مصرف طولانی مدت دارو؟ سلام به شما. تفاوت مصرف شیشه با مصرف دارو در این است که دارو در فردی تجویز می شود که بعنوان مثال دچار کاهش غلظت سروتونین در فضای بین سلولهای عصبی شده و پس از ایجاد اثرات دارو، این غلظت به مرور رو به اصلاح می رود و به تنظیم نسبتا طبیعی نزدیک می شود. بنابراین یک نقصان در یک نروترنسمیتر را که باعث ایجاد علائمی شده را جبران می کند تا به وضغیت طبیعی برسد. اما مواد مخدر یا محرک باعث افزایش ناگهانی و غیرطبیعی یک نروترنسمیتر می شوند که به ایجاد حس لذت فوری و مفرط می انجامد و به مرور باعث می شود پاسخ دهی سیستم پاداش مغزی دچار آسیب شود و پیامدهایی چون افسردگی و یا حتی جنون را در کنار وابستگی به همراه خواهد داشت. بنابراین این دو مقوله به هیچ وجه شباهتی به هم ندارند. چرا که اولی باعث رفع یک بیماری می شود که می تواند از ایجاد بسیاری از مضرات آن بیماری در زندگی و سلامت فرد جلوگیری کند، و دومی ایجاد مضرات و بیماری های متعددی به همراه خواهد داشت. سعی کنید دوستانتان را نیز از پیامدهای مصرف ماده ای همچون شیشه که ایجاد جنون از عوارض کاملا اثبات شده آن است آگاه نمایید.. با سلام مصرف دراو تحت نظر پزشک متخصص جهت درمان بیماری مانند افسردگی است که سبب اختلال در عملکرد روزانه فرد می شود و پس از درمان می توان آن را بتدریج قطع نمود و سبب وابستگی و تحمل نمی گردد و دارای اثرات درمانی است و نه تنها ضرری متوجه فرد مصرف کننده نمی باشد بلکه سبب بهبود خلق، اضطراب و روابط بین فردی و خواب و اشتهای فرد می شود ولی در مصرف مواد عکس این موارد وجود خواهد داشت و شخص دچار پرخاشگری، افت واضح شغلی و روابط بین فردی و اختلال خواب و اشتها و در بسیاری از موارد سبب توهم، هذیان می شود و تنها سبب نشاط لحظه ای بیش از حد می شوند. با سلام این دو مورد قابل مقایسه نیستند. دارو عنصری آزمایش شده و استاندارد با اثرات درمانی مشخص است ولی شیشه دارای اثرات مخرب و عوارض عصبی شناخته شده مانند بیماری های جدی روانپزشکی می باشد.. سلام، مقایسه شیشه و داروهای درمانی؟!! البته که این دو باهم بسیار متفاوتند، یکی درد است و دیگری درمان، یکی اعتیاد است و چه بسا تا آخر عمر و دیگری طول دوره مصرف تعیین شده ای دارد. یکی باعث تخریب مغز و روان میشود و دیگری باعث تعدیل عملکرد مغز و بهبود کارکرد روان می شود، این دو قیاس مع الفارق است..

افسردگی , اعصابم , اعتیاد

باسلام. من در حال مصرف داروی اعصابم بخاطر افسردگی که دارم. بعضی از دوستانم شیشه مصرف. میکنن سال هاست و بهش اعتیاد دارند. دلیلشم. واضع است که شیشه موادی درون مغز ترشح میده که نشاط اور و احساس خوب هست. و رفته رفته با گذشت زمان مغز به اینا عادت میکنه و معتاد میشن. حالا آیا این داروها که ترشح مواد نشاط اور میدن در طولانی مدت برا خود من ایجاد اعتیاد نمیکنه؟ من اهل شیشه نیستم و نمیخام همه بگن تو شیشه ای نیستی و از ما بدتری. جوابتون رو میخونم. درود بر شما.

4
0

مصرف طولانی مدت دارو؟ افسردگی , اعصابم , اعتیادسلام به شما. تفاوت مصرف شیشه با مصرف دارو در این است که دارو در فردی تجویز می شود که بعنوان مثال دچار کاهش غلظت سروتونین در فضای بین سلولهای عصبی شده و پس از ایجاد اثرات دارو، این غلظت به مرور رو به اصلاح می رود و به تنظیم نسبتا طبیعی نزدیک می شود. بنابراین یک نقصان در یک نروترنسمیتر را که باعث ایجاد علائمی شده را جبران می کند تا به وضغیت طبیعی برسد. اما مواد مخدر یا محرک باعث افزایش ناگهانی و غیرطبیعی یک نروترنسمیتر می شوند که به ایجاد حس لذت فوری و مفرط می انجامد و به مرور باعث می شود پاسخ دهی سیستم پاداش مغزی دچار آسیب شود و پیامدهایی چون افسردگی و یا حتی جنون را در کنار وابستگی به همراه خواهد داشت. بنابراین این دو مقوله به هیچ وجه شباهتی به هم ندارند. چرا که اولی باعث رفع یک بیماری می شود که می تواند از ایجاد بسیاری از مضرات آن بیماری در زندگی و سلامت فرد جلوگیری کند، و دومی ایجاد مضرات و بیماری های متعددی به همراه خواهد داشت. سعی کنید دوستانتان را نیز از پیامدهای مصرف ماده ای همچون شیشه که ایجاد جنون از عوارض کاملا اثبات شده آن است آگاه نمایید.

0

مصرف طولانی مدت دارو؟ افسردگی , اعصابم , اعتیادبا سلام مصرف دراو تحت نظر پزشک متخصص جهت درمان بیماری مانند افسردگی است که سبب اختلال در عملکرد روزانه فرد می شود و پس از درمان می توان آن را بتدریج قطع نمود و سبب وابستگی و تحمل نمی گردد و دارای اثرات درمانی است و نه تنها ضرری متوجه فرد مصرف کننده نمی باشد بلکه سبب بهبود خلق، اضطراب و روابط بین فردی و خواب و اشتهای فرد می شود ولی در مصرف مواد عکس این موارد وجود خواهد داشت و شخص دچار پرخاشگری، افت واضح شغلی و روابط بین فردی و اختلال خواب و اشتها و در بسیاری از موارد سبب توهم، هذیان می شود و تنها سبب نشاط لحظه ای بیش از حد می شوند

0

مصرف طولانی مدت دارو؟ افسردگی , اعصابم , اعتیادبا سلام این دو مورد قابل مقایسه نیستند. دارو عنصری آزمایش شده و استاندارد با اثرات درمانی مشخص است ولی شیشه دارای اثرات مخرب و عوارض عصبی شناخته شده مانند بیماری های جدی روانپزشکی می باشد.

0

مصرف طولانی مدت دارو؟ افسردگی , اعصابم , اعتیادسلام، مقایسه شیشه و داروهای درمانی؟!! البته که این دو باهم بسیار متفاوتند، یکی درد است و دیگری درمان، یکی اعتیاد است و چه بسا تا آخر عمر و دیگری طول دوره مصرف تعیین شده ای دارد. یکی باعث تخریب مغز و روان میشود و دیگری باعث تعدیل عملکرد مغز و بهبود کارکرد روان می شود، این دو قیاس مع الفارق است.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در واقع، داروهای ضد افسردگی معمولاً اعتیاد زایی ندارند، اما در برخی موارد ممکن است وابستگی ناشی از ترکیبات موجود در آنها رخ دهد. اگر داروهای خود را به طور صحیح و طبق دستور پزشک خود مصرف کنید، احتمال مشکل اعتیاد به آنها کم است. همچنین، مصرف مداوم داروها با توجه به نظارت پزشک معالج شما می‌تواند به بهبود وضعیت روانی شما کمک کند. درصورت داشتن هرگونه شک و سوال، حتماً با پزشک معالج خود مشورت کنید. اما باید توجه داشت که قطع داروهای ضد افسردگی بدون راهنمایی پزشک متخصص می‌تواند منجر به عوارض جدی شود.