنش شما و پدرش با اوست. توصیه می شود ابتدا شما و همسرتان به یک روان شناس یا مشاور نوجوانان مراجعه کنید ببینید که موضوع و ریشه چیست و تشخیص دقیق دریافت کنید بعد آن کاری را که باید انجام دهید را انجام دهید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
-2

باسلام جهت بررسی تشخیصی و شروع درمان به روانپزشک مراجعه کنید.ویژگیهای شخصیتی یا اختلالات خلقی قابل مطرح شدن هستند.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
-3

با سلام و وقت بخیر. گاهی سبک فرزندپروری سهل گیرانه؛ اثراتی مخربتر از سبک فرزندپروری مستبدانه. با توجه به دوره حساس نوجوانی؛ گاهی پای اختلالات تمام عیار بالینی و یا شخصیت مطرح است. گاهی والدین تفاوتهای دوره های متفاوت رشدی را به رسمیت نشناخته و گاهی به حریمهای جدید شکل گرفته؛ احترام نمیگذارند. و گاهی نوجوان نیاز به کنترل منعطف در کنار تعریف دقیق و رفتاری مسئولیتهای و تعهدات پیش بزرگسالی دارد. به هر حال نیاز به مراجعه حضوری الزامی است.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
-1

با سلام باتوجه به شدت علایم حتما به روانپزشک مراجعه فرمایید و از روانشناس نوجوان کمک بگیرید.گاهی سهل گیری بیش از حد والدین،عدم اقتدار و نداشتن قانون در منزل باعث پرخاشگری میشه و ضمن اینکه فرزند شما در دوره بلوغ به سر می بره و احتمالا درگیر بحران نوجوانیه.پیدا کردن ریشه پرخاشگری خیلی مهمه روی رابطه با فرزندتون تمرکز کنین.

دکتر مونا فلسفی

روانشناس کودک
دکتر مونا فلسفی
-1

رفتارهای پرخاشگرانه به جز نحوه تربیت و پرورش فرزند در کودکی و نوع ارتباط والدین با همدیگر و با فرزند می تواند از مشکلات مربوط به کنترل هیجانات بویژه مهارت کنترل خشم باشد . در نوجوانی تاثیر همسالان بر رفتار قلدری، دعواهای فیزیکی و مخصوصا در پسران موثر است و متاسفانه گاه ادامه همین مسیر به بزهکاری نوجوانان و اختلال رفتاری منجر می شود. گاه این رفتارها علائمی از ناامیدی نوجوان و عدم حمایت ( حمایت روانی ) والدین در یکسری شرایط از فرزند است . در سنینی رفتارهای تهاجمی و پرخاشگرانه نوجوانان به دلیل تغییرات هورمونی بیشتر است ولی با این حال، اگر رفتار تهاجمی پایدار باشد، باید مورد بررسی قرار گیرد، و اقدامات لازم باید انجام شود. توصیه اینترنتی راه حل نیست. توصیه من این است که هم شما و هم فرزندتان به روانشناس مراجعه کنید.

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
-2

سلام. بهتر است حضورا بررسی و درمان توسط روانپزشک انجام شود

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

خشم و عصبانیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد: افت قند خون و کمبود ریز و درشت مغذی ها در بدن، کم خونی، مشکلات مرتبط با تیروئید ( کم کاری و پرکاری) و مشکلات هورمونی دیگر، مصرف محرکهایی مانند کافئین و اختلال مصرف الکل و مواد، ویژگی های شخصیتی زودرنج بودن ، اختلال بیش فعالی نقص توجه، اختلالات خلقی مانند افسردگی و و سایر اختلالات روانپزشکی ، جهت بررسی علت و برنامه درمانی مناسب مراجعه به روانپزشک توصیه میشود .

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی