مصرف سیگار برای پدرم ممنوع شده اما مصرف می کند چه باید کرد؟ با سلام با روان پزشک برای ترک سیگار بیمار مشورت نمائید قطعا مصرف سیگار برای پدر شما مضر است اما برای ترک ان بایستی با همکاران روان پزشک مشورت نمائید.. سلام. ترک سیگار گاهی می تواند بسیار مشکل باشد. از آنجا که ایشان لازم است حتما سیگار را ترک نمایند توصیه می شود به کلینیکهای ترک سیگار مراجعه و این کار را بصورت علمی و اصولی انجام دهید.. سلام باید حتما سیگار را بصورت کامل ترک کنند.

سیگار , ممنوع , ترک سیگار , مصرف سیگار

باسلام پدری ۶۰ ساله ای دارم که سال۹۵ سکته قالب کردن اما خداروشکر که زود به بیمارستان رسوندیم وچیزیشون نشد وپزشکش هم گفته بودن که سه تاازرگ های اصلیشون گرفته وعمل باز قلب انجام دادن ودکترش گفته که نباید سیگار بکشه اما ازوقتی که ازبیمارستان مرخص شدن مدام سیگار میکشن قبلا کم میکشید اما الان متوجه شدیم که خیلی زیاد میکشه نگران س لامتیش هستیم هرکاری میکنیم قبول نمیکنه که سیگاروترک کنه از اتفاقی که قبلا براش افتاده به شخص خودم خیلی ترسیدم نمیخوام دوباره این اتفاق بیفته ما باید چه کارکنیم راهنمایکنید

3
0

مصرف سیگار برای پدرم ممنوع شده اما مصرف می کند چه باید کرد؟ سیگار , ممنوع , ترک سیگار , مصرف سیگاربا سلام با روان پزشک برای ترک سیگار بیمار مشورت نمائید قطعا مصرف سیگار برای پدر شما مضر است اما برای ترک ان بایستی با همکاران روان پزشک مشورت نمائید.

0

مصرف سیگار برای پدرم ممنوع شده اما مصرف می کند چه باید کرد؟ سیگار , ممنوع , ترک سیگار , مصرف سیگارسلام. ترک سیگار گاهی می تواند بسیار مشکل باشد. از آنجا که ایشان لازم است حتما سیگار را ترک نمایند توصیه می شود به کلینیکهای ترک سیگار مراجعه و این کار را بصورت علمی و اصولی انجام دهید.

0

مصرف سیگار برای پدرم ممنوع شده اما مصرف می کند چه باید کرد؟ سیگار , ممنوع , ترک سیگار , مصرف سیگارسلام باید حتما سیگار را بصورت کامل ترک کنند

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف سیگار برای فردی که سابقه سکته قلبی داشته است، بسیار خطرناک است زیرا باعث افزایش احتمال تکرار سکته قلبی و مشکلات قلبی دیگر می‌شود. برای کمک به پدرتان برای ترک سیگار، ابتدا باید با او با احترام و صبوری صحبت کرده و تأثیرات منفی مصرف سیگار را برای سلامتی او توضیح دهید. همچنین، می‌توانید به او کمک‌هایی ارائه دهید مانند مشاوره فردی یا گروهی، استفاده از روش‌های جایگزین مانند چاقوقه‌های نیکوتین، ورزش و مدیتیشن. اگر پدرتان با واکنش منفی مواجه می‌شود، ممکن است نیاز به کمک حرفه‌ای پزشک یا روانشناس باشد. حتماً نباید این موضوع را نادیده گرفته و پیگیر بازدید‌های پزشکی و مشاوره منظم باشید تا او را در این مسیر حمایت کنید و خودش را بهبود بخشد.