روانشناسی - یه راه حلی بگین که بتونم چیزایی که؟ سلام، چنانچه دچار افکار غیر منطقی هستید که بصورت وسواس فکری درآمده و زندگی فردی و اجتماعی شما را مختل کرده، بهتر است ملاقاتی حضوری با درمانگر داشته باشید. لیکن اغلب افراد با مسائل و رویدادهایی مواجه میشوند که فراموشی آنها دشوار است. در اینگونه موارد با تحلیل آن موضوع و تاثیری آن افکار میتواند بر زندگیمان داشته باشد، پرداختن و درگیر شدن مدام با آنها مورد بازنگری قرار گرفته و میتوان نگاهی منطقی نسبت به موضوع داشت. البته بهتر است با پرداختن به تفریحات سالم مثل ورزش، مطالعه، موسیقی، معاشرت با دوستان مثبت اندیش، تکنیکهای خود آرام سازی و تنفسی و .از شدت این افکار کاست، موفق باشید. با سلام متاسفانه نمی توان خاطره ای و یا مواردی را از ذهن و مغز پاک نمود، ولی می توان با ازریابی صحیح و درمان مناسب ، مشغله های ذهنی و اشتغال خاطر به موارد منفی را کاست تا تاتثیر منفی نداشته باشند.. سلام به شما. درگیری بیش از حد با افکار منفی و ناکارآمد از مشخصات اضطراب و یا افسردگی است و در صورتی که چنین علائمی داشته باشید لازم است تحت بررسی و درمان قرار گیرید. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

بتونم , نمیخوام

سلام
یه راه حلی بگین که بتونم چیزایی که نمیخوام بهشون فک کنم و از مغزم پاک کنم
واقعا دارن ازیتم میکنن و نمیتونم تمرکز کنم همش فکرم درگیره

3
0

روانشناسی - یه راه حلی بگین که بتونم چیزایی که؟ بتونم , نمیخوامسلام، چنانچه دچار افکار غیر منطقی هستید که بصورت وسواس فکری درآمده و زندگی فردی و اجتماعی شما را مختل کرده، بهتر است ملاقاتی حضوری با درمانگر داشته باشید. لیکن اغلب افراد با مسائل و رویدادهایی مواجه میشوند که فراموشی آنها دشوار است. در اینگونه موارد با تحلیل آن موضوع و تاثیری آن افکار میتواند بر زندگیمان داشته باشد، پرداختن و درگیر شدن مدام با آنها مورد بازنگری قرار گرفته و میتوان نگاهی منطقی نسبت به موضوع داشت. البته بهتر است با پرداختن به تفریحات سالم مثل ورزش، مطالعه، موسیقی، معاشرت با دوستان مثبت اندیش، تکنیکهای خود آرام سازی و تنفسی و .از شدت این افکار کاست، موفق باشید

0

روانشناسی - یه راه حلی بگین که بتونم چیزایی که؟ بتونم , نمیخوامبا سلام متاسفانه نمی توان خاطره ای و یا مواردی را از ذهن و مغز پاک نمود، ولی می توان با ازریابی صحیح و درمان مناسب ، مشغله های ذهنی و اشتغال خاطر به موارد منفی را کاست تا تاتثیر منفی نداشته باشند.

0

روانشناسی - یه راه حلی بگین که بتونم چیزایی که؟ بتونم , نمیخوامسلام به شما. درگیری بیش از حد با افکار منفی و ناکارآمد از مشخصات اضطراب و یا افسردگی است و در صورتی که چنین علائمی داشته باشید لازم است تحت بررسی و درمان قرار گیرید. علائمی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و از جمله علائم افسردگی هستند که وقتی در کیفیت زندگی یا روابط یا کارکرد شغلی یا تحصیلی فرد اثر نامطلوبی گذاشته باشد نیاز به مداخلات درمانی خواهد داشت اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.