فامیل خیلی راحت منو تحقیر میکنن اما من اینطور نیستم چه کنم؟ با سلام تیکه انداختن و زخم زبان زدن ریشه این مسائل حقارت و و احتمال دارد در عدم تعادل شخصیت باشد شما ناراحت نباشید این از ضعف نه قدرت این از درون آزارمند خودشان که نمی تونن تحمل اون را داشته باشند و اینوطوری به بیرون میریزند اما شما واقعیت اینه به مقدار زیادی تا ما خودمان نخواهیم کسی نمی دونه به مدت طولانی به ما ضربه بزند و ما اون رانشخوار کنیم شما باید بینش بدست بیارید با خطاهای شناخت آشنایی داشته باشید و این اصلاح خطا ها بصورت اتومات در ذهن شما عمل کنند همانطور که فعلا خود خطاهای شناخت که افکار منفی تولید می کنند در ذهن شما اتومات عمل می کنند برای اینکار دو راه هست یک کتاب از حال بد به حال خوب مطالعه کنید دوم به همکاران روانشناس مراجعه داشته باشید حالا اگر با وجود این آموزشها باز در روابط مشکلی داشتی ما باید برای سلامت روان خودمان ارزش قائلاند باشیم کسانیکه به هر دلیل به روان ما آسیب چه جزئی و چه کلی میزنند میتونیم بعنوان راه حل روابط را اگر ضرورت دارد به هر دلیل محدود و اگر ضروری نیست میشود و خیلی آزار دهنده است حذف کنید. با سلام و وقت بخیر. بیان خواسته ها جراتمندانه و محترمانه؛ مهارتی ظریف؛ خوشبختانه قابل یادگیری در قالب برقراری تعادل بین خواسته های خود و ساختار بیرونی است. گاهی میشود شرایط را تغییر داد و گاهی پذیرش شرایط؛ خردمندانه ترین انتخاب ممکن است!!! به هر حال اولویت در روابط حیاتی بهبودی است تا قطع رابطه اما گاهی آموختن راههای کنارآمدن با برخی افراد مخرب تنها گزینه پیش رو است؛ این افراد و این روابط در زندگی ما قابلیت دوری گزیدن و یا جایگزینی را ندارند. در صورت امکان از روابط آسیب زا فاصله بگیرید؛ احساس خود را سرکوب نکنید و پس از تایید نسبی بخشی از عقیده طرف مقابل (تکنیک خلع سلاح) عقیده خود را محکم و با آرامش و ترجیحا با لحنی شوخ طبعانه به مخاطب انتقال دهید. پس از تمرین این روش و در صورت دریافت نکردن نتیجه مطلوب؛ از ابتدا سعی کنید؛ در دور باطل بحث و جدل با فرد مورد نظر گرفتار نشوید.. با سلام بهتر است ارتباط خود با این افراد را حتی المقدور محدود نمایید.. سلام به شما. در چنین مواردی سکوت کردن شما زمینه را برای تداوم چنین رفتاری از سوی آنها فراهم می کنم و واکنش شما می بایست با صراحت و روشن باشد و به ایشان به وضوح بگویید که از این رفتار چه حسی پیدا می کنید و از او بخواهید که این رفتار را ادامه ندهد. در صورتی که حس شما برای او اهمیت داشته باشد طبعا رفتارش را اصلاح خواهد کرد. اما اگر به حس های شما اهمیت ندهد طبعا چنین فردی برای ارتباط داشتن فرد مناسبی نیست و بهتر است رابطه تان را با او کاهش دهید..

راحت , تحقیر

سلام.من زیاد اهل جروبحث و دلشکوندن نیستم و دوست ندارم با زخم زبون کسی رو برنجونم کلی عموما دوست یا فامیل از این طریق منو عذاب میدن.و این ذهن منو درگیر کرده که چرا این حق رو به خودشون میدن با منی که کاری باهاشون ندارم حتی ازشون تعریف میکنم و مراقب تیکه ای بهشون نگم ولی اونا خیلی راحت منو تحقیر میکنن و یا حتی شوخی هایی میکنن که اصلا در شخصیت من نیست! مثلا دوتا از دخترخاله هام برای خودشون و خانوادشون احترام قائلن ولی به بقیه که میرسن انگار از رو حسادت با تیکه و زخم زبون میخوان طرف رو اذیت کنن

4
0

فامیل خیلی راحت منو تحقیر میکنن اما من اینطور نیستم چه کنم؟ راحت , تحقیربا سلام تیکه انداختن و زخم زبان زدن ریشه این مسائل حقارت و و احتمال دارد در عدم تعادل شخصیت باشد شما ناراحت نباشید این از ضعف نه قدرت این از درون آزارمند خودشان که نمی تونن تحمل اون را داشته باشند و اینوطوری به بیرون میریزند اما شما واقعیت اینه به مقدار زیادی تا ما خودمان نخواهیم کسی نمی دونه به مدت طولانی به ما ضربه بزند و ما اون رانشخوار کنیم شما باید بینش بدست بیارید با خطاهای شناخت آشنایی داشته باشید و این اصلاح خطا ها بصورت اتومات در ذهن شما عمل کنند همانطور که فعلا خود خطاهای شناخت که افکار منفی تولید می کنند در ذهن شما اتومات عمل می کنند برای اینکار دو راه هست یک کتاب از حال بد به حال خوب مطالعه کنید دوم به همکاران روانشناس مراجعه داشته باشید حالا اگر با وجود این آموزشها باز در روابط مشکلی داشتی ما باید برای سلامت روان خودمان ارزش قائلاند باشیم کسانیکه به هر دلیل به روان ما آسیب چه جزئی و چه کلی میزنند میتونیم بعنوان راه حل روابط را اگر ضرورت دارد به هر دلیل محدود و اگر ضروری نیست میشود و خیلی آزار دهنده است حذف کنید

0

فامیل خیلی راحت منو تحقیر میکنن اما من اینطور نیستم چه کنم؟ راحت , تحقیربا سلام و وقت بخیر. بیان خواسته ها جراتمندانه و محترمانه؛ مهارتی ظریف؛ خوشبختانه قابل یادگیری در قالب برقراری تعادل بین خواسته های خود و ساختار بیرونی است. گاهی میشود شرایط را تغییر داد و گاهی پذیرش شرایط؛ خردمندانه ترین انتخاب ممکن است!!! به هر حال اولویت در روابط حیاتی بهبودی است تا قطع رابطه اما گاهی آموختن راههای کنارآمدن با برخی افراد مخرب تنها گزینه پیش رو است؛ این افراد و این روابط در زندگی ما قابلیت دوری گزیدن و یا جایگزینی را ندارند. در صورت امکان از روابط آسیب زا فاصله بگیرید؛ احساس خود را سرکوب نکنید و پس از تایید نسبی بخشی از عقیده طرف مقابل (تکنیک خلع سلاح) عقیده خود را محکم و با آرامش و ترجیحا با لحنی شوخ طبعانه به مخاطب انتقال دهید. پس از تمرین این روش و در صورت دریافت نکردن نتیجه مطلوب؛ از ابتدا سعی کنید؛ در دور باطل بحث و جدل با فرد مورد نظر گرفتار نشوید.

0

فامیل خیلی راحت منو تحقیر میکنن اما من اینطور نیستم چه کنم؟ راحت , تحقیربا سلام بهتر است ارتباط خود با این افراد را حتی المقدور محدود نمایید.

0

فامیل خیلی راحت منو تحقیر میکنن اما من اینطور نیستم چه کنم؟ راحت , تحقیرسلام به شما. در چنین مواردی سکوت کردن شما زمینه را برای تداوم چنین رفتاری از سوی آنها فراهم می کنم و واکنش شما می بایست با صراحت و روشن باشد و به ایشان به وضوح بگویید که از این رفتار چه حسی پیدا می کنید و از او بخواهید که این رفتار را ادامه ندهد. در صورتی که حس شما برای او اهمیت داشته باشد طبعا رفتارش را اصلاح خواهد کرد. اما اگر به حس های شما اهمیت ندهد طبعا چنین فردی برای ارتباط داشتن فرد مناسبی نیست و بهتر است رابطه تان را با او کاهش دهید.