بیداری مکرر در شبها درمان دارد؟ با سلام اختلالات خواب علل مختلفی دارد. بررسی مشکل شما نیاز به برسی و مصاحبه بالینی دارد. شما با مراجعه به یم روانپزشک و یا روان شناس به برسی دقیق مشکل ودرمان آن بپردازید. البته مواردی مانند مشفله ذهنی و خستگی زیاد عدم ورزش و تحرک بدنی و نوع سبک زندگی و تفکر می تواند از عوامل این موضوع باشد.. با سلام خدمت شما علی رغم اینکه می فرمایید استرسی ندارید، ولی لازم است سایر موارد همراه با اختلال خواب بررسی شود که نیاز به مصاحبه دارد و باید حضوری ویزیت شوید. که در صورت وجود با درمان مشکلات همراه اختلال خواب هم برطرف می شود، و در غیر اینصورت اقدامات اولیه جهت بهبود خواب رعایت بهداشت خواب است، از جمله مواردی مثل عدم مصرف چای و قهوه و مواد کافئین دار از عصر به بعد، نخوابیدن طی روز و فقط داشتن چرت کوتاه، مصرف غذای سبک در وعده شام، عدم نوشیدن مایعات قبل از خواب و . نهایتا توصیه میکنم توسط یک روانپزشک ویزیت شوید تا علت مشکل مشخص و درمان گردد.. اختلال خواب علل مختلفی ممکن است داشته باشد. در مرحله اول رعایت نکات مربوط به بهداشت خواب کمک کننده خواهد بود: محل خواب شما آرام و دمای خنک داشته باشد. هنگام خواب از موبایل یا لب تاپ یا تلویزیون استفاده نکنید. حدود دو ساعت قبل از خواب، از مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین و نیز ورزش کردن خودداری کنید. گرفتن دوش ، قبل از خواب به خواب راحت کمک میکند. سعی کنید هر شب، سر ساعت خاصی به رختخواب بروید. در صورتیکه به رختخواب رفتید اما نتوانستید بخوابید، در رختخواب نمانید و از اتاق بیرون آمده و مثلا چند صفحه کتاب بخوانید یا کاری انجام دهید. در صورتیکه با این اقدامات خوابتان بهتر نشد، حتما به روانپزشک مراجعه کنید.. با سلام و وقت بخیر. علاوه بر سبک زندگی؛ گاهی اختلالات خلقی و اضطرابی نیز، خواب شما را دستخوش تغییر میکنند؛ از این گذشته؛ بدن به مقدار معینی خواب نیاز داره که شما این مقدار را در طول روز تامین میکنید؛ البته همان طور که خانم دکتر هم فرمودند خواب در زمانی غیر از شب؛ آثار مثبت چندانی نخواهد داشت؛ لذا لازم است : توقف خواب نمیروزی و نظم دهی به الگوی خواب. از کافئین؛ نیکوتین؛ شکلات؛ ورزش سنگین؛ غذای سنگین ساعاتی قبل از خواب بپرهیزید. شیر ولرم؛ دوش آب گرم؛ مطالعه؛ موسیقی آرامبخش و تمارین آرمیدگی قبل از خواب کمک کننده است. فراموش نکنید اتاق خواب فقط محلی برای خواب است، پس تماشای فیلم، اینترنت، درس خواندن را در این فضا محدود کنید و در صورتی که بیش از 30 دقیقه در رختخواب بیدار مانده اید، موقتا از اتاق بیرون رفته و بعد از مدتی بازگردید. اتاق بدون نور و صدای مزاحم و کمی هم خنک کمک کننده است. از تمام موارد فوق مهمتر اینکه گاهی علت اصلی بیخوابی نگرانی در مورد نخوابیدن و مضرات آن است که باعث شکل گیری دور باطل بیدار ماندن میشود؛ در این مورد می بایست با روانشناس مشورت کنید.. سلام. این مساله بخصوص اگر روی کیعیت خواب و زندگیتان اثر منفی نگذاشته باشد جای نگرانی ندارد. در غیر این صورت ارزیابیهای بیشتر ضروریست.

شبها , بیداری , استرس

سلام .من اصلا هیچگونه استرس یا مشکلی ندارم اما همیشه شبها هر یک ساعت یا دوساععت یکبار از خواب بیدار میشم و ده دقه بعد دوباره خوابم میبره میخوام بدونم با اینکه من خیلی هم خسته میشم در طول روز چرا شبها خواب عمیق و راحتی ندارم

5
0

بیداری مکرر در شبها درمان دارد؟ شبها , بیداری , استرسبا سلام اختلالات خواب علل مختلفی دارد. بررسی مشکل شما نیاز به برسی و مصاحبه بالینی دارد. شما با مراجعه به یم روانپزشک و یا روان شناس به برسی دقیق مشکل ودرمان آن بپردازید. البته مواردی مانند مشفله ذهنی و خستگی زیاد عدم ورزش و تحرک بدنی و نوع سبک زندگی و تفکر می تواند از عوامل این موضوع باشد.

0

بیداری مکرر در شبها درمان دارد؟ شبها , بیداری , استرسبا سلام خدمت شما علی رغم اینکه می فرمایید استرسی ندارید، ولی لازم است سایر موارد همراه با اختلال خواب بررسی شود که نیاز به مصاحبه دارد و باید حضوری ویزیت شوید. که در صورت وجود با درمان مشکلات همراه اختلال خواب هم برطرف می شود، و در غیر اینصورت اقدامات اولیه جهت بهبود خواب رعایت بهداشت خواب است، از جمله مواردی مثل عدم مصرف چای و قهوه و مواد کافئین دار از عصر به بعد، نخوابیدن طی روز و فقط داشتن چرت کوتاه، مصرف غذای سبک در وعده شام، عدم نوشیدن مایعات قبل از خواب و . نهایتا توصیه میکنم توسط یک روانپزشک ویزیت شوید تا علت مشکل مشخص و درمان گردد.

0

بیداری مکرر در شبها درمان دارد؟ شبها , بیداری , استرساختلال خواب علل مختلفی ممکن است داشته باشد. در مرحله اول رعایت نکات مربوط به بهداشت خواب کمک کننده خواهد بود: محل خواب شما آرام و دمای خنک داشته باشد. هنگام خواب از موبایل یا لب تاپ یا تلویزیون استفاده نکنید. حدود دو ساعت قبل از خواب، از مصرف نوشیدنی های حاوی کافئین و نیز ورزش کردن خودداری کنید. گرفتن دوش ، قبل از خواب به خواب راحت کمک میکند. سعی کنید هر شب، سر ساعت خاصی به رختخواب بروید. در صورتیکه به رختخواب رفتید اما نتوانستید بخوابید، در رختخواب نمانید و از اتاق بیرون آمده و مثلا چند صفحه کتاب بخوانید یا کاری انجام دهید. در صورتیکه با این اقدامات خوابتان بهتر نشد، حتما به روانپزشک مراجعه کنید.

0

بیداری مکرر در شبها درمان دارد؟ شبها , بیداری , استرسبا سلام و وقت بخیر. علاوه بر سبک زندگی؛ گاهی اختلالات خلقی و اضطرابی نیز، خواب شما را دستخوش تغییر میکنند؛ از این گذشته؛ بدن به مقدار معینی خواب نیاز داره که شما این مقدار را در طول روز تامین میکنید؛ البته همان طور که خانم دکتر هم فرمودند خواب در زمانی غیر از شب؛ آثار مثبت چندانی نخواهد داشت؛ لذا لازم است : توقف خواب نمیروزی و نظم دهی به الگوی خواب. از کافئین؛ نیکوتین؛ شکلات؛ ورزش سنگین؛ غذای سنگین ساعاتی قبل از خواب بپرهیزید. شیر ولرم؛ دوش آب گرم؛ مطالعه؛ موسیقی آرامبخش و تمارین آرمیدگی قبل از خواب کمک کننده است. فراموش نکنید اتاق خواب فقط محلی برای خواب است، پس تماشای فیلم، اینترنت، درس خواندن را در این فضا محدود کنید و در صورتی که بیش از 30 دقیقه در رختخواب بیدار مانده اید، موقتا از اتاق بیرون رفته و بعد از مدتی بازگردید. اتاق بدون نور و صدای مزاحم و کمی هم خنک کمک کننده است. از تمام موارد فوق مهمتر اینکه گاهی علت اصلی بیخوابی نگرانی در مورد نخوابیدن و مضرات آن است که باعث شکل گیری دور باطل بیدار ماندن میشود؛ در این مورد می بایست با روانشناس مشورت کنید.

0

بیداری مکرر در شبها درمان دارد؟ شبها , بیداری , استرسسلام. این مساله بخصوص اگر روی کیعیت خواب و زندگیتان اثر منفی نگذاشته باشد جای نگرانی ندارد. در غیر این صورت ارزیابیهای بیشتر ضروریست