حملات پانیک - با چهار ماه دچار استرس و اضطراب؟

با سلام چهار ماه دچار استرس و اضطراب شدید شودم خلاصه انواع دکتر و آزمایش دادم حتی دکتر قلب و اکو و هولدر.هیچی نداشتم به تشخیص دکتر قلب و اعصاب روان .اسنترا ۵۰ و کنکورد شروع کردم حالم بعد ۳ هفته خوب شود .کونکورد قطع کردم بعد یک ماه اما اسنترا ادامه دادم مرتب تا الان .دوبار چند روزی یهو تو خیابون حالم دگرگون میشه گر گرفتگی بهم دست میده سرگیجه.منگ بودن .احساس میکنم تعادل ندارم.بهم می ریزم دوست دارم سری برم خونه.یا فشارمو بگیرم چیکار کنم نظامی هستم کارم راه دور زاهدان بچه چالوسهستم

0

با سلام با توجه معاینات انجام شده و عدم تشخیص عامل جسمانی اختلال اضطرابی شما همانطور که ذکر کردید اختلال اضطرابی پانیک است که هم با مصرف دارو و البته نیاز به مراجعه به روان شناس برای دریافت مشاوره روان شناختی دارید. افراد مبتلا به پانیک از ویژگی های خاص شخصیتی و تحریف های شناختی هستند که نیازمند ایجاد تغییرات در این زمینه ها دارند. انجام ریلکسیشن و تنفس عمیق بصورت روزانه می تواند در کاهش علایم به شما کمک کند.

دکتر علی اسماعیلی

متخصص روانشناسی و زوج درمانگر
دکتر علی اسماعیلی
0

سلام، ظاهرا شما اضطراب و استرس دارید. اما مصرف و قطع گاه و بیگاه پروپرانولول میتواند ایجاد کنندۀ علائمی که ذکر کردید باشد. این دارو را نمیتوان خودسرانه استفاده و یا قطع کرد و بهتر است حتما جهت تنظیم مصرف با پزشک مشورت کنید. بکارگیری تکنیکهای تنفسی، ریلکسیشن و مراجعه به روانشناس میتواند به شما کمک کند، موفق باشید

دکتر پریچهر اشرف

روانشناس و مشاور
دکتر پریچهر اشرف
0

سلام. اضطزاب انوع گوناگونی دارد. علایمی که ذکز میکنید از اضطزابی است که کامل درمان نشده است . به مدت 6 ماه تا یکسال لازمست ویزیت مرتب متخصص اعصاب روان برای تنظیم دوز و نوع دارو داشته باشید و تمدید نسخه نبابد انجام شود چون دارو طی دوره درمان نیاز به تغییر ات دور و بعضا نوع دارد و تمدید نسخه درمان کامل ایجاد نمیکند. شما نیاز به یک پزشک معالج ثابت اعصاب وروان دازید که تلفنی یا حضوری طی دوره درمان زیر نظرشان باشید.

دکتر رویا صمدی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدارودرمانی ، روان درمانی ، مشاوره
دکتر رویا صمدی
0

با سلام علایمی که ذکر می کنید به نظر عود حملات پانیک می باشد که نیاز به تنظیم دز و یا نوع داروهای مصرفی شما می باشد. با پزشک معالج مشورت نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
0

سلام به شما. توصیه می کتم روند درمان را تحت نظر روانپزشک معالج تان ادامه دهید تا به مرور به بهبود کامل برسید و در این مسیر گاه نوساناتی ممکن است در بهبود شما اتفاق بیفتد که نگران کننده نیست.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو