پرخوری عصبی و ریفلاکس شدید بدون درد و سوزش؟ سلام وزنتون رو کم کنید ، حجم غذا رو کم کنید و دفعات غذا رو بیشتر کنید ، خودتون هم اشاره کردید علت خوردن حجم بالای غذاست. پرخوری میتواند فشار بر معده را افزایش داده و باعث شود که این عارضه تشدید یابد. اقدامات درمانی شامل تغییر سبک زندگی مانند کاهش وزن، اجتناب از غذاهای چرب و تند، نخوابیدن بلافاصله پس از خوردن غذا، و استفاده از بالش های بلندتر هنگام خواب است. در صورت ادامه علائم، مراجعه به پزشک و بررسیهای بیشتر توصیه میشود.. همونطور که گفتید ریفلاکس اسید معده هست که باید درمان بشه حتما .چون در دراز مدت خطرناک هست.

عصبی , پرخوری , ریفلاکس

با سلام خدمت پزشکان محترم
من هروقت پرخوری میکنم دچار ریفلاکس شدید میشم ، طوری که اسید معده رو در گلوم حس میکنم و سخت غذا میخورم و حدودا ۱ ماه طول میکشه تا آروم آروم رفع بشه، درد معده و سوزش ندارم، مشکل چیه؟

3
0

پرخوری عصبی و ریفلاکس شدید بدون درد و سوزش؟ عصبی , پرخوری , ریفلاکسسلام وزنتون رو کم کنید ، حجم غذا رو کم کنید و دفعات غذا رو بیشتر کنید ، خودتون هم اشاره کردید علت خوردن حجم بالای غذاست

0

پرخوری عصبی و ریفلاکس شدید بدون درد و سوزش؟ عصبی , پرخوری , ریفلاکسپرخوری میتواند فشار بر معده را افزایش داده و باعث شود که این عارضه تشدید یابد. اقدامات درمانی شامل تغییر سبک زندگی مانند کاهش وزن، اجتناب از غذاهای چرب و تند، نخوابیدن بلافاصله پس از خوردن غذا، و استفاده از بالش های بلندتر هنگام خواب است. در صورت ادامه علائم، مراجعه به پزشک و بررسیهای بیشتر توصیه میشود.

0

پرخوری عصبی و ریفلاکس شدید بدون درد و سوزش؟ عصبی , پرخوری , ریفلاکسهمونطور که گفتید ریفلاکس اسید معده هست که باید درمان بشه حتما .چون در دراز مدت خطرناک هست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

علائمی که توصیف کردید به نظر می‌رسد با ریفلاکس گاستروازوفاژیال (GERD) تطابق دارد. ریفلاکس ناشی از بازگشت محتویات اسیدی معده به مری است که می‌تواند بدون همراهی درد یا سوزش هم رخ دهد. پرخوری می‌تواند فشار بر معده را افزایش داده و باعث شود که این عارضه تشدید یابد. اقدامات درمانی شامل تغییر سبک زندگی مانند کاهش وزن، اجتناب از غذاهای چرب و تند، نخوابیدن بلافاصله پس از خوردن غذا، و استفاده از بالش های بلندتر هنگام خواب است. در صورت ادامه علائم، مراجعه به پزشک و بررسی‌های بیشتر توصیه می‌شود. درمان‌های دارویی نیز ممکن است شامل استفاده از داروهای کاهنده اسید معده مانند پروتون پمپ اینهیبیتورها باشد.