آیا پرخاشگری درمان دارد؟

سلام. برای پرخاشگری بی دلیل و دایمی اس سیتالوپرام تجویز شده. خواستم بدون این دارو موثره. چون شنیدم اکثرا دپاکین تجویز می شه؟

0

سلام روز بخیر هیچ پرخاشگری بی دلیل نیست حتما به روانشناس هم مراجع کنید تا ریشه یابی کنند

آزاده رحیمی آشتیانی

روانشناس بالینی
 آزاده رحیمی آشتیانی
0

سلام پیشنهاد میکنم برای پیدا کردن ریشه ی پرخاشگری تون به روانشناس مراجعه کنید. دارو می تونه علائم رو درمان کنه ولی روانشناس درکنار دارو به پیدا کردن علت کمک می کنه. موفق باشید.

نازنین حبیبی

روانشناس دوران نوجوانی و جوانی
 نازنین حبیبی
-1

با سلام پرخاشگری علل متفاوتی دارد، می تواند ناشی از اختلالات خلقی مانند افسردگی باشد، ناشی از اختلال در کنترل تکانه باشد و یا ناشی از موارد شخصیتی و موارد دیگر که نیاز به بررسی های لازم دارد تا درمان مناسب انجام شود و هر یک داروی متناسب به خود را نیاز دارند.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

با درود قبل از مصرف دارو بهتر است علل پرخاشگری فهمیده شود. صرف مصرف دارو مشکل کامل حل نمی شود. مشکل تیروئید هم می تواند از دلایل پرخاشگری باشد.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

باسلام، پرخاشگری می توانددرزمینه ها وبه علل مختلف ایجادشود که درهرفردباتوجه به تشخیص، داروی مناسب تجویزمی شود. لزوما درهرفرد دپاکین کمک کننده نیست.

دکتر مژگان بهزادی پور

متخصص اعصاب وروان - روانپزشکروانکاو
دکتر مژگان بهزادی پور
0

با سلام و وقت بخیر. خشم هیجانی طبیعی اما همواره ثانویه است یعنی دلیلی دارد. برای کنترل تکانه تکنیکهایی با ماهیتهای متفاوتی وجود دارد؛ لیکن توجه داشته باشید که خشم به عنوان یک هیجان ثانویه معمولا پاسخی به ناکامی های پی در پی محیطی است که می بایست به عنوان علت زمینه ای آشکار و برطرف گردند. در کنار مراجعه به متخصص میتوانید جزوه بسیار کوتاه مدیریت خشم تالیف مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی را نیز در لینک زیر مطالعه بفرمایید : https://panteashop.ir/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AE%D8%B4%D9%85-pdf/

دکتر سبحان پورنیکدست

دکترای تخصصی روانشناسی (متخصص CBT)عضو هیات علمی دانشگاه ( ونک - کرج)
دکتر سبحان پورنیکدست
0

سلام داروی تجویز شده پزشکتون میل کنید و برای یادگیری تکنیکهای مقابله بر خشم مشاوره روانشناسی شوید

دکتر طاهره فروغی فر

فلوشیپ اختلالات کف لگنمتخصص و جراح زنان و زایمان و نازایی و...
دکتر طاهره فروغی فر
0

با سلام دارو با توجه به ارزیابی وضعیت شما تجویز شده. طبق تجویز روانپزشک درمان را ادامه دهید.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
0

خشم و عصبانیت می تواند ناشی از موارد زیر باشد: افت قند خون و کمبود ریز و درشت مغذی ها در بدن، کم خونی، مشکلات مرتبط با تیروئید ( کم کاری و پرکاری) و مشکلات هورمونی دیگر، مصرف محرکهایی مانند کافئین و اختلال مصرف الکل و مواد، ویژگی های شخصیتی زودرنج بودن ، اختلال بیش فعالی نقص توجه، اختلالات خلقی مانند افسردگی و و سایر اختلالات روانپزشکی ، جهت بررسی علت و برنامه درمانی مناسب مراجعه به روانپزشک توصیه میشود .

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی