وحشت نوزاد در بیداری چه دلیلی دارد؟ این یک رفلکس طبیعی نوزادان است به نام مورو و ربطی به وحشت نداره باید نوزاد با احتیاط و ارامش جابجا بشه و صدای ناگهانی هم میتواند همینکار را بکند. میشه ی فیلم از نوراد بگیرید.

بیداری , وحشت , نوزاد

سلام

نوزاد ما هر از گاهی در حالت بیداری حالت وحشت دست میده و گریه شدید که وقتی بغل میکنیم مشکل رفع میشه اما وقتی باز رو تخت یا زمین قرار میدیم همان حالت رخ میدهد
البته هیچگونه علایم تشنج وجود نداره

ناگفته نماند که وقتی از دستانش میگیریم همچین حالتی نداره اما بهنگام ول کردن دستانش باز وحشت میکند که باید بغل گرفت

ازمایشات کلسیم و غیره کاملا نرمال است

2
3

وحشت نوزاد در بیداری چه دلیلی دارد؟ بیداری , وحشت , نوزاداین یک رفلکس طبیعی نوزادان است به نام مورو و ربطی به وحشت نداره باید نوزاد با احتیاط و ارامش جابجا بشه و صدای ناگهانی هم میتواند همینکار را بکند

2

وحشت نوزاد در بیداری چه دلیلی دارد؟ بیداری , وحشت , نوزادمیشه ی فیلم از نوراد بگیرید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

علت این موضوع ممکن است از عدم امنیت نوزاد در محیط بیرونی بغل باشد. نوزادها بعد از تولد، هنوز نمی توانند تفاوت بین محیط بیرونی و داخلی را درک کنند و هنوز به حضور مادر خود برای احساس امنیت نیاز دارند. با وجود این، عوامل دیگری ممکن است نیز در ترس نوزاد نقش داشته باشند، اینکه آیا نوزاد کافی است سیر شده است یا اینکه احتمال دارد پوست یا لباس نوزاد باعث تحریک شود. در نهایت، بهتر است با پزشک کودکان مشورت کنید.

وحشت یا ترس ناگهانی در نوزادان ممکن است به علت چندین عامل رخ دهد. اول اینکه نوزادان در ماه‌های اولیه زندگی خود هنوز در حال تطابق با جهان پیرامون خود هستند و ممکن است به صداها و تغییرات محیطی واکنش نشان دهند. این پاسخ‌ها معمولاً طبیعی و بخشی از فرآیند رشد است. بر اساس توضیحات شما كه نوزاد در هنگام بغل گرفتن آرام می‌شود، ممکن است نوزاد دچار اضطراب جدایی باشد که نشان‌دهنده نیاز به امنیت و حضور فیزیکی والدین است. علاوه بر این، احساساتی مانند ترس ممکن است به دلیل نیازهای برآورده نشده نظیر گرسنگی، خستگی یا نیاز به تعویض پوشک باشد. در موارد نادر، مشکلات عصبی ممکن است دخیل باشند، اما با توجه به این که آزمایشات بدن نرمال گزارش شده است، بیشتریت احتمال به عوامل محیطی و روانشناسی باز می‌گردد. توصیه می‌شود برای آرام کردن نوزاد الگوهای منظم خواب و غذا را رعایت کرده و محیط آرام و کم‌نوری را برای خوابش فراهم کنید. همچنین افزایش تماس بدنی با نوزاد و حرف زدن آرام با او ممکن است کمک‌کننده باشد. اگر مشکل ادامه یافت یا نگرانی‌های بیشتری داريد، مشاوره با یک پزشک کودکان توصیه می‌شود.