برای درمان بی خوابی به کدام پزشک مراجعه کنیم؟

باسلام آیابرای درمان بی خوابی بایدبه روانپزشک مراجعه کنیم؟آیابیخوابی درمان دارد؟حتی بامصرف داروی خواب آوربهبودی حاصل نشد!

-1

با سلام در وهله ی اول باید علت بی خوابی شما شناسایی شود ولی در حیطه روانشناسی رعایت یک سری نکات و فنونی مانند قصدتناقضی می تواند منجر به بهبود و درمان بی خوابی شما گردد یک سری دستگاه ها با مصرف خانی از طرف کلینیک هایی به شما داده می شود که اگر 40 دقیقه قبل از خواب از آنها استفاده کنید با فرکانس های شنوایی و بینایی که به شما می دهد در درما اختلال خواب موثر است در ضمن می توانید با نظر پزشک از داروهای خواب آور هم استفاده کنید

دکتر الهام اسبقی

روانشناسمدرس دانشگاه
دکتر الهام اسبقی
1

با سلام و وقت بخیر. علاوه بر سبک زندگی؛ گاهی اختلالات خلقی و اضطرابی نیز، خواب شما را دستخوش تغییر میکنند؛ از این گذشته؛ بدن به مقدار معینی خواب نیاز داره که ممکن است توسط چرتهای روزانه تامین شود؛ البته خواب در زمانی غیر از شب؛ آثار مثبت چندانی نخواهد داشت؛ لذا لازم است : توقف خواب نمیروزی و نظم دهی به الگوی خواب. از کافئین؛ نیکوتین؛ شکلات؛ ورزش سنگین؛ غذای سنگین ساعاتی قبل از خواب بپرهیزید. شیر ولرم؛ دوش آب گرم؛ مطالعه؛ موسیقی آرامبخش و تمارین آرمیدگی قبل از خواب کمک کننده است. فراموش نکنید اتاق خواب فقط محلی برای خواب است، پس تماشای فیلم، اینترنت، مطالعه را در این فضا محدود کنید و در صورتی که بیش از 30 دقیقه در رختخواب بیدار مانده اید، موقتا از اتاق بیرون رفته و بعد از مدتی بازگردید. اتاق بدون نور و صدای مزاحم و کمی هم خنک کمک کننده است. از تمام موارد فوق مهمتر اینکه گاهی علت اصلی بیخوابی نگرانی در مورد نخوابیدن و مضرات آن است که باعث شکل گیری دور باطل بیدار ماندن میشود؛ در این مورد می بایست با روانشناس مشورت کنید.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
1

ابتدا می بایست شرح حال گرفته شود که آیا اختلال خواب دارید یا نه ؟ سپس در صورت تشخیص هم درمان دارویی و هم رواندرمانی نیاز است . ( هم به روانپزشک و هم روانشناس مراجعه کنید). با توجه به اینکه ممکن است اختلال خواب نداشته باشید و مسائل دیگری در زندگی مسبب بی خوابی است توصیه می کنم ابتدا به دکتر روانشناس مراجعه کنید. در ضمن تغذیه خود را نیز بررسی کنید .

دکتر دردانه امیری

روانشناسعضو انجمن روانشناسی آمریکا
دکتر دردانه امیری
0

باسلام و احترام،با توجه به موارد ذکر شده پیشنهاد میکنم جهت بررسی علت بیخوابی و با توجه به آن درمان مناسب به متخصص روانپزشکی مراجعه نمایید.

دکتر نوح افشار

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکمشاوره ازدواج وخانواده ، خانواده درما...
دکتر نوح افشار
0

درود بر شما بی خوابی علل مختلفی مانند وسواس فکری، اضطراب و غیرو. دارد به همین دلیل ابتدا لازم است عوامل ایجاد بی خوابی بررسی گردد و سپس درمان بیخوابی تحت نظر روانشناسی و در صورت نیاز دارو درمانی با تشخیص روانشناس بعنوان درمان مکمل انجامگردد. تندرست باشید

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
1

با سلام، در ابتدا بایستی خدمت شما متذکر بشم که هر گونه دارو درمانی در زمینه مشکلات روانپزشکی نظیر اختلال خواب بایستی فقط و فقط زیر نظر روانپزشک یا متخصص اعصاب و روان انجام شود، و همکاران روانشناس اجازه تجویز دارو را ندارند، چون دارو درمانی کار پزشک است. یک روانپزشک در ابتدا علل مختلف مسبب بیخوابی در شما مثل اضطراب، دپرشن، وسواس و مشکلات جسمانی و مصرف مواد و داروها و.را بررسی کرده و بر حسب علت اقدام به درمان می کند، ضمن اینکه تکنیک ها و راهکارهای مقابله با بیخوابی را نیز به شما خواهد آموخت، لطفا به روانپزشک مراجعه فرمایید.

دکتر بهاره صباغ ابریشمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمانگر خانواده و مشکلات جنسی
دکتر بهاره صباغ ابریشمی
0

با سلام لازم است اصول بهداشت خواب را رعایت کنید، جهت بررسی کامل تر و مشخص شدن علت بی خوابی و انجام درمان مناسب، به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

سلام. اختلال در خواب نشانه ای از وجود مساله ای در سلامت روان است و لذا نیاز به مراجعه به روانپزشک جهت ارزیابی و درمان است

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
0

سلام. به روانپزشک مراجعه کنید تا علل بیخوابی بررسی و درمان مناسب شروع شود

دکتر مریم تاج دینی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر مریم تاج دینی
0

برای بهبود وضعیت خواب در مرحله نخست به نکات زیر توجه کنید: ۱.یک ساعت قبل از خواب دوش آب گرم بگیرید ۲. یکساعت قبل از خواب از گوشی موبایل استفاده نکنید ۳.از خوردن چای، قهوه، نوشابه های انرژی زا در ساعت عصر و شب خودداری کنید ۴. اتاق خواب را خنک نگه دارید ۵. اتاق خواب را تاریک نگه دارید ۶. صبح ها پیاده روی در معرض آفتاب انجام دهید در صورت عدم بهبودی به روانپزشک جهت ارزیابی بیشتر مراجعه کنید

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی