چطور دیگران را قانع کنیم که بعضی مسائل شخصی هستند؟ با سلام و وقت بخیر. در اینکه برخی افراد تمایلات درونگرایانه بیشتری دارند و فعالیتهای انفرادی را بیشتر ترجیح میدهند؛ هیچ شکی از لحاظ علمی وجود ندارد! تا زمانی که سیر ارتباطات فرد بدون نوسان خاصی این تنهاگزینی را نشان میدهد؛ تا زمانیکه فرد از حداقل ارتباطات صمیمی برخوردار است و تا زمانی که عملکرد شغلی و اجتماعی فرد از بابت ویژگیهای متفاوت شخصیتی دچار اختلال نشده است؛ برای اینگونه تفاوتهای فردی پسوند اختلال در نظر گرفته نمیشود. البته تعیین و تکلیف تمام این (اگرهایی) که در بالا اشاره شد به یک مصاحبه بالینی دقیق نیاز دارد و در صورتی که وضعیت بیمارگونی تشخیص داده نشود؛ بهتر است به جای قانع کردن دیگران؛ روشهای مدارا را بیاموزید و با پذیرش تمام و کمال منش شخصی از سبک زندگی منحصر بفرد خود لذت ببرید.. با سلام و وقت بخیر. در اینکه برخی افراد تمایلات درونگرایانه بیشتری دارند و فعالیتهای انفرادی را بیشتر ترجیح میدهند؛ هیچ شکی از لحاظ علمی وجود ندارد! تا زمانی که سیر ارتباطات فرد بدن نوسان خاصی این تنهاگزینی را نشان میدهد؛ تا زمانیکه فرد از حداقل ارتباطات صمیمی برخوردار است و تا زمانی که عملکرد شغلی و اجتماعی فرد از بابت ویژگیهای متفاوت شخصیتی دچار اختلال نشده است؛ برای اینگونه تفاوتهای فردی پسوند اختلال در نظر گرفته نمیشود. البته تعیین و تکلیف تمام اگرهایی که در بالا اشاره شد به یک مصاحبه بالینی دقیق نیاز دارد و در صورتی که وضعیتی بیمارگونی تشخیص داده نشود؛ بهتر است به جای قانع کردن دیگران؛ روشهای مدارا را بیاموزید و با پذیرش تمام و کمال خود از سبک زندگی منحصر بفرد خود لذت ببرید.. اصلا نیازی نیست که در مورد روابط ییرونی شما ، مادرتان پاسخگوی فامیل باشد. این مساله شخصی است و حتی اگر مشکلی هم وجود داشته باشد نیاز به پاسخگویی به افراد فامیل نیست. اجازه دخالت همه افراد در مسائل رابطه ای شما مطمئنا بر شما اثرات نامطلوبی خواهد گذاشت. ولی سوالاتی وجود دارد که نیاز است به آن فکر کنید و در صورتی که در مقایسه با یک فرد عادی حتی اگر دارای تیپ درونگرای کامل باشید ولی این انزوا شما را از جامعه اطرافتان دور کرده و بر عملکرد درسی و زندگی شما تاثیر گذاشته است نیاز به مراجعه به روانشناس دارید. چند نفر از اطرافیان و از جه زمانی نظرشان این است که شما منزوی هستید؟ ( خانواده، دوستان دانشگاهی، فامیل) آیا همه این مساله را به شما بیان می کنند؟ ( طول مدت این نوع رفتار و تعداد شکایات اطرافیان نزدیک ) سطح روابط خانواده شما چگونه است؟ نوع روابط در خانواده و ارتباط شما با والدین و خواهر و برادر چگونه است؟ آیا دوست صمیمیم دارید؟ چه تعداد دوست صمیمی دارید؟ آیا شما با این مساله ماندن و تنهایی کاملا راحت هستید؟ (یا دلایل منطقی برای تنهایی و نرفتن به مسافرت و میهمانی دارید) در تنهایی به جز کار هنری درسی تان به چه کاری مشغولید؟ ( کارایی و مفید بودن زمان تنهایی). سلام به شما. طبیعتا در برخی از مسائل ورود دیگران شایسته نیست و حریم شخصی محسوب می شود و بهتر است که به روشنی و صراحت این مساله بیان شود. اما با توجه به شرحی که بیان کردید به نظر می رسد نیاز به بررسی بیشتری در خصوص علل انزواطلبی شما باشد..

