وسواس سلامتی - پسری 22 ساله هستم که چند؟

سلام
بنده پسری ۲۲ ساله هستم که چند سال پیش رفیق صمیمیم رو بخاطر سرطان از دست دادم
و چند ماه پیش یکی از بستگانم بخاطر سرطان به وضعیت فجیعی فوت کرد حالا من به شدت روی بدنم حساس شدم حتی با دیدن یه جوش یا خارش یا درد معمولی حس میکنم که سرطانه و کلی آزمایش دادم کلی دکتر رفتم کلی سونوگرافی برداشتم از غدد لنفاوی که کاملا معمولی بودن حتی یک میل هم بزرگ نشده بودن و التهابی نداشتن طبق سونوگرافی ولی من هیچکدوم رو قبول ندارم و کاملا نا امید شدم از زندگی و حس میکنم بیمار خواهم شد چه کار باید بکنم؟

1

سلام به شما. علائمی که بیان نمودید نشان دهنده ابتلای شما به اختلال اضطراب بیماری است. در این اختلا ل فرد با مشاهده هر علامت کم اهمیتی دچار نگرانی راجع به ابتلا به بیماری های جدی می شود و این در او ایجاد اضطراب و تنش می کند و نتیجه این اضطراب بروز علائم جسمی خواهد بود که به نوبه خود در تشدید تنش نقش دارد و این سیکل معیوب به شکل مداوم ادامه و تشدید می یابد. لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا با اقدامات درمانی لازم این سیکل معیوب متوقف شود و سطح اضطراب شما کاهش یابد. در کنار آن انجام تمرینات تنفسی و ریلکسیشن و ذهن آگاهی نیز برای شما مفید خواهد بود. سعی کنید بخصوص علائمی که دچار می شوید را در اینترنت جستجو نکنید. چرا که این کار باعث تشدید مشکل شما می گردد. در کنار این مساله باید از مراجعه به پزشک های متعدد نیز بپرهیزید و باید یک روانپزشک را انتخاب نمایید و درمان را به دقت تحت نظر ایشان پیش ببرید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام شما اختلال اضطراب سلامتی دارید که نوعی افکار وسواس گونه می باشد که نیاز به ارزیابی و درمان مناسب می باشد.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با سلام در زمینه وسواس هر چه شما به ندای وسواسی خودتان گوش دهید هجوم افکار بیمار ی بیشتر خواهد شد. خیلی افکار را بازداری نکنید بگذارید افکار بیایند اما به ندای انها که باید نزد پزشک و ازمابش بروید را اجرا نکنید. با مراجعه به یک روان شناس و درمانگر CBT مراجعه کنید. و مشورت بگیرید.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

با سلام و وقت بخیر. بعد از مصاحبه و در صورت تایید فرض فعلی. فرآیند درمان اضطراب بیماری کمی مشکل و نیازمند به همکاری کامل مراجع است. ابتدا باید اجتناب ها مشخص شود و سپس رفتارهای اطمینان طلبی به حداقل خود برسد. البته در این میان فعالسازی رفتاری حداکثری؛ آموزش تکنیکهای آرمیدگی و بازسازی شناختی افکاری که وقایع را فاجعه آمیز و در کنترل کامل میخواهند؛ نیز بخشی از درمان خواهد بود.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام. اتفاقات بدی برای نزدیکان شما افتاده و متاسفم، اما خودبیمارانگاری در زمینه اضططراب قدیمی که درمان نشده احتمالن دارید و خودبخود خوب نخواهد شد و اغلب بدتر میشود و با هیچ ارمایشی متقاعد نمیشوید که بیمار نیستید پس دست از چک کردن سلامتی خود بزد اریدو برای پایان دادن به این رنج و سختی به متخصص اعصاب وروان بر ای درمان مراجعه نمایید.

دکتر رویا صمدی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدارودرمانی ، روان درمانی ، مشاوره
دکتر رویا صمدی
0

با سلام خدمت شما با توجه به مواردی که بیان کردید و شدت اضطراب و اختلالی که ایجاد کرده نیاز به ویزیت و شروع درمان می باشد. در کنار درمان دارویی می توانید روان درمانی را نیز شروع کنید. نتیجه مطلوب از درمان نیاز به پیگیری دارد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد