آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سلام خیر این علائم که اشاره کردید ممکنه به دلیل وجود اضطراب در شما بوجود آمده باشه، از یک مشاور کمک بگیرید تا دلیل رو پیدا و برطرف کنید. شاد باشید. با سلام و احترام،مورد ذکر شده بنظر از نوع عدم تمرکز بوده،توصیه میکنم جهت بررسی و درمان مناسب به همکاران متخصص روانپزشکی مراجعه نمایید.. با سلام و وقت بخیر. معمولا علل خلقی و اضطرابی دارد؛ درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری خواهد بود.. با سلام نیاز به ویزیت و ارزیابی توسط روانپزشک می باشد تا با توجه به تشخیص، درمان مناسب صورت گیرد.. باسلام مشکل شما ارتباطی به الزایمر ندارد و عللی مانند اضطراب و استرس موجب اختلال توجه و تمرکز میشوند که لازم است جهت بررسی به روانپزشک مراجعه کنید. با سلام. در صورتی که سابقه عدم تمرکز و حواسپرتی در سالهای گذشته نداشته اید و این مشکل اخیرا برای شما حادث شده میتواند زمینه اضطرابی و خلقی داشته باشد. اختلال حافظه و فراموشی شما نیز در زمینه همین عدم تمرکز هست. جهت بررسی دقیق تر به روانپزشک مراجعه نمایید تا ارزیابی بالینی و تست های روانشناختی و تشخیصی لازم از شما به عمل آید. سلام، عدم تمرکز و اختلال حافظه در سن پایین تشخیص افتراقی های دیگری همچون افسردگی، اضطراب و اختلال نقص توجه بیش فعالی و .دارد که لازم است بررسی و درمان مناسب صورت گیرد، نگران آلزایمر نباشید.. سلام به شما. در این سن اساسا ابتلا به آلزایمر مطرح نیست و شایعترین علت مشکلات حافظه در این شرایط سنی ابتلا به افسردگی و اضطراب است . معمولا پس از بهبود اختلال زمینه ای نیاز به گذشتن حدود سه ماه زمان جهت بهبود تمرکز است. در صورتی که کماکان دغدغهای ذهنی آزارنده دارید و یا علائم افسردگی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و را در خود مشاهده می کنید توصیه می کنم جهت ارزیابی دقیقتر و در صورت لزوم مداخلات درمانی به روانپزشک مراجعه داشته باشید..

سالمه , فراموشی , آلزایمر

با سلام من ۲۳ سالمه چند تا مشکل داشتم ک رو به بهبود است ولی مشکل حواس پرتی زیاد عدم تمرکز و ضعف حافظه شدید شدم ک خیلی اذیت میشم ممنون میشم کمکم کنید

8
0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمرسلام خیر این علائم که اشاره کردید ممکنه به دلیل وجود اضطراب در شما بوجود آمده باشه، از یک مشاور کمک بگیرید تا دلیل رو پیدا و برطرف کنید. شاد باشید

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمربا سلام و احترام،مورد ذکر شده بنظر از نوع عدم تمرکز بوده،توصیه میکنم جهت بررسی و درمان مناسب به همکاران متخصص روانپزشکی مراجعه نمایید.

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمربا سلام و وقت بخیر. معمولا علل خلقی و اضطرابی دارد؛ درمان ترکیبی از درمانهای دارویی و رفتاری خواهد بود.

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمربا سلام نیاز به ویزیت و ارزیابی توسط روانپزشک می باشد تا با توجه به تشخیص، درمان مناسب صورت گیرد.

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمرباسلام مشکل شما ارتباطی به الزایمر ندارد و عللی مانند اضطراب و استرس موجب اختلال توجه و تمرکز میشوند که لازم است جهت بررسی به روانپزشک مراجعه کنید

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمربا سلام. در صورتی که سابقه عدم تمرکز و حواسپرتی در سالهای گذشته نداشته اید و این مشکل اخیرا برای شما حادث شده میتواند زمینه اضطرابی و خلقی داشته باشد. اختلال حافظه و فراموشی شما نیز در زمینه همین عدم تمرکز هست. جهت بررسی دقیق تر به روانپزشک مراجعه نمایید تا ارزیابی بالینی و تست های روانشناختی و تشخیصی لازم از شما به عمل آید

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمرسلام، عدم تمرکز و اختلال حافظه در سن پایین تشخیص افتراقی های دیگری همچون افسردگی، اضطراب و اختلال نقص توجه بیش فعالی و .دارد که لازم است بررسی و درمان مناسب صورت گیرد، نگران آلزایمر نباشید.

0

آیا فراموشی در سن 23 سالگی آلزایمر است؟ سالمه , فراموشی , آلزایمرسلام به شما. در این سن اساسا ابتلا به آلزایمر مطرح نیست و شایعترین علت مشکلات حافظه در این شرایط سنی ابتلا به افسردگی و اضطراب است . معمولا پس از بهبود اختلال زمینه ای نیاز به گذشتن حدود سه ماه زمان جهت بهبود تمرکز است. در صورتی که کماکان دغدغهای ذهنی آزارنده دارید و یا علائم افسردگی همچون احساس غمگینی، ناتوانی در لذت بردن، احساس پوچی، ناامیدی، بی انگیزگی، فکر کردن زیاد در مورد مرگ یا حتی خودکشی، کاهش تمرکز، ناتوانی در تصمیم گیری، تمایل به گوشه گیری و انزوا، کاهش انرژی، تغییر در خواب بصورت کاهش یا افزایش، تغییر در اشتها بصورت کاهش یا افزایش، کاهش میل جنسی و را در خود مشاهده می کنید توصیه می کنم جهت ارزیابی دقیقتر و در صورت لزوم مداخلات درمانی به روانپزشک مراجعه داشته باشید.