آیا اس سیتالو پرام باعث بی خوابی میشود؟

باسلام مدت پنج روزه به علت پانیکو افسردگی و اضطراب شدید اس سیتالو گرام پنج میلی گرم میخورم که بعد ی هفته ده میلی گرم میشه ولی بی خوابی خیلی شدیدی گرفتم شبا اصلا خوابم نمیبره تو روزم فوقش یک ساعتدر کنارش روزی یدونه قرص نرودینون میخورم وسوال بعد اینکه بی جونی خیلی شدیدی دارم که کارهای خونه هم نمیتونم بکنم چکاب کامل شدم مشکل نبوده ممکنه از اعصابم باشه?

0

با سلام در صورت ایجاد بی خوابی توسط داروی اس سیتالوپرام، دارو را صبح مصرف نمایید و در صورت ادامه مشکل، با نظر پزشک معالج دارو را تعویض نمایید. در مورد سوال دوم :مشکلات اعصاب و روان می توانند سبب بی انرژی بودن و اختلال در مواب و اشتها نیز شوند.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
1

سلام به شما. بله از عوارض اس سیتالوپرام می تواند بی خوابی باشد و لازم است در این خصوص پزشک معالج را در جریان قرار دهید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

با سلام. ضعف و کاهش انرژی میتواند با اضطراب و افسردگی شما مرتبط باشد . نرودینون مکمل ویتامین های گروه بی است و برای رفع بی خوابی کمکی نمیکند. اس سیتالوپرام میتواند باعث بی خوابی شود. دارو را صبح ها مصرف کنید.

دکتر ملیحه رمضانی مهر

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر ملیحه رمضانی مهر
0

سلام، دارو را صبح مصرف کنید و اگر مشکل ادامه پیدا کرد با پزشکتان مطرح کنید.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
1

با سلام خدمت شما دارو را صبح استفاده کنید و طی روز نخوابید، درصورت ادامه مشکل به پزشک معالج اطلاع دهید. بله ضعف و کاهش انرژی ممکن است ناشی از افسردگی باشد که با ادامه درمان بهتر خواهد شد.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

اسیتالوپرام ممکن است بر کیفیت خواب تاثیر بگذارد برای کاهش تاثیر آن بر خواب، میتوان این راهکارها را امتحان کرد: 1-مصرف دارو در صبح؛ این روش میتواند از اثرات تحریککننده آن در شب بکاهد. ۲-اجتناب از مصرف کافئین و الکل در عصر؛ این مواد میتوانند تاثیر دارو را تشدید کنند. ۳-داشتن عادات خواب سالم؛ تنظیم ساعت خواب، کاهش نور آبی قبل از خواب، و ایجاد محیطی آرام میتواند کمککننده باشد. ۴-ورزش روزانه؛ فعالیت بدنی منظم، بهویژه در ساعات صبح یا عصر، میتواند کیفیت خواب را بهبود ببخشد. ۵-استفاده از مکملهای طبیعی؛ برخی مکملها مانند ملاتونین یا دمنوشهای گیاهی ممکن است به تنظیم خواب کمک کنند. ۶-در صورتی که تغییرات ایجاد شده تاثیری نداشته باشد، مشورت با روانپزشک میتواند راهکارهای مناسبتری ارائه دهد.

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی