درمان بد خوابی چیست؟ با سلام مشکل خواب شما ناشی از آشفتگی های ذهنی شما است بخشی از این آشفتگی ها می تواند از وقایع گذشته ذهنی و یا حال حاضر باشد. ولی بیشتر این حالات مربوط به شیوه تفکر شما به مسایل است که باید باسازی شناختی شود. تغییر شناخت از یک سو و تغییر سبک زندگی کنونی مانند متنوع کردن سبک زندگی مانند عادات تفریحات، روابط بین فردی و از همه مهمتر داشتن فعالیت جسمانی و ورزش می تواند به خواب شما کمک کند. پبشنهاد می کنم یک برنامه منظم روزانه پیاده روی روزانه بین نیم تا یک ساعت تدوین و انجام دهید حتما بعد از مدتی کوتاه تغییرات محسوسی خواهید داشت. نتیجه به من اعلام کنید.. با سلام به نظر می رسد اشتغال ذهنی زیادی دارید که آن هم می تواند ناشی از استرس و اضطراب باشد و مشکل خواب شما ثانویه به این مسایل می باشد و با بهبود آنها، الگوی خواب شما نیز اصلاح خواهد شد. جهت ارزیابی های لازم به روانپزشک مراجعه نمایید و یا از ویزیت تلفنی و آنلاین استفاده نمایید.. سلام وقت بخیر موضوع شما برای تشخیص نیاز به بررسی بیشتری دارد و نمیتوان از روی بعضی از نشانه ها تشخیصی داد و توصیه میکنم حتما برای بررسی بیشتر به روانشناس مراجعه بفرمایید.. با سلام و وقت بخیر. بدخوابی ها شبانه انواع مختلفی دارد؛ لیکن در اکثر موارد به نوعی اضطرابی هستند. تنظیم دقیق ساعت خواب و بیداری. کاهش و کنترل استرسهای روزمره و حرفه ای. پرهیز از دیدن فیلمهای ترسناک، غذای چرب و کاهش مصرف الکل، مواد دخانی و کافئین. تمرینات آرمیدگی و ذهن آگاهی بویژه پیش از خواب. صحبت با دیگران و مواجهه تجسمی با محتوای کابوس در بیداری و در نظر گرفتن پایان خوش برای آن. محل خواب آرام، ثابت و با دمای مناسب. دوش آب گرم و یک لیوان شیر ولرم. پرهیز از ماندن در رختخواب زمانی که خوابتان نمیرود. پرهیز از انجام هر گونه فعالیت غیرمرتبط با خواب در محل ثابت خوابیدن. و مشورت با متخصص مربوطه؛ در صورت همراهی علائم افسردگی و اضطرابی همراه با اختلال خواب پیشنهاد می گردد. دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه. سلام به شما. اساسا اختلال خواب نشانه ای از ابتلا به مساله ای در سلامت روان فرد است. اختلالاتی مانند افسردگی یا اضطراب یا اختلالات دیگری روانپزشکی می توانند باعث اختلال در خواب شوند. متاسفانه بسیار پیش می آید که افراد دچار چنین علامتی به جای مراجعه به روانپزشک و تشخیص بیماری اصلی و درمان آن، اقدام به مصرف داروهای خواب آور می کنند که نه تنها باعث حل مشکل نخواهد شد؛ از یک سو باعث عدم درمان بیماری اصلی و مخفی ماندن آن و مزمن و مقاوم به درمان شدن آن می شود، از سوی دیگر وابستگی به داروی خواب آور ایجاد می شود و پس از مدتی عوارض دیگر مصرف این نوع داروها گریبانگیر او خواهد بود. حال که تصمیم به کنار گذاشتن این وابستگی گرفته اید لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید تا اختلال زمینه ای که باعث مشکل در خواب شما شده تحت درمان قرار گیرد و در کنار آن مصرف داروی خواب آور نیز توسط روانپزشک مطابق اصول صحیح قطع گردد..

خوابی , درمان , سلامهمیشه

سلام.همیشه کم خواب یا بدخوابم. اگر به بهانه دستشویی یا تکان خوردن اطرافیانم در اتاق خواب بیدار شوم بعد از انجام کارم اگر حتا نصف شب باشددوباره خوابم نمی برد چون مدام افکار روزمره وکارهای آینده مزاحم خوابم میشه.وهمیشه خسته ام.در طول روز دلم میخاد بخوابم ولی خوابم نمی برد.در شهر ما دکتر کم است.لطفا راهنمایی بفرمایید

5
0

درمان بد خوابی چیست؟ خوابی , درمان , سلامهمیشهبا سلام مشکل خواب شما ناشی از آشفتگی های ذهنی شما است بخشی از این آشفتگی ها می تواند از وقایع گذشته ذهنی و یا حال حاضر باشد. ولی بیشتر این حالات مربوط به شیوه تفکر شما به مسایل است که باید باسازی شناختی شود. تغییر شناخت از یک سو و تغییر سبک زندگی کنونی مانند متنوع کردن سبک زندگی مانند عادات تفریحات، روابط بین فردی و از همه مهمتر داشتن فعالیت جسمانی و ورزش می تواند به خواب شما کمک کند. پبشنهاد می کنم یک برنامه منظم روزانه پیاده روی روزانه بین نیم تا یک ساعت تدوین و انجام دهید حتما بعد از مدتی کوتاه تغییرات محسوسی خواهید داشت. نتیجه به من اعلام کنید.

0

درمان بد خوابی چیست؟ خوابی , درمان , سلامهمیشهبا سلام به نظر می رسد اشتغال ذهنی زیادی دارید که آن هم می تواند ناشی از استرس و اضطراب باشد و مشکل خواب شما ثانویه به این مسایل می باشد و با بهبود آنها، الگوی خواب شما نیز اصلاح خواهد شد. جهت ارزیابی های لازم به روانپزشک مراجعه نمایید و یا از ویزیت تلفنی و آنلاین استفاده نمایید.

0

درمان بد خوابی چیست؟ خوابی , درمان , سلامهمیشهسلام وقت بخیر موضوع شما برای تشخیص نیاز به بررسی بیشتری دارد و نمیتوان از روی بعضی از نشانه ها تشخیصی داد و توصیه میکنم حتما برای بررسی بیشتر به روانشناس مراجعه بفرمایید.

0

درمان بد خوابی چیست؟ خوابی , درمان , سلامهمیشهبا سلام و وقت بخیر. بدخوابی ها شبانه انواع مختلفی دارد؛ لیکن در اکثر موارد به نوعی اضطرابی هستند. تنظیم دقیق ساعت خواب و بیداری. کاهش و کنترل استرسهای روزمره و حرفه ای. پرهیز از دیدن فیلمهای ترسناک، غذای چرب و کاهش مصرف الکل، مواد دخانی و کافئین. تمرینات آرمیدگی و ذهن آگاهی بویژه پیش از خواب. صحبت با دیگران و مواجهه تجسمی با محتوای کابوس در بیداری و در نظر گرفتن پایان خوش برای آن. محل خواب آرام، ثابت و با دمای مناسب. دوش آب گرم و یک لیوان شیر ولرم. پرهیز از ماندن در رختخواب زمانی که خوابتان نمیرود. پرهیز از انجام هر گونه فعالیت غیرمرتبط با خواب در محل ثابت خوابیدن. و مشورت با متخصص مربوطه؛ در صورت همراهی علائم افسردگی و اضطرابی همراه با اختلال خواب پیشنهاد می گردد. دکتر سبحان پورنیکدست روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه

0

درمان بد خوابی چیست؟ خوابی , درمان , سلامهمیشهسلام به شما. اساسا اختلال خواب نشانه ای از ابتلا به مساله ای در سلامت روان فرد است. اختلالاتی مانند افسردگی یا اضطراب یا اختلالات دیگری روانپزشکی می توانند باعث اختلال در خواب شوند. متاسفانه بسیار پیش می آید که افراد دچار چنین علامتی به جای مراجعه به روانپزشک و تشخیص بیماری اصلی و درمان آن، اقدام به مصرف داروهای خواب آور می کنند که نه تنها باعث حل مشکل نخواهد شد؛ از یک سو باعث عدم درمان بیماری اصلی و مخفی ماندن آن و مزمن و مقاوم به درمان شدن آن می شود، از سوی دیگر وابستگی به داروی خواب آور ایجاد می شود و پس از مدتی عوارض دیگر مصرف این نوع داروها گریبانگیر او خواهد بود. حال که تصمیم به کنار گذاشتن این وابستگی گرفته اید لازم است به روانپزشک مراجعه نمایید تا اختلال زمینه ای که باعث مشکل در خواب شما شده تحت درمان قرار گیرد و در کنار آن مصرف داروی خواب آور نیز توسط روانپزشک مطابق اصول صحیح قطع گردد.