آیا صدای تقه در کمر در یک حرکت خاص خطرناک است؟ سلام . صدا دادن مفاصل بدون درد می تواند به علت کوتاهی عضلات و خشکی مفاصل باشد . حرکات کششی کمر و همسترینگ رو انجام بدین . ویتامین د مصرف کنید بهتر نشد مراجعه کنید.

تقه , صدای تقه , کمر

سلام در این حرکت ورزشی وقتی پام رو میارم پایین در کمرم یک صدای تقه میده، انگار دوتا مهره روی هم حرکت میکنن اما اگر در این حرکت دست و پای مخالف نباشه و پا به جای متمایل شدن در جهات دست مخالف، صاف بره بالا وبیاد پاینن صدا نمیده؟علت این صدا چیه؟؟گودی کمر دارم،عضلات همسترینگ هم ظاهرا کوتاه هست چون در حالت خوابیده پاها رو که به سپت سقف میارم بالا صاف صاف نمیشه چند درجه خم هست.کلا از نظر عضلانی بدنم ضعیفه. اون صدا که فقط در اون حالت میاد چیه؟از۶سال پیش متوجش شدم.

1
5

آیا صدای تقه در کمر در یک حرکت خاص خطرناک است؟ تقه , صدای تقه , کمرسلام . صدا دادن مفاصل بدون درد می تواند به علت کوتاهی عضلات و خشکی مفاصل باشد . حرکات کششی کمر و همسترینگ رو انجام بدین . ویتامین د مصرف کنید بهتر نشد مراجعه کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ممکن است صدای تقه که محسوس می کنید، بر اثر جابجایی ملایم مهره های کمر یا کشیدگی ظریف عضلات دور کمر باشد. در بسیاری از موارد, رفلاکس ریه ای (حفظ توازن بدن) می تواند به خودبخود این موارد را اصلاح کند. اگر بدنتان کلی ضعیف است, پیشنهاد می کنم برای تقویت عضلات بدن برنامه ای مناسب از کشش, قدرت و تعادل تحت هدایت یک کارشناس فیزیک درمانی طی کنید. همچنین, بهتر است که حرکت خاصی که این صدا را ایجاد می کند را تا بعد از ماهیت این صدا تشخیص داده و راه حل ایجاد کند, اجتناب کنید. البته, هرگز برای هر گونه تغییر یا عارضه ناخواسته باید با پزشک خود تماس بگیرید.

صدای تقه در کمر می‌تواند ناشی از حرکت غیرطبیعی مهره‌ها یا اصطکاک میان اتصالات محیطی باشد. در بسیاری از موارد، این صداها خطرناک نیستند و ناشی از پدیده‌ای به نام «کویتیشن» (حباب‌زایی) در مایع سینوویال مفاصل هستند. وقتی مفاصل تحت فشار قرار می‌گیرند و گازهای محلول در مایع سینوویال آزاد می‌شوند، صدای تقه‌ای ایجاد می‌شود. با این حال، اگر این صدا همراه با درد، تورم یا تغییر در دامنه حرکتی باشد، مشاوره با پزشک یا فیزیوتراپیست توصیه می‌شود. در مورد خاص شما، تقه زدن ممکن است با وضعیت جسمانی خاص مثل قوس کمری بیش از حد و کوتاهی عضلات همسترینگ هم مرتبط باشد. تمرینات تقویتی و کششی هدفمند می‌توانند در بهبود انعطاف‌پذیری و کاهش صدا مفید باشند. همچنین، تقویت کلی عضلات بدن و تصحیح موقعیت‌های حرکتی می‌تواند احتمال بروز این صداها را کاهش دهد.