آیا دارو برای چاق شدن به کلیه ها آسیب می رساند؟ با سلام مصرف مایعات تون رو خیلی بالا ببرید. ترجیحا ماهی یکبار آزمایش کلیه و آزمایش ادرار هم بدهید..

چاق , داروها , کلیه

سلام من به حاطر وزن کم و لاغری مجبورم رژیم بگیرم به متخصص تغذیه و رژیم درمانگر مراجعه کردم شماره نظام پزشکی هم دارن.و ضمن دادن یک برنامه غذایی این داروها رو هم برام نوشتن روزی دو عدد کپسول زینک پلاس ده میلی.یک قاشق شربت راسیب و دو عدد قرص شیکوریدین و روزی سه مرتبه و هر مرتبه ۲ قاشق غذاخوری پودر گین آپ.فعلا برای یک ماه هست این برنامه و بعدد مجدد یا کاهش میدن یا ادامه.ایا این حجم از دارو به خصوص اون پودر باعث اسیب به کلیه یا سنگ گلیه نمیشه اگر آب هم زیاد مصرف کنم؟واقعا نیاز به افزایش وزن دارم.

1
0

آیا دارو برای چاق شدن به کلیه ها آسیب می رساند؟ چاق , داروها , کلیهبا سلام مصرف مایعات تون رو خیلی بالا ببرید. ترجیحا ماهی یکبار آزمایش کلیه و آزمایش ادرار هم بدهید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

داروهایی که برای چاق شدن استفاده می‌شوند ممکن است بر خلاف برخی باورها، به سیستم کلیه و مجاری ادراری آسیب برسانند. همیشه برای افزایش وزن به صورت سالم و طبیعی، ترکیبی از تغذیه سالم و ورزش منظم پیشنهاد می‌شود. در صورت ادامه استفاده از این داروها، توصیه می‌کنم با پزشک خود مشورت کنید تا آزمایشات لازم برای ارزیابی عملکرد کلیه خود انجام دهید. آب زیاد می‌تواند به کلیه کمک کند تا زمینه سازی برای تشکیل سنگ کمتر شود، ولی با وجود این، نیاز به مشورت با بهداشت حرفه‌ای است.

متخصص تغذیه با توجه به نیاز فرد و وضعیت پزشکی او می‌تواند داروهای مکمل و برنامه‌های افزایش وزن را پیشنهاد دهد. زینک پلاس به تقویت سیستم ایمنی و راسیب و شیکوریدین به بهبود حالت کلی بدن کمک می‌کنند. پودر گین آپ نیز به عنوان مکمل پروتئینی برای افزایش وزن استفاده می‌شود. مصرف این مواد به تنهایی خطر ابتلا به بیماری کلیوی را به‌طور مستقیم افزایش نمی‌دهد، مشروط به این‌که در دوزهای توصیه‌شده مصرف شوند و فرد مشکلات کلیوی زمینه‌ای نداشته باشد. برای جلوگیری از مشکلات کلیوی، اطمینان از مصرف مقدار کافی آب بسیار مهم است، زیرا در اضافه‌وزن ممکن است دفع مواد زائد از بدن را تسریع کند و خطر سنگ کلیه را کاهش دهد. بهتر است دوز دقیق و نحوه مصرف را با پزشک یا متخصص تغذیه خود چک کنید و در صورت بروز هرگونه علائم ناراحتی کلیه مانند درد، تغییر رنگ ادرار یا تورم، فوراً با پزشک مشورت کنید.