علت کاهش دردپریود چیست؟

سلام همیشه فقط روز۱پریودی دردداشتم با۱مسکن یا۲تانوافن خوب بودم.مدتی روز۲هم درددارم.از۵ماه قبل۲ماه اول حدود۲ساعت بااینکه مسکن میخوردم دردشدییددددمیگرفتم۳ماه اخربادردشدیددچارتهوع میشدم که سابقه نداشت وباراخربه زدن سرم ختم شد.اما این ماه روز۱درداصلااااا نبودروز۲هر۱۲ ساعت یک سلکوکسیب۲۰۰خوردم خوب بودم صبح اغازروز۳ازخواب بیدارشدم درد بود سلکوکسیب خوردم اما۲ساعت دردملایم وخفیف باقی بودوخداروشکر تهوع نداشتم.سونوی شکم ازمایش ca۱۲۵و ام ار ای نرمال فقط فیبروم نشون داد.مجردم.احتمال اندومتریوز نیست دیگه؟

0

اگه ام ار ای نرمال بوده احتمال اندومتریوز دور از ذهن هست

دکتر بهناز خادمی دلجو

متخصص زنان زایمان نازاییجراحی زیبایی زنان
دکتر بهناز خادمی دلجو
0

با عرض سلام مجدد، تشخیص آندومتریوز مبتنی بر شرح حال ، علایم ( قاعدگی دردناک، خونریزی شدید یا نامنظم، درد شکم و لگن، اختلال باروری ، مقاربت دردناک ، و الی آخر) ، معاینه ، و مجموعه ای از بررسی ها نظیر سونوگرافی ، ام.آر.آی ، تومور مارکر، و نهایتا لاپاراسکوپی است. با در نظر گرفتن توضیحات شما ، احتمال آندومتریوز اندک در نظر گرفته می شود.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام با توجه به شرح حال داده شده اندومتریوز مطرح نیست

دکتر الهام مرادی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
دکتر الهام مرادی
0

سلام عزیزم معمولا آندومتریوز با علائم درد در پریود درد در آمیزش و نازایی و درد در لگن خود را نشان می دهد که تشخیص این بیماری به وسیله سونوگرافی تحت نظر پزشک با تجربه و همچنین ام آر آی و در صورت نیاز لاپاراسکوپی است اگر شما علائمی ندارید نباید نگران باشید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
0

عزیزم آندومتریوز بر اساس مجموعهای از علائم سونوگرافی و ام آر آی مشخص شده و تشخیص قطعی با لاپاراسکوپی میباشد

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کاهش درد پریود ممکن است ناشی از عوامل مختلفی باشد. درواقع طی چرخه‌ی پریود، تغییرات هورمونی در بدن اتفاق می‌افتد که می‌تواند درد و ناراحتی ایجاد کند. اما تغییرات ناگهانی در شدت درد پریود نیز می‌تواند نشانه‌ای از مسائل جدی‌تری مانند التهاب‌های لگن باشد که نیازمند مراجعه به پزشک متخصص می‌باشد. برای بررسی دقیق‌تر علت کاهش درد پریود و اطمینان از سلامتی، توصیه می‌شود با پزشک مشاوره کنید. از آنجایی که شما سابقه‌ی درد پریود داشته‌اید و درد‌های نامعمول رخ داده است، پیگیری منظم با پزشک متخصص نسبت به این موضوع ضروری است تا اطمینان حاصل شود که هیچ مشکل جدی‌تری از بین نمی‌روید. همچنین باید به علائمی مانند تهوع، خواب‌آلودگی و تغییرات شدید در شدت درد توجه کرد و از مصرف داروها بدون دستور پزشک پرهیز کرد. اندومتریوز نیز یکی از عواملی است که ممکن است باعث درد‌های پریود متفاوت شود ولی برای تشخیص دقیق نیاز به بررسی‌های اضافی مانند اندوسکوپی دارید. از آنجا که اطلاعات خودتان در مورد هر نوع عوارض یا تغییرات باید به پزشک اطلاع داده شود، توصیه می‌شود تا زودتر با پزشک مشورت کنید.