راهکار برای عدم ارتباط درست دانش آموز کلاس اولی با همکلاسی هایش چیست؟

سلام.پسر ۷ ساله ام در سه روزی که به کلاس اول رفته،به طور مکرر با هم کلاسی هایش دعوا کرده هم کتک خورده هم کتک زده.میگوید مقصر نبوده و شروع کننده نبوده ولی پی تلافی بوده.
هر چه باهاش صحبت میکنم میگه میخوام تلافی کنم.بسیار نگرانم بایت عدم ارتباط گیری درست با بچه ها.
نمیدونم چکار باید بکنم؟
در ضمن پسر من میداند دروغگویی خیلی بد هست میگوید بچه ها به دروغ تقصیرها را گردن من میندازن

0

سلام وقتتون بخیرشرح حال شما کامل نیست باید علت این رفتارها مشخص بشه و بر اساس اون درمان گذاشته بشهاین رفتارها نیاز به بررسی بیشتر توسط روانپزشک دارهبه طور مثال بیش فعالی یا اضطراب در پسرتون بهتره بررسی بشه.

دکتر سیده هاجر مهدی پور

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک
دکتر سیده هاجر مهدی پور
0

سلام پسرتون خشم داره و تحریک پذیریش بالاست علتش رو باید در محیط خانه وروابط با همسر وهمچنین در ارتباط خودتون با کودک بررسی کنید در ضمن هم مهارت کنترل خشم وهم ارتباط موثر ودوستیابی را باید آموزش ببینه میتونید وقت حضوری ویاآنلاین بگیرید تا بیشتر بررسی کنم.

معصومه شریعت کیایی

روانشناس کودک و نوجوان
 معصومه شریعت کیایی
0

با سلام نیازمند ارزیابی وآسیب شناسی داشته میتواند علل مختلفی داشته باشد توصیه میشود به روان شناس کودک مراجعه نمایید

شاهین کریم پور

روان شناس بالینی و مشاورروان درمانی با رویکرد CBT و ACT ، اسک...
 شاهین کریم پور
0

با سلام برای حل مشکلات ارتباطی بهتر است از دکتر متخصص روانشناسی که در زمینه کودک و خانواده تخصص دارد کمک بگیرید ، نیاز به آموزش هایی در این زمینه می باشد، برای برسی بیشتر نیاز به مشاوره حضوری و یا آنلاین می باشد ،برای مشاوره و راهنمایی میتونید پیغام بگذارید،حل مشکلات در دوران کودکی کمک میکنه فرزند شما در بزرگسالی با مشکلات و چالش ها مواجه نشود، موفق باشید.

دکتر اعظم نوروزی

متخصص روانشناسی و مشاوره خانواده
دکتر اعظم نوروزی
0

سلام، از اینکه نگران وضعیت فرزندتان هستید متاسفم. دعوای مکرر با همکلاسی ها در ابتدای مدرسه می تواند نشانه هایی از مشکلاتی مانند عدم ارتباط گیری درست، مهارت های مقابله ای ضعیف، یا مشکلات رفتاری باشد. در اینجا چند نکته وجود دارد که می توانید برای کمک به فرزندتان انجام دهید: ۱: با او صحبت کنید و سعی کنید بفهمید چه چیزی باعث دعواهای او شده است. ۲:به او اطمینان دهید که او را دوست دارید و برایش مهم هستید. ۳:به او کمک کنید تا مهارت های مقابله ای را یاد بگیرد. ۴: با معلم او صحبت کنید تا ببینید آیا می تواند به شما کمک کند. در اینجا چند کار خاص وجود دارد که می توانید انجام دهید: ۱:با فرزندتان در مورد احساساتش صحبت کنید. به او کمک کنید تا یاد بگیرد چگونه احساسات خود را به طور سالم بیان کند. ۲:به او آموزش دهید که چگونه با موقعیت های دشوار کنار بیاید. به عنوان مثال، می توانید به او کمک کنید تا راه هایی برای دوری از موقعیت های تحریک کننده پیدا کند. ۳:با او در مورد اهمیت حل اختلافات بدون خشونت صحبت کنید. اگر نگران این هستید که فرزندتان ممکن است مشکل رفتاری داشته باشد، می توانید با یک روانپزشک یا روانشناس کودک صحبت کنید. این متخصصان می توانند به شما کمک کنند تا مشکل فرزندتان را تشخیص دهید و درمان مناسب را توصیه کنند.

دکتر مهدی قاسمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشک و روانکاو
دکتر مهدی قاسمی
0

با سلام عوامل مختلفی می توانند در رفتار فرزند تان تاثیر بگذارند . برای بررسی بیشتر به روانشناس کودک مراجعه نمایید.

دکتر مژگان جعفری

متخصص روانشناسی تربیتی
دکتر مژگان جعفری