ضعف و بیحالی بعد از ترک اعتیاد؟ سلام حتما مراجعه به روانپزشک داشته باشند با دارو درمانی علائم سریعتر کاهش می یابد و امکان لغزش کاهش می یابد. سلام. معمولا تا دو هفته البته عدد مشخصی نداره. بمرور بهتر خواهند شد. سلام به مرور بهتر خواهد شد ولی بهتره به روانپزشک هم مراجعه شود. سلام،به سوال شما چندین مرتبه پاسخ داده شده.

ترک , ضعف , بیحالی

سلام
وقت بخیر
خواهرم ۱۰ روزه که شروع به ترک اعتیاد (اوپیوم) در منزل کرده بدون کمک پزشک.
همه علائم ترک و داشته و الان خیلی بهتر هستش.
فقط ضعف و بیحالی و کرختی داره.
میخواستم بپرسم این ضعف و بیحالی چند وقت طول میکشه و برای رفع زودترش چیکار باید کرد.
اشتهاش الان دو روزه که خوب شده و از داروهای تقویتی (تجویز پزشک) استفاده میکنه.
خانم ۵۴ ساله
ممنون

4
0

ضعف و بیحالی بعد از ترک اعتیاد؟ ترک , ضعف , بیحالیسلام حتما مراجعه به روانپزشک داشته باشند با دارو درمانی علائم سریعتر کاهش می یابد و امکان لغزش کاهش می یابد

1

ضعف و بیحالی بعد از ترک اعتیاد؟ ترک , ضعف , بیحالیسلام. معمولا تا دو هفته البته عدد مشخصی نداره. بمرور بهتر خواهند شد

0

ضعف و بیحالی بعد از ترک اعتیاد؟ ترک , ضعف , بیحالیسلام به مرور بهتر خواهد شد ولی بهتره به روانپزشک هم مراجعه شود

0

ضعف و بیحالی بعد از ترک اعتیاد؟ ترک , ضعف , بیحالیسلام،به سوال شما چندین مرتبه پاسخ داده شده

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

زمانی که افراد ترک مواد مخدر می کنند، بدن به مدتی برای تغییر و تنظیم مجدد نیاز دارد. عوارض کناری مانند ضعف و خستگی طبیعی هستند. این نشانه ها ممکن است چند هفته یا بیشتر طول بکشد. برای رفع زودتر این عوارض، زمان برای استراحت بیشتر، رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی معتدل می تواند کمک کند. استفاده از داروهای تقویتی نیز می تواند مفید باشد، اما تنها باید زیر نظر پزشک استفاده شوند. مشورت با یک پزشک یا داروساز متخصص نیز باعث می شود تا انتخابات بهتری از داروهای تقویتی داشته باشید.

پس از ترک اعتیاد به اوپیوم، ضعف و بی‌حالی جزء علائم طبیعی دوران ترک می‌باشد که در اثر تنظیم مجدد سیستم عصبی بدن رخ می‌دهد. این علائم معمولاً طی سه تا شش هفته بهبود می‌یابند، اما این مدت می‌تواند بسته به شرایط فردی متفاوت باشد. برای تسریع بهبود، نجات‌یافته از مواد مخدر باید به بهبود تغذیه و هیدراتاسیون خود توجه بیشتری کند. مصرف غذاهای غنی از پروتئین، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی مانند آهن و منیزیم، و همچنین مراجعه به پزشک برای دریافت داروهای تقویتی و مکمل‌های مورد نیاز می‌تواند مفید باشد. همچنین، تمرینات ورزشی ملایم مانند پیاده‌روی یا یوگا می‌تواند به کاهش علائم کمک کند، چرا که ورزش به بهبود جریان خون و تولید اندورفین منجر می‌شود که احساس خوبی را برای بدن به همراه دارد.