قانع , مسائل

سلام من دانشجوی هنرم و کارای عملیم خیلی زیادن وبیشتر اوقات تو خونه میمونم و کارام رو انجام میدم ولی کسی اینو درک نمیکنه و میگن تو منزوی هستی! اصلا اگر کارای کلاسیم هم نباشه بازم خونه موندن رو به بیرون رفتن ترجیح میدم و کلا تنهایی رو ترجیح میدم حتی مهمونی و مجلس و یا حتی عروسی اقوام نزدیک و یامسافرت هم دوست ندارم برم.مامانم میگه من آدم بدورم و نمیدونه جواب فامیل رو چی بده و بگه من چرا جایی نمیرم!خوده من هم نمیدونم چطوردیگران رو قانع کنم .بس تو این مسئله ی شخصی من دخالت شده خسته شدم چه کنم؟ممنونم

4
0

چطور دیگران را قانع کنیم که بعضی مسائل شخصی هستند؟ قانع , مسائلبا سلام و وقت بخیر. در اینکه برخی افراد تمایلات درونگرایانه بیشتری دارند و فعالیتهای انفرادی را بیشتر ترجیح میدهند؛ هیچ شکی از لحاظ علمی وجود ندارد! تا زمانی که سیر ارتباطات فرد بدون نوسان خاصی این تنهاگزینی را نشان میدهد؛ تا زمانیکه فرد از حداقل ارتباطات صمیمی برخوردار است و تا زمانی که عملکرد شغلی و اجتماعی فرد از بابت ویژگیهای متفاوت شخصیتی دچار اختلال نشده است؛ برای اینگونه تفاوتهای فردی پسوند اختلال در نظر گرفته نمیشود. البته تعیین و تکلیف تمام این (اگرهایی) که در بالا اشاره شد به یک مصاحبه بالینی دقیق نیاز دارد و در صورتی که وضعیت بیمارگونی تشخیص داده نشود؛ بهتر است به جای قانع کردن دیگران؛ روشهای مدارا را بیاموزید و با پذیرش تمام و کمال منش شخصی از سبک زندگی منحصر بفرد خود لذت ببرید.

-1

چطور دیگران را قانع کنیم که بعضی مسائل شخصی هستند؟ قانع , مسائلبا سلام و وقت بخیر. در اینکه برخی افراد تمایلات درونگرایانه بیشتری دارند و فعالیتهای انفرادی را بیشتر ترجیح میدهند؛ هیچ شکی از لحاظ علمی وجود ندارد! تا زمانی که سیر ارتباطات فرد بدن نوسان خاصی این تنهاگزینی را نشان میدهد؛ تا زمانیکه فرد از حداقل ارتباطات صمیمی برخوردار است و تا زمانی که عملکرد شغلی و اجتماعی فرد از بابت ویژگیهای متفاوت شخصیتی دچار اختلال نشده است؛ برای اینگونه تفاوتهای فردی پسوند اختلال در نظر گرفته نمیشود. البته تعیین و تکلیف تمام اگرهایی که در بالا اشاره شد به یک مصاحبه بالینی دقیق نیاز دارد و در صورتی که وضعیتی بیمارگونی تشخیص داده نشود؛ بهتر است به جای قانع کردن دیگران؛ روشهای مدارا را بیاموزید و با پذیرش تمام و کمال خود از سبک زندگی منحصر بفرد خود لذت ببرید.

0

چطور دیگران را قانع کنیم که بعضی مسائل شخصی هستند؟ قانع , مسائلاصلا نیازی نیست که در مورد روابط ییرونی شما ، مادرتان پاسخگوی فامیل باشد. این مساله شخصی است و حتی اگر مشکلی هم وجود داشته باشد نیاز به پاسخگویی به افراد فامیل نیست. اجازه دخالت همه افراد در مسائل رابطه ای شما مطمئنا بر شما اثرات نامطلوبی خواهد گذاشت. ولی سوالاتی وجود دارد که نیاز است به آن فکر کنید و در صورتی که در مقایسه با یک فرد عادی حتی اگر دارای تیپ درونگرای کامل باشید ولی این انزوا شما را از جامعه اطرافتان دور کرده و بر عملکرد درسی و زندگی شما تاثیر گذاشته است نیاز به مراجعه به روانشناس دارید. چند نفر از اطرافیان و از جه زمانی نظرشان این است که شما منزوی هستید؟ ( خانواده، دوستان دانشگاهی، فامیل) آیا همه این مساله را به شما بیان می کنند؟ ( طول مدت این نوع رفتار و تعداد شکایات اطرافیان نزدیک ) سطح روابط خانواده شما چگونه است؟ نوع روابط در خانواده و ارتباط شما با والدین و خواهر و برادر چگونه است؟ آیا دوست صمیمیم دارید؟ چه تعداد دوست صمیمی دارید؟ آیا شما با این مساله ماندن و تنهایی کاملا راحت هستید؟ (یا دلایل منطقی برای تنهایی و نرفتن به مسافرت و میهمانی دارید) در تنهایی به جز کار هنری درسی تان به چه کاری مشغولید؟ ( کارایی و مفید بودن زمان تنهایی)

0

چطور دیگران را قانع کنیم که بعضی مسائل شخصی هستند؟ قانع , مسائلسلام به شما. طبیعتا در برخی از مسائل ورود دیگران شایسته نیست و حریم شخصی محسوب می شود و بهتر است که به روشنی و صراحت این مساله بیان شود. اما با توجه به شرحی که بیان کردید به نظر می رسد نیاز به بررسی بیشتری در خصوص علل انزواطلبی شما باشد.