گوشت یا ضایع اضافه در چشم مال چیه؟ کیست ملتحمه است با توجه ب ماندگاری چند ساله اگر تز نظر زیبایی مساله ساز است قابل خارج کردن در مطب همکاران چشم پزشک میباشد.

گوشت , اضافه , ضایع , درمان چشم , گوشت چشم

سلام خسته نباشید
دکتر محترم لطفا منو راهنمایی کنید چیکار کنم
این گوشت اضافه ک تو عکس مشخصه دو ساله تو چشمم زده نه درد داره نه خارش هیچی. فقط هر موقعه خاک یا هوا کمی آلوده هست ی کوچولو بزرگ و قرمز میشه تو اون لحضه فقط احساس میکنم چشم اشغال رفته. دو سال پیش فکر کردم میتونم با موچین بکنم اما نشد هم دردم گرفت هم قرمز. تو این دوسال تغییر نکرده. اگه دارویی هست تو خدا بگین من بیمارستان نرم. چون همینجوری هم مشکل پاپیلوماتوز حنجره دارم عود کرده صدا هم ندارم. ممنون

1
1

گوشت یا ضایع اضافه در چشم مال چیه؟ گوشت , اضافه , ضایع , درمان چشم , گوشت چشمکیست ملتحمه است با توجه ب ماندگاری چند ساله اگر تز نظر زیبایی مساله ساز است قابل خارج کردن در مطب همکاران چشم پزشک میباشد

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

گوشت یا ضایع اضافه در چشم که به زبان عامیانه به آن پینگوئکولا می گویند، اغلب ناشی از قرار گرفتن در معرض خورشید یا باد شدید است و در اکثر موارد نیاز به درمان ندارد. گاهی اوقات ممکن است برای بهبود آسیب دیدگی و آزار و اذیت ناشی از پینگوئکولا باید از عمل جراحی یا لیزر استفاده کنید. درباره تغییر هایی که در چشم شما مشاهده می کنید حتما با پزشک خود صحبت کنید و از او بخواهید که شما را برای بررسی علت آن و درمان بیماری هدایت کند. پاپیلوماتوز حنجره بیماری ویروسی است که می تواند از طریق تماس مستقیم با جسم مبتلا منتقل شود. اگر صدای شما به سبب این بیماری افتاده است، حتما باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید. درمان پاپیلوماتوز حنجره ممکن است شامل عمل جراحی، ایمونوتراپی یا اشعه الکترونیک باشد.

دوست عزیز، تشکر از پیام شما. توده زائده‌ای که در چشمتان مشاهده می‌کنید می‌تواند یک نئوپلاسم خوش‌خیم مانند پتریژیوم یا پینگکولا باشد. پتریژیوم یک رویش بر روی ملتحمه است که می‌تواند به سمت قرنیه رشد کند و ممکن است به علت قرار گرفتن طولانی مدت در معرض اشعه UV شکل گیرد. پینگکولا نیز ضایعه‌ای زرد رنگ و خوش‌خیم روی ملتحمه است که عمدتاً اطراف لبه قرنیه ظاهر می‌شود. این ضایعات معمولاً آسیب خاصی ایجاد نمی‌کنند، مگر اینکه باعث تحریک یا تغییر در بینایی شوند. برای تشخیص دقیق و پیشنهاد درمان مناسب، معاینه توسط یک چشم پزشک ضروری است. این متخصص احتمالاً روش‌های غیرتهاجمی مانند قطره‌های روان‌کننده یا استروئیدی را پیشنهاد خواهد کرد و در صورتی که ضایعه مانع بینایی شود، ممکن است جراحی را پیشنهاد کند. بهتر است از خود درمانی مانند استفاده از موچین خودداری کنید، زیرا ممکن است به بافت چشمی آسیب زده و یا باعث عفونت شود. در نظر داشته باشید که محافظت از چشم‌ها با عینک آفتابی هنگام سفر به بیرون می‌تواند از عود ضایعه جلوگیری کند. همچنین به دلیل شرایط ویژه حنجره‌ای که دارید، مراجعه به پزشک کمک می‌کند تا از سلامت کلی شما اطمینان حاصل شود و نگرانی‌های شما در مورد جراحی را برطرف کند.