لطفا پزشک ترک اعتیاد معرفی می کنید؟

برای ترک اعتیاد و آمادگی قبل و بعد از ترک کدوم دکتر پیشنهاد میدید, عزیزی کمک میخواد، لطفا راهنمای کنید.

0

باسلام و احترام تعداد زیادی از روانپزشکان در این حیطه فعالیت میکنند.

دکتر شهاب الدین بهرامی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکبورد تخصصی
دکتر شهاب الدین بهرامی
1

درود بر شما . برای ترک اعتیاد از درمانهای مکمل شامل دارو درمانی و رواندرمانی کمک بگیرید . گروه های NA در فرآیند ترک در کنار این روشها بسیار کمک کننده است. در این گروها همدلی و همراهی هر یک از اعضا گروه در پیشگیری از برگشت بسیار موثر است .

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
0

سلام درمان را می توانید ابتدا با یک روانپزشک و داروهایی که او بر اساس نوع اعتیاد تجویز می کند شروع کنید و سپس یا مشاوره با یک زوان شناس و یا مددکار اجتماعی متخصص در زمینه اعتیاد بصورت مستمر ادامه دهید . دز این راستا کمک گرفتن از گروههای NA هم می تواند کمک زیادی برای جلوگیری از عود داشته باشد.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
1

با سلام و وقت بخیر و در تکمیل فرمایشات همکاران محترم. با شروع درمان دارویی و کمک گرفتن از روانشناس بالینی مجرب در زمینه اعتیاد، انشالله میتوانند علاوه بر غلبه بر وابستگی به مواد مخدر، ویژگیهای روانشناختی زمینه ساز این بیماری را تا حد قابل توجهی معتدل سازند، تنظیم و ابراز هیجانات، تغییر عمیق سبک زندگی و هدفگذاری و مدیریت جدید اولویتها یکی از عوامل مهم در جلوگیری از عود در بحث اعتیاد میباشد. عضویت در انجمنهای یاری رسان گمنام (که به راحتی در اینترنت قابل جستجو هستند) نیز، دارای تاثیرگذاری درمانی تایید شده در ترک عادتها میباشند. کتاب غلبه بر اعتیاد (ترجمه صداقتی و نشر تشویقی) و کتاب پیشگیری از لغزش (ترجمه تشویقی و نشر تشویقی) به عنوان منابع خودیاری پیشنهاد میگردد. همین که در جهت دریافت کمک تخصصی قدم برداشته اند، نشانه مهمی از بینش و اراده کافی در جهت بهبودی است.

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
2

نشانی سایت و گروه تلگرامی نارانان ( انجمن معتادین گمنام) که در سراسر ایران فعالیت دارند : ⭐️آسایش خاطر .26 می * 5 خرداد⭐️ وقتی وارد نارانان شدم یکی از اولین چیزهایی که توجه مرا جلب کرد ،اعضایی بودند که به نظر می رسید بسیار آرامش دارند و در مورد رها کردن خیلی مشارکت می کردند . در باره رها کردن و اعتماد به یک نیروی برتر که سلامت عقل و آسایش خاطر آنها را حفظ می کند ،صحبت می کردند . من هم باید مانند دیگران رها کنم . هیچ کنترلی روی معتاد زندگیم ندارم . آیا امکان دارد راهی بهتر از تسلیم شدن در زندگیم وجود داشته باشد؟ ⭐️تفکری برای امروز : ⭐️ متوجه شده ام که وقتی به خودم اجازه می دهم رها کنم و به خدا بسپارم آرامش و آسایش خاطر وجود دارد . وقتی می گذارم نیروی برترم اوضاع را کنترل کند در بیشتر موارد نتایج بهتری به بار می آید . ما دریافته ایم که راه حل عملی هر مشکلی در بکارگیری این قدم هاست کتابچه آبی نارانان سایت رسمی نارانان Www.khmir.ir تماس با ادمین @naranon کانال رسمی انجمن خانواده معتادان ایران * نارانان و ناراتین * https://telegram.me/naranonaddress

امینه رحمت

رواندرمانگر پویشی (ISTDP)زوج درمانگر(...
 امینه رحمت
1

با سلام و احترام،دراین خصوص توصیه میکنم به کلینیک های رسمی ترک اعتیاد زیر نظر متخصص روانپزشکی که دارای خدمات روانشناسی و مشاوره پس از مرحله سم زدایی نیز می باشند مراجعه گردد.

دکتر نوح افشار

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکمشاوره ازدواج وخانواده ، خانواده درما...
دکتر نوح افشار
0

سلام به شما. یکی از مواردی که در افرادی که سابقه مصرف مواد یا داروهای مخدر دارند دیده می شود این است که مصرف چنین موادی باعث ایجاد یا تشدید افسردگی در آنها می شود. از یک سو افسردگی در مواردی عامل اصلی گرایش به مواد مخدر نیز هست. معمولا مصرف مواد مخدر باعث مخفی شدن علائم افسردگی می شود و وقتی که فرد اقدام به درمان اعتیادش می کند این افسردگی فرصت بروز پیدا می کند. بخصوص اگر ترک با مشقت زیادی همراه باشد. به همین دلیل توصیه می شود ترک تحت نظر روانپزشک صورت گیرد تا با بررسی همه جانبه، افسردگی مخفی احتمالی تشخیص داده و درمان شود.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو