آیا وجود موی زاید روی چانه و زیر ناف نشانه مشکل هورمونی است؟

با سلام و خسته نباشید من تعدادی موی زاید روی چانه ام داشتم که لیزر کردماما در ناحیه زیر ناف هم تعدادی مو زاید دارم جدیدا هم متوجه شدم یه تار موی ضخیم روی کتف ام درومدهپریودم خیلی منظمهنمیدونم مشکلم چیه لطفا راهنماییم کنین .خیلیی ممنون

0

با سلام با توجه به منظم بودن پریود احتمال مشکل هورمونی کم است آزمایشات هورمونی در روز سوم سیکل انجام شود

دکتر پریسا مرتضوی مقدم

جراح و متخصص زنان و زایمان ونازایی.تع...لیزرزیبایی زنان،برطرف کردن افتادگی رح...
دکتر پریسا مرتضوی مقدم
0

اگر همراه نامنظمی پریود باشد بله هورموتی است

دکتر شروین افصحی

جراح و متخصص زنان زایمان نازاییجراح تخصصی زیبایی زنان
دکتر شروین افصحی
0

با سلام برای اطمینان خاطر آزمایش هورمونی و تیروئید انجام دهید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
1

انجام آزمایشات هورمونی و تیرویید میتواند برای فهمیدن منشا موی زاید کمک کننده باشد

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بله، در بعضی از موارد موی زاید شاید نشانگر یک ناهنجاری هورمونی باشد. برخی از افراد به علت ژنتیک یا نوع بدنشان از موی زاید رنج می برند. اما اگر شما ناگهان تغییرات مشهودی در رشد موهایتان مشاهده کردید یا اگر دیگر علائمی همچون چاقی غیرطبیعی، عدم انتظام در دوره های قاعدگی، یا مشکلات پوستی دارید، ممکن است این نشانه ای از بیماری وضعیت پلی کیستیک تخمدان (PCOS) یا یک اختلال هورمونی دیگر باشد. در هر صورت کناره گیری نکنید و با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید ناکامی مناسب را پیدا کنید.

سلام. وجود موهای زائد در مناطقی مانند چانه و زیر ناف می‌تواند نشانه‌ای از هیرسوتیسم باشد که معمولاً به دلیل افزایش سطح هورمون‌های مردانه مانند تستوسترون در بدن زنان رخ می‌دهد. اگرچه در برخی موارد، این موضوع می‌تواند به دلیل عوامل ژنتیکی یا نژادی نیز رخ دهد. در شرایطی که سیکل قاعدگی شما منظم است و مشکلات دیگری درباره سلامت عمومی خود ندارید، ممکن است نیاز به بررسی سطح هورمونی نباشد. با این حال، بهتر است برای بررسی دقیق‌تر و اطمینان از عدم وجود بیماری‌های زمینه‌ای نظیر سندروم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS)، به پزشک متخصص زنان یا غدد مراجعه کنید تا با انجام آزمایشات مربوطه، سطح هورمون‌ها و سایر عوامل تاثیرگذار بررسی شود